Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
ubyegon2
üzenetére
Erről most hallok először
Mabox, azt hittem elírtad. A linkelt kép ugye azt írja, hogy már fent van az adott fájl a fájlrendszerben, gondolom ha konzolból leszeded a xorg-server csomagot meg telepíted újra akkor megoldódik, de csak egy tipp. Megjegyzem a Gnome verzió virtuális gépben való próbálgatásakor nekem is voltak gondok a Pamac-kal (nem tudom, hogy a Pamac csinálta-e, vagy miért volt), de hibára futottak az update-ek. Aztán utána nemsokkal lefutott. KDE alatt ilyen sosem volt. Az persze erre a gépre tényleg nem opció.Na de lásd kivel van dolgod, ha már ennyire nyitott vagy

error: could not prepare transaction
error: failed to commit transaction (conflicting files)
package: /path/to/file exists in filesystem
Errors occurred, no packages were upgraded.Why this is happening: pacman has detected a file conflict, and by design, will not overwrite files for you. This is a design feature, not a flaw. Forrás.
Aztán van pár megoldási javaslat a törléstől az átnevezésig.
Tulajdonos ellenőrzése: pacman -Qo /path/to/file - ha nem tartozik másik csomaghoz, akkor nevezd át és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Linux Mint
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Renault, Dacia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- Vadi új, 2 év garanciás, Sony PlayStation DualSense 5 kontroller
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Mabox, azt hittem elírtad. A linkelt kép ugye azt írja, hogy már fent van az adott fájl a fájlrendszerben, gondolom ha konzolból leszeded a xorg-server csomagot meg telepíted újra akkor megoldódik, de csak egy tipp. Megjegyzem a Gnome verzió virtuális gépben való próbálgatásakor nekem is voltak gondok a Pamac-kal (nem tudom, hogy a Pamac csinálta-e, vagy miért volt), de hibára futottak az update-ek. Aztán utána nemsokkal lefutott. KDE alatt ilyen sosem volt. Az persze erre a gépre tényleg nem opció.