Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Pebble - az átgondolt okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nincs rajta, vagyis van de az nem a tápellátás, 3 állása van, a bemenetet választom ki vele.
USB, koax vagy optikai.
Külső tápcsatlakozó van rajta de nem használom, a géppel együtt éled, az usb-n kapja a tápöt.
Hazaérek futok még pár kört ahogyan leírtad, megnézem mégegyszer a beállításokatEgy bkercso féle kisdac ha hallottál már róla.
Pár éve vettem itt a PH-n, egy bkercso nevű tag árulja, ő csinálja a panelt.
A régi P3-Soundblaster egész jó volt de az újak, mindegy hogy mini pc vagy laptop, némelyek iszonyúan szarul szólnak, ezért vettem egy ilyen külsőt, ennek már egész jó hangja van.
13 éves korom óta zene és hifibolond vagyok. nem a divatos 5.1 meg 7.1 meg 15.2
hanem csak sztereo de abból a jó minőség. Sajna az évek során lejjebb adtam anyagi okokból, az MC hangszedős bakelit meg az igen nívós cuccom eladósorba került, maradt egy középszerű hangdobozpár meg egy hasonló végfok de ezen is kitűnően átjön, milyen borzalmas némelyik hangforrás.
na de nem offolok tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa Rally
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Fotók, videók mobillal
- Rugdossa az AI-t az AMD, mintha nem lenne holnap
- Harcba és Rómába vezet az új AMD Software
- További aktív témák...
- Witcher 1 Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB FSP CMT510 Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
hanem csak sztereo de abból a jó minőség. Sajna az évek során lejjebb adtam anyagi okokból, az MC hangszedős bakelit meg az igen nívós cuccom eladósorba került, maradt egy középszerű hangdobozpár meg egy hasonló végfok de ezen is kitűnően átjön, milyen borzalmas némelyik hangforrás.