Hirdetés
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A topik arról szól, hogy megosszuk egymással a magyar nyelvű android programokat, amiket magyarítottunk vagy magyarul jelentek meg, legyen az saját vagy mások fordítási munkája, illetve technikai segítséget nyújtsunk a kezdőknek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefi68
addikt
Vigyázz mert TRob minden újoncot lecsekkol ám, lehet hogy a méreteidet is kinyomozta már...
Ez a tulajdonsága egy valamilyen "nemtudomminevű" (idegenufó v. futó v. mi) felhasználó óta ragadt rajta, aki régebben borzolta a kedélyeket a szoftverkibeszélő topikban, az ő szelleme kísérti azóta is....
-
Ambavir
aktív tag
Miel már kaptam nagyon jól használható ötlete itt Ruleztől, ezért bátorkodtam kérdezni. Nem gondoltam, hogy ily bonyolult lesz a dolog (ennyi kérdést-választ fog felvetni).
Ebéd? Hát van cukorborsófőzelékem pulykacombbal. Megfelel?
Később készítek még valamit vacsira a gyermekeknek. Te mit szeretnél fogyasztani? -
TRob1
veterán
válasz
Ambavir #2688 üzenetére
Nincs is baj azzal ha vki kezdő... nagyjából mindenki úgy kezdte.
Csak a legtöbb embernek sikerül a kérdéseihez a megfelelő topikot megtalálni, neked meg általában nem.
De ha másokat nem zavar hogy folyamat másról szól a topik mint kellene, akkor én sem szólhatok.(Csak ennyiből sztem elég lett volna egyetlen Android nevezetű topik, és nem kellene külön Magyarított appok meg Android appok, meg Android OS-t használók... nem is beszélve a telefonok saját topikjairól... )
Na és mi lesz ma az ebéd?
-
stefi68
addikt
válasz
Ambavir #2684 üzenetére
Android Beállítások - Hely és biztonság - Készülék adminisztrátorok, itt nézd meg szerepel-e az alkalmazás, ha igen vedd ki a pipát és próbálkozz ezután az eltávolítással.
(A menüpontoknak nem biztos, hogy ugyanez a nevük, készülékenként eltérő lehet, de valami hasonló)
-
sagit
veterán
Sziasztok magyarító mesterek!
A Friendcaster ingyenes verzióját a hozzá tartozó chat app-al nem magyarítanátok? Sokkal jobban szeretem mint a gyári Facebook appot.
Előre is köszi a választ
-
drotifuti
aktív tag
No meg a szerkesztés gomb...
-
Ambavir
aktív tag
-
RootRulez
félisten
válasz
RootRulez #2673 üzenetére
És egyúttal feltöltöttem egy még nem végleges honosítást is.
Egy launchert, a neve
Lightning Launcher. Olyan, mint a Launcher7 (windows phone7), azaz nem oldalak vannak, hanem egy oldal amit húzhattok le fel (
) /bár ahogy nézem bővítménnyel több lap is hozzáadható/ Nem csempe méretű cuccokkal kell kipakolni, hanem ikonok/widgetek mehetnek rá, mint a normál launcherekre...
3 APK fájl:
- Alap program (a launcher)
- Setup program (ami engedi a testreszabást)
- Widget program (a lanucher alapból csak a saját fejlesztésű widgeteket támogatja, ezért ez is kell, ha mondjuk Beautiful Widgete raknánk ki...Lehet rácsosan pakolni és összevissza is
-
RootRulez
félisten
Frissült a
Traffic Monitor alkalmazás, a 3.2.1-es verzióra. (market link)
-
kelzsoca
félisten
válasz
Ambavir #2668 üzenetére
Töltsd le a Google Play-ről az alkalmazást, a régit írd felül (telepítéssel) majd próbáld meg eltávolítani az alkalmazáskezelőben.
-
callvote
senior tag
A qtadb-nél azt szedted le ahol az volt hogy new users?...mert első futtatásnak az kell,mert azzal jönnnek le a lib fájlok is...
Ha mégsem jönne össze..akkor android commander
Ja és az ilyen progiknál nem árt ha be van kapcsolva az USB hibakeresés mód is: )
-
fatal`
titán
válasz
Ambavir #2668 üzenetére
Próbáld meg felvenni a PATH változóba az elérési útvonalat, hátha tényleg az a gond, sajnos csak angolul tudom leírni, mert angol windowst használok:
Start -> Control Panel -> System -> Bal oldalt Advanced System Settings -> Advanced fül (ha nem választaná ki magától) -> Environment variables... -> System Variablesnél keresd ki a Path-t -> Edit... -> Tedd a végére (pontosvesszővel elválasztva) a JDK elérési útját, 32 bites rendszeren C:\Program Files\Java\jdk1.7.0_03\bin\, 64 bitesen C:\Program Files (x86) (ha 32 bites jdk-t telepítettél)\Java\jdk1.7.0_03\bin és nézd meg utána. ha így sem működik, akkor részemről passz.
Igazából szerintem sokkal egyszerűbb lenne qtadb nélkül, csak kell a programnak a csomagneve hozzá, de az benne van a linkben, ha pc-n nézed az adatlapját a
marketenplayen. -
Ambavir
aktív tag
Na most ördög és pokol!!!
Telepítette a javát. Az Se-nél valami nem stimmelne? Mert még mindig nem látja a QtADb.
Galaxy Ace -
fatal`
titán
válasz
Keeperv85 #2662 üzenetére
Akkor is működött nekem, ha nem volt benne a pathban a jdk (se a jre), direkt kipróbáltam. Bár előtte el volt indítva, lehet azért volt.
(#2663) RootRulez: Az fura, tekintve, hogy az adb az android debugger rövidítése és nem csak rootoláshoz, hanem debugolláshoz, fejlesztéshez is kell. Igazából az android SDK része.
-
Ambavir
aktív tag
válasz
RootRulez #2659 üzenetére
Bocsánat, ha nem idevágó a dolog. Mivel előtte itt kérdeztem már mást is, ezt is most. Ha már sikerül a programot feltennem, akkor remélem már megoldom majd. Csak még soha nem foglalkoztam ilyes dolgokkal. Eszembe sem jutott a rootolás. Csak azt a fránya appot akarnám eltávolítani!
-
RootRulez
félisten
Jólvan akkor, én adb-t utoljára rootoláskor láttam.
(#2665) Keeperv85 Ha kevertem vmivel akkor vállalom, elég bamba vabgyok hozzá.
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
RootRulez #2659 üzenetére
Milyen root mester, he?
Miről beszél kend! Hát csak egy sima QtADB-ről van szó, ahhoz NEM kell root!
Egyébként meg valaki írja már le legyen olyan kedves neki merre van a PATH beállítás, mert a JDK és a JRE sem lövi be újabban... Megtenném én is, de fejből nem tudom (..teló..)
-
RootRulez
félisten
Az oké, de ez most a Rootolás része, amiről talán a teló topikjában többet tudnak, nem?
Bár ha hunfataléknak olyan telójuk van mint neked és képben vannak, akkor okés...
-
callvote
senior tag
-
-
Ambavir
aktív tag
válasz
callvote #2646 üzenetére
Most már nem tom: a QtADB-vel próbálom megoldani a problámám. Viszont nem tanálom hozzá a Java JDK-t. A linkelt oldalon (Oracle) hibaüzenettel elbocsát. Lehet, értetlen vagyok, de: ennek a programnak a gépen kell lennie, ugye? S Wifivel vagy USB-vel csatlakozzam a telóval? Galaxy Acem van. Jó, tudom, nem a legprofibb
.
Most ott van, viszont mikor indítanám az alkalmazást, útvonalat kér. Még nem sikerült dülőre jutnom ezzel. Kell akk a JDK? S akkor honnan is szedjem le, ha kellő? Többb leírást is elolvastam , de még vannak (többségben) sötét foltok. Találok valahol kezdőbbeknek részletes leírást róla? Hogy már nem titeket zargassalak.
Csak már idegel, hogy nem oldom meg. Nem szoktam hozzá. -
callvote
senior tag
EZZEL meg lehet oldani a pucolgatást
-
Ambavir
aktív tag
HELP!!! Letöltöttem a Rulez féle ShakeCall-t. Eltávolítani nem tuidom. Nem engedi sehogyan sem. Dróton keresztül sem. Nos a probléma az, hogy nem tom, csak rázással felvenni a telót. Próbáltam a fájlokat törölni, de így sem engedte. Műkszik nekem azóta is.
Ötlet a kiírtásra?
Köszi. -
kezman
őstag
Igen, fizetős, én még mikor akciós volt ( 20 Ft) akkor vettem meg
-
kezman
őstag
Frissült a Beautiful widget és bent a magyar nyelv , Köszönet a fordítónak
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Kérésere honosítottam a
PhotoWall Live Wallpaper fényképcserélgetős élő háttérkép programot. Megadhatunk neki helyi mappát, Facebook vagy Picasa fiókot és onnan szedi a képeket. Letölthetitek: innen.
Üdv: RR
-
Ambavir
aktív tag
válasz
RootRulez #2524 üzenetére
Szia!
Ezzel nem tudnál valamit kezdeni? Használom, de jobb lenne magyarul. Office .http://translate.google.hu/translate?hl=hu&sl=en&u=http://badahub.com/2011/06/pixel-smart-office-1-5-1-16-jun-2011.html&ei=5KdhT6XAEY3bsgbQu5noBQ&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=1&ved=0CC4Q7gEwAA&prev=/search%3Fq%3Dpixel%2Bsmart%2Boffice%26hl%3Dhu%26client%3Dopera%26hs%3DxoR%26rls%3Dhu%26channel%3Dsuggest%26prmd%3Dimvns
Megkérdem, hogy megtaláltad-e a magyar órarendet, amiről beszéltünk? Sokat néztem már, de egyik sem magyar. Eddig.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Kérésre honosítottam az
Android Pro Widgets alkalmazást. Néhány kép a programról:
A honosított programot letölthetitek innen
mod:
Aki megvásárolta, megnézhetné megy-e a feloldás vele... -
RootRulez
félisten
Kérésre honosítottam a
HDR Camera fényképező alkalmazást, a honosítást letölthetitek
innen
-
RootRulez
félisten
válasz
barnaki #2620 üzenetére
Amúgy is lemaradtál volna.
-
RootRulez
félisten
Frissült a
Dolphin Browser HD alkalmazás a 7.6.0-ás verzióra. (market link)
-
drotifuti
aktív tag
-
matepalfi
aktív tag
Üdv!
Nagyon megtetszett a Samsung Androidos telefonokon található Touchwiz felület (launcher), nem tudjátok honnan lehetne letölteni? Lehet felőlem angol is, nem feltétlenül a magyar verziót keresem, de az sem lenne rossz.
Ha tudnátok linkelni nekem, vagy PÜ-t küldeni azt megköszönném.
Android 2.2-re kellene, 320 x 480 pixeles a kijelzőm ha ez fontos lenne hozzá. -
gatto_
senior tag
Ma ismét frissült a Dolphin Browser HD. Lehetne kérni egy aktualizálást? Előre is nagyon köszi!
-
Lasy
veterán
miui music v3 nem elérhető.de csak a reklám bekavart neki.
-
pokbubi
tag
Sziasztok.
Szeretnék megkérni valakit, hogy a F1 2012 Timing App nevű alkalmazást legyen kedves lefordítani!
Köszönöm! -
callvote
senior tag
Használjatok tsf shell-t oszt annyi
-
mkRoland
senior tag
Sziasztok. Nemus Launcher-nek megjelent a legújabb változata, új funkciókkal, emiatt 1-2 dolog még angol benne. Segítséget szeretnék kérni, szerintetek eléggé magyaros így:
Dock settings => Dokk (alsó állapot sor) beállításai minek hívjuk szépen magyarul a Dock Bar-t?
Page indicator display => Kezdőképernyő pozíció jelzése
MissedCall, NewMsg badges on app icon => Nem fog.hívás, új üzenet számláló az alk.ikonokon (tudom, nem szép rövidíteni, de nem akartam sokkal több karakterrel megoldani)
Use badges => Új esemény értesítő (a funkció lényege ez, szószerint jelvényt használnék/tűznék ki valahová)Köszönöm a tippeket, észrevételeket, nem írom OFF-ba, mert szerintem a topichoz szorosan kapcsolódik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni, valamint a hirdetések linkjét megosztani. Erre a célra ott van a Hardverapró!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a topichoz vagy a fordításhoz kapcsolódik, azt légy szíves tegyétek "off"-ba! Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek! 5 percen belül, ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- PlayStation 5
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- T14s Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- Katana GF66 12UC 27% 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest