- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
A topik arról szól, hogy megosszuk egymással a magyar nyelvű android programokat, amiket magyarítottunk vagy magyarul jelentek meg, legyen az saját vagy mások fordítási munkája, illetve technikai segítséget nyújtsunk a kezdőknek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
Esetleg valakinek nincs kedve magyarositani egy átválto-programot(pl convertpad...)Dr lehet akármelyik,,,
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
stefi68
addikt
A tegnap feltett GO Sms v3.77 (félkész magyar) verziónál a nagy sietségben kimaradt a "Language" menüből a magyar nyelv választhatósága.
Így hiába volt benne a honosítás nem lehetett kiválasztani, ennyi javítás történt benne: [link]
◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
RootRulez
félisten
═════════════════════════════════════════
-
stefi68
addikt
Az érdeklődésre tekintettel, viszont idő hiányában egy "félkész" aktualizálás:
GO Sms Pro v3.77 (részben magyar) amelyben benne van a v3.68 verzió magyar fordítása + az új szövegek kb. 70%-os fordítása: [link]
Igyekszem minél előbb befejezni, ami a 2 hónapos lemaradást nézve nem kis munka...
***csak tájékoztatásul a hozzáértőknek: már 2ezer sor felett jár a teljes szövegállomány!
amikor kezdtem még bőven ezer alatt volt[ Szerkesztve ]
-
Damian
tag
Frissült a Soccer LiveScores a 2.0.5 verzióra.
-
RootRulez
félisten
-
stefi68
addikt
válasz drotifuti #1282 üzenetére
Igaz ez nem szoftver kibeszélő topik....
Telefon időzített újraindítására/gyors újraindítására/kikapcsolására én ezt a kettőt próbáltam:
Fast Reboot Pro és a
Reboot Manager root jog természetesen kell hozzájuk és mindkettő fizetős![ Szerkesztve ]
-
drotifuti
aktív tag
-
Foose
addikt
-
RootRulez
félisten
válasz drotifuti #1285 üzenetére
Amúgy a Green Power nem jó? - Ez már magyar.
[ Szerkesztve ]
-
-
drotifuti
aktív tag
Sllence one the Airplane Lite
Ezt kérném szépen magyarosítani. Rep.mód dátummal is!
Légy mindig különb, a másik embernél.
-
Black&White
addikt
Meridian-t nincs kedve valakinek lefordítani?
Nagyon patent lejátszó! -
RootRulez
félisten
Csoportokat is lehet létrehozni és azokhoz hangot rendelni.
[ Szerkesztve ]
-
Apaxp
senior tag
Szép estét Mindenkinek!
Kezdő androidosként segítséget kérnék . Van-e olyan (lehetőleg magyar nyelvű) app amivel a névjegyzékben lévő nevekhez saját csengőhangot lehet rendelni. A Skate névjegyzékében ilyen lehetőséget nem találtam.
Előre is köszönet a segítségért.Samsung A52s 5g dual sim, Acer E5-573G win10+linux mint
-
RootRulez
félisten
válasz drotifuti #1265 üzenetére
Mindkettő kétértelmű:
Amit alig frissítenek, lehet azért, mert olyan jó. Míg amit állandóan, azt azét mert mindig bugos...
Ugyanakkor az is lehet, hogy amit alig frissítenek, a fejlesztő lekakilja, amit meg állandóan, abba folyton jön vmi újítás.═════════════════════════════════════════
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Kérésnek eleget téve honosítottam az ICS Launcher-t.
Néhány kép a programról:
Innen tölthetitek le: [link]
További honosításaim:
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
Jaaaa,úgy eredeti. Én nem próbáltam.
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
-
RootRulez
félisten
válasz napocska2 #1249 üzenetére
Ezen is froyo van.
De az az érdekes, hogy ugye más Blade-ken megy, mert elég sok embernek van olyan telója és nem igazán kaptam negatív visszajelzést, sőt... Talán egyet (azé az illetőé is pannonos), plusz a jányé...
[ Szerkesztve ]
-
napocska2
senior tag
válasz RootRulez #1248 üzenetére
Látod-látod, csak kiderül lassacskán. Ezért volt nekem gyanús ez az ikon már az elején, ilyenkor pedig nem az apk nevével települ, hanem azzal a com....-os bigyóval, ami az előző képemen van.
Szerk: Nekem 2.2.2-es android van a táblagépemen, nem tudom a Blade-en milyen fut.
[ Szerkesztve ]
-
napocska2
senior tag
válasz RootRulez #1241 üzenetére
Én is örülök, hogy másnak sikerült, nekem sajna ez a próbálkozás sem jött össze.
Kép
No mindegy, a megfejtésre úgysem jövök rá, jó lesz nekem a 7-es is.
Ugyanez van egyébként a magyarított Facebook-kal is, kétszer azzal is próbálkoztam, de nem vette be a tabi droidgyomra. -
porse
őstag
Nekem jó, ráment a nem tudom melyikre valami régebbire, jobb lett.
... szerintem.
-
-
Foose
addikt
Köszönöm mindkettőtöknek,be is szereztem a pro verziót
-
RootRulez
félisten
Frissült az ES File Explorer, nekem tetszik, megéri feltenni.
-
s7evcsenko
addikt
Sziasztok.
Szeretném használni a "handycalc" programot, de valamiért mikor rákattintok, úgy tesz mint ha elindulna, de rögtön ki is lép.
Másnál működik? Kell valami extra művelet a működéshez?
Előre is köszi."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Foose
addikt
Msn-t keresek,mit ajánlottok? RootRulez,ilyet magyarítottál már?
[ Szerkesztve ]
-
Hello!
Tudja valaki, hogy Wayteq Xtab/Xpad 70-re léteznek-e magyar Word-PDF-ebook olvasók?
Mutogatni való hater díszpinty
-
handrash
őstag
Zeam launcher leírása szerint lehet vízszintesen is görgetni az alkalmazásokat. Hol tudom beállítani ezt?
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
napocska2
senior tag
Szia! Szerintem egyáltalán nem Zelma-nak kell megköszönni, hanem a kettővel feletted posztoló
RootRulez
fórumtársunknak, aki rengeteg honosítással segített már nekünk. Amiért újfent csak köszönet és elismerés jár neki, a többi hasonló munkát végzővel együtt.[ Szerkesztve ]
-
handrash
őstag
Telenor One touch-ban van hangfelismerő (tárcsázó) szoftver, de nem tud magyarul.
Létezik valami amivel ki lehet váltani?Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
RootRulez
félisten
Frissült két progi: [link]
-
addikt
Így van garancia vesztéssel jár!
Régóta Sony Ericsson rajongó vagyok, szerencsére nagyon sok ügyes srác szereti ezt a márkát, ők elkényeztetnek mindenféle segéd programmal.
Nem tartom magamat telefon gurunak, de a leírásaik alapján pofon egyszerű rootolni.Van veszélye, hogy nem tudod visszazárni egy szoft. frissítéssel, pl. csatlakoztató hiba miatt, de egy alsó kategóriás telefonon nekem nem számít.
Kijelző képlopásra rootnélkül a MyPhoneExplorert PC alkalmazást ajánlom!-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
Foose
addikt
Szeretném megcsinálni a rootolást,csak nagyon sokat dolgozok,nincs rá időm. Amikor legutoljára a root leírás alapján csináltam,odáig jutottam,hogy failed,mert valami JIT-et hiányol. Ráadásul 32bites xp-m van,előbb ahhoz volt nehéz SDK-t találni. Na de off,ez nem az a topic.
-
addikt
válasz stefi68 #1218 üzenetére
Igen így van a BSPlayer tud ilyet, de ha valaki másra esküszik, akkor csak megrázza a készüléket és már menti is a képet a filmből. Természetesen előtte be kell állítani, nekem az X8-t a legérzékenyebbre kellett állítani, így nem kell nagyokat csapkodnom.
Köszi a fordítást, már ez előtt is használtam, de így szimpatikusabb.-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
-
addikt
"óh,kell a root. francos android rendszer...."
Nem egy nagy dolog rendszergazda jogokat szerezni ( rootolni), ha annyira fontos ez az alkalmazás, akkor nyugodtan megteheted. Ezzel a joggal, ha ésszel használod, akkor csak hasznodra lehet, bármikor vissza lehet zárni.
A különböző tuningolással ( főzött ROM, proci húzás stb.) szokott gond lenni, nem a rootolással.Egyébként ezzel a képlopó alkalmazással filmekből is ki tudsz menteni képeket!
-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
drotifuti
aktív tag
És ez az app mit tud?
szerk. : már utána néztem,és letöltöttem marketról,Magyar..
[ Szerkesztve ]
Légy mindig különb, a másik embernél.
-
TRob1
veterán
Emlékeim szerint ( )a SoundHound eddig nem volt magyar, a mai frissítéssel meg az lett.
¤ R'n'R ¤
-
stefi68
addikt
Magyarítottam egy remek kis képernyőmentő alkalmazást.
A neve: Screenshot ER LiteTovábbi infók és letöltés: [link]
-
Foose
addikt
Sziasztok! Van olyan hívásszűrő progi,amiben nem csak feketelista van,hanem fehér is? Meg persze úgy szűrje a hívást,(feketelista) hogy nálam nem csipog-nem sípol-nem vinnyog-nem nyáladzik meg ilyesmik... csak csendben elutasítja a hívást..?
[ Szerkesztve ]
-
stefi68
addikt
válasz RootRulez #1204 üzenetére
A "Még ez se tudja eltüntetni a nem fogadott hívást az értesítési területről" úgy kell inkább érteni, hogy ez nem tudja! (legalábbis az én tapasztalatom)
Ugyanis ez az alkalmazás legalább olyan mélyen nyúl bele a híváskezelésbe mint az android saját alkalmazása. Ebből következik, hogy a kettő nem fér össze.
Ha letörölnéd az alap androidos híváskezelőt akkor szinte biztos, hogy jól kezelné.
Ha jól tudom a honlapjukon, vagy az ismertetőnél valahol írják is, hogy alkalmas az androidon belül önálló híváskezelésre. Míg a többi ilyen alkalmazás nem igazán, csak az android beépített híváskezelőjére épülve.Mondjuk én már rég a Dialer One-t használom azzal nincs ilyen gond. mondjuk egyszerűbb is jóval.
-
Probert75
addikt
Az adatforgalmat a timeriffic nem, de a wifit igen.
-
silboy
aktív tag
Van már olyan magyarított alkalmazás amivel a wifi-t és az adatforgalmat lehet időzíteni?
Olympus Stylus XZ-10, iPhone 13 128GB, TCL 75C805, Sony KD-60XF8305, LG 50UH635V, Xiaomi Yi Sport Cam, Longines Hydroconquest Ceramic, Tissot PRX Automatic, Citizen CB0010-88E, Bulova Accutron II 96B210, Bulova Precisionist 29B226, Orient Bambino II FAC0000CA, RHA S500, Tennmak IE800
-
stefi68
addikt
GO Contacts EX v2.05 -ben a magyarítás aktualizálva.... >>>[link]
-
RootRulez
félisten
StopWatch & Timer 1.18 stopper-visszaszámláló alkalmazás magyarul.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint a hirdetések linkjét megosztani. Erre a célra ott van a Hardverapró!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a topichoz vagy a fordításhoz kapcsolódik, azt légy szíves tegyétek "off"-ba! Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek! 5 percen belül, ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest