Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
-
Mobilarena
A topik arról szól, hogy megosszuk egymással a magyar nyelvű android programokat, amiket magyarítottunk vagy magyarul jelentek meg, legyen az saját vagy mások fordítási munkája, illetve technikai segítséget nyújtsunk a kezdőknek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
Esetleg valakinek nincs kedve magyarositani egy átválto-programot(pl convertpad...)Dr lehet akármelyik,,,
-
stefi68
addikt
A tegnap feltett GO Sms v3.77 (félkész magyar) verziónál a nagy sietségben kimaradt a "Language" menüből a magyar nyelv választhatósága.
Így hiába volt benne a honosítás nem lehetett kiválasztani, ennyi javítás történt benne: [link]
-
RootRulez
félisten
-
stefi68
addikt
Az érdeklődésre tekintettel, viszont idő hiányában egy "félkész" aktualizálás:
GO Sms Pro v3.77 (részben magyar) amelyben benne van a v3.68 verzió magyar fordítása + az új szövegek kb. 70%-os fordítása: [link]
Igyekszem minél előbb befejezni, ami a 2 hónapos lemaradást nézve nem kis munka...
***csak tájékoztatásul a hozzáértőknek: már 2ezer sor felett jár a teljes szövegállomány!
amikor kezdtem még bőven ezer alatt volt -
Damian
tag
Frissült a
Soccer LiveScores a 2.0.5 verzióra.
-
RootRulez
félisten
-
RootRulez
félisten
válasz
drotifuti #1285 üzenetére
Amúgy a
Green Power nem jó?
- Ez már magyar.
-
drotifuti
aktív tag
Sllence one the Airplane Lite
Ezt kérném szépen magyarosítani. Rep.mód dátummal is!
-
Black&White
addikt
Meridian-t nincs kedve valakinek lefordítani?
Nagyon patent lejátszó! -
RootRulez
félisten
Csoportokat is lehet létrehozni és azokhoz hangot rendelni.
-
Apaxp
senior tag
Szép estét Mindenkinek!
Kezdő androidosként segítséget kérnék . Van-e olyan (lehetőleg magyar nyelvű) app amivel a névjegyzékben lévő nevekhez saját csengőhangot lehet rendelni. A Skate névjegyzékében ilyen lehetőséget nem találtam.
Előre is köszönet a segítségért. -
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Kérésnek eleget téve honosítottam az ICS Launcher-t.
Néhány kép a programról:
Innen tölthetitek le:
[link]
További honosításaim:
-
RootRulez
félisten
-
Foose
addikt
Jaaaa,úgy eredeti. Én nem próbáltam.
-
napocska2
senior tag
válasz
RootRulez #1248 üzenetére
Látod-látod, csak kiderül lassacskán.
Ezért volt nekem gyanús ez az ikon már az elején, ilyenkor pedig nem az apk nevével települ, hanem azzal a com....-os bigyóval, ami az előző képemen van.
Szerk: Nekem 2.2.2-es android van a táblagépemen, nem tudom a Blade-en milyen fut.
-
napocska2
senior tag
válasz
RootRulez #1241 üzenetére
Én is örülök, hogy másnak sikerült, nekem sajna ez a próbálkozás sem jött össze.
Kép
No mindegy, a megfejtésre úgysem jövök rá, jó lesz nekem a 7-es is.
Ugyanez van egyébként a magyarított Facebook-kal is, kétszer azzal is próbálkoztam, de nem vette be a tabi droidgyomra. -
porse
őstag
Nekem jó, ráment a nem tudom melyikre valami régebbire, jobb lett.
-
-
Foose
addikt
Köszönöm mindkettőtöknek,be is szereztem a pro verziót
-
RootRulez
félisten
-
s7evcsenko
addikt
Sziasztok.
Szeretném használni a "handycalc" programot, de valamiért mikor rákattintok, úgy tesz mint ha elindulna, de rögtön ki is lép.
Másnál működik? Kell valami extra művelet a működéshez?
Előre is köszi. -
Foose
addikt
Msn-t keresek,mit ajánlottok? RootRulez,ilyet magyarítottál már?
-
Hello!
Tudja valaki, hogy Wayteq Xtab/Xpad 70-re léteznek-e magyar Word-PDF-ebook olvasók?
-
handrash
őstag
Zeam launcher leírása szerint lehet vízszintesen is görgetni az alkalmazásokat. Hol tudom beállítani ezt?
-
napocska2
senior tag
-
handrash
őstag
Telenor One touch-ban van hangfelismerő (tárcsázó) szoftver, de nem tud magyarul.
Létezik valami amivel ki lehet váltani? -
RootRulez
félisten
Frissült két progi: [link]
-
Így van garancia vesztéssel jár!
Régóta Sony Ericsson rajongó vagyok, szerencsére nagyon sok ügyes srác szereti ezt a márkát, ők elkényeztetnek mindenféle segéd programmal.
Nem tartom magamat telefon gurunak, de a leírásaik alapján pofon egyszerű rootolni.Van veszélye, hogy nem tudod visszazárni egy szoft. frissítéssel, pl. csatlakoztató hiba miatt, de egy alsó kategóriás telefonon nekem nem számít.
Kijelző képlopásra rootnélkül a MyPhoneExplorert PC alkalmazást ajánlom! -
Foose
addikt
Szeretném megcsinálni a rootolást,csak nagyon sokat dolgozok,nincs rá időm. Amikor legutoljára a root leírás alapján csináltam,odáig jutottam,hogy failed,mert valami JIT-et hiányol. Ráadásul 32bites xp-m van,előbb ahhoz volt nehéz SDK-t találni. Na de off,ez nem az a topic.
-
válasz
stefi68 #1218 üzenetére
Igen így van a BSPlayer tud ilyet, de ha valaki másra esküszik, akkor csak megrázza a készüléket és már menti is a képet a filmből. Természetesen előtte be kell állítani, nekem az X8-t a legérzékenyebbre kellett állítani, így nem kell nagyokat csapkodnom.
Köszi a fordítást, már ez előtt is használtam, de így szimpatikusabb. -
"óh,kell a root. francos android rendszer...."
Nem egy nagy dolog rendszergazda jogokat szerezni ( rootolni), ha annyira fontos ez az alkalmazás, akkor nyugodtan megteheted. Ezzel a joggal, ha ésszel használod, akkor csak hasznodra lehet, bármikor vissza lehet zárni.
A különböző tuningolással ( főzött ROM, proci húzás stb.) szokott gond lenni, nem a rootolással.Egyébként ezzel a képlopó alkalmazással filmekből is ki tudsz menteni képeket!
-
drotifuti
aktív tag
És ez az app mit tud?
szerk. : már utána néztem,és letöltöttem marketról,Magyar..
-
TRob1
veterán
Emlékeim szerint (
)a SoundHound eddig nem volt magyar, a mai frissítéssel meg az lett.
-
stefi68
addikt
Magyarítottam egy remek kis képernyőmentő alkalmazást.
A neve: Screenshot ER LiteTovábbi infók és letöltés: [link]
-
Foose
addikt
Sziasztok! Van olyan hívásszűrő progi,amiben nem csak feketelista van,hanem fehér is? Meg persze úgy szűrje a hívást,(feketelista) hogy nálam nem csipog-nem sípol-nem vinnyog-nem nyáladzik meg ilyesmik... csak csendben elutasítja a hívást..?
-
stefi68
addikt
válasz
RootRulez #1204 üzenetére
A "Még ez se tudja eltüntetni a nem fogadott hívást az értesítési területről" úgy kell inkább érteni, hogy ez nem tudja! (legalábbis az én tapasztalatom)
Ugyanis ez az alkalmazás legalább olyan mélyen nyúl bele a híváskezelésbe mint az android saját alkalmazása. Ebből következik, hogy a kettő nem fér össze.
Ha letörölnéd az alap androidos híváskezelőt akkor szinte biztos, hogy jól kezelné.
Ha jól tudom a honlapjukon, vagy az ismertetőnél valahol írják is, hogy alkalmas az androidon belül önálló híváskezelésre. Míg a többi ilyen alkalmazás nem igazán, csak az android beépített híváskezelőjére épülve.Mondjuk én már rég a Dialer One-t használom azzal nincs ilyen gond. mondjuk egyszerűbb is jóval.
-
Probert75
addikt
Az adatforgalmat a timeriffic nem, de a wifit igen.
-
silboy
aktív tag
Van már olyan magyarított alkalmazás amivel a wifi-t és az adatforgalmat lehet időzíteni?
-
stefi68
addikt
GO Contacts EX v2.05 -ben a magyarítás aktualizálva.... >>>[link]
-
RootRulez
félisten
StopWatch & Timer 1.18 stopper-visszaszámláló alkalmazás magyarul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni, valamint a hirdetések linkjét megosztani. Erre a célra ott van a Hardverapró!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a topichoz vagy a fordításhoz kapcsolódik, azt légy szíves tegyétek "off"-ba! Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek! 5 percen belül, ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Microsoft Excel topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest