- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Mobil flották
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Több fény kell, hogy a OnePlus 15T vonzóbb legyen
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- MWC 2026: Részt vesz a Vivo, megmutatják az X300 Ultrát
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
válasz
ubyegon2
üzenetére
Erről most hallok először
Mabox, azt hittem elírtad. A linkelt kép ugye azt írja, hogy már fent van az adott fájl a fájlrendszerben, gondolom ha konzolból leszeded a xorg-server csomagot meg telepíted újra akkor megoldódik, de csak egy tipp. Megjegyzem a Gnome verzió virtuális gépben való próbálgatásakor nekem is voltak gondok a Pamac-kal (nem tudom, hogy a Pamac csinálta-e, vagy miért volt), de hibára futottak az update-ek. Aztán utána nemsokkal lefutott. KDE alatt ilyen sosem volt. Az persze erre a gépre tényleg nem opció.Na de lásd kivel van dolgod, ha már ennyire nyitott vagy

error: could not prepare transaction
error: failed to commit transaction (conflicting files)
package: /path/to/file exists in filesystem
Errors occurred, no packages were upgraded.Why this is happening: pacman has detected a file conflict, and by design, will not overwrite files for you. This is a design feature, not a flaw. Forrás.
Aztán van pár megoldási javaslat a törléstől az átnevezésig.
Tulajdonos ellenőrzése: pacman -Qo /path/to/file - ha nem tartozik másik csomaghoz, akkor nevezd át és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Wise (ex-TransferWise)
- EA Sports WRC '23
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090 (ELKELTEK)
- Samsung Galaxy Book 3 /i5-1335u/8GB/512SSD/FHD/Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mabox, azt hittem elírtad. A linkelt kép ugye azt írja, hogy már fent van az adott fájl a fájlrendszerben, gondolom ha konzolból leszeded a xorg-server csomagot meg telepíted újra akkor megoldódik, de csak egy tipp. Megjegyzem a Gnome verzió virtuális gépben való próbálgatásakor nekem is voltak gondok a Pamac-kal (nem tudom, hogy a Pamac csinálta-e, vagy miért volt), de hibára futottak az update-ek. Aztán utána nemsokkal lefutott. KDE alatt ilyen sosem volt. Az persze erre a gépre tényleg nem opció.