Hirdetés
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Netfone
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple iPhone 17 - alap
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
ubyegon2
üzenetére
Erről most hallok először
Mabox, azt hittem elírtad. A linkelt kép ugye azt írja, hogy már fent van az adott fájl a fájlrendszerben, gondolom ha konzolból leszeded a xorg-server csomagot meg telepíted újra akkor megoldódik, de csak egy tipp. Megjegyzem a Gnome verzió virtuális gépben való próbálgatásakor nekem is voltak gondok a Pamac-kal (nem tudom, hogy a Pamac csinálta-e, vagy miért volt), de hibára futottak az update-ek. Aztán utána nemsokkal lefutott. KDE alatt ilyen sosem volt. Az persze erre a gépre tényleg nem opció.Na de lásd kivel van dolgod, ha már ennyire nyitott vagy

error: could not prepare transaction
error: failed to commit transaction (conflicting files)
package: /path/to/file exists in filesystem
Errors occurred, no packages were upgraded.Why this is happening: pacman has detected a file conflict, and by design, will not overwrite files for you. This is a design feature, not a flaw. Forrás.
Aztán van pár megoldási javaslat a törléstől az átnevezésig.
Tulajdonos ellenőrzése: pacman -Qo /path/to/file - ha nem tartozik másik csomaghoz, akkor nevezd át és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mabox, azt hittem elírtad. A linkelt kép ugye azt írja, hogy már fent van az adott fájl a fájlrendszerben, gondolom ha konzolból leszeded a xorg-server csomagot meg telepíted újra akkor megoldódik, de csak egy tipp. Megjegyzem a Gnome verzió virtuális gépben való próbálgatásakor nekem is voltak gondok a Pamac-kal (nem tudom, hogy a Pamac csinálta-e, vagy miért volt), de hibára futottak az update-ek. Aztán utána nemsokkal lefutott. KDE alatt ilyen sosem volt. Az persze erre a gépre tényleg nem opció.