- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
A topik arról szól, hogy megosszuk egymással a magyar nyelvű android programokat, amiket magyarítottunk vagy magyarul jelentek meg, legyen az saját vagy mások fordítási munkája, illetve technikai segítséget nyújtsunk a kezdőknek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Oldman2
veterán
válasz stefi68 #7275 üzenetére
Én nemrég álltam neki a PocketBook nevű appnak...
-
stefi68
addikt
válasz stefi68 #7268 üzenetére
Most nézem, hogy a legutolsó (3h) jBart csomagban nincsenek is benne ezek az aapt fájlok.
Mivel én mindig ráfrissítettem az előzőre, lehet benne maradt régről és már nincs is szükség rájuk és törölhetők. Mivel nekem még ott maradtak ezért lehet hogy használja őket.
Na ezt már csak holnap este v. holnapután próbálom ki...◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
-
gojko.m
senior tag
válasz stefi68 #7063 üzenetére
Próbáltam az Átalakítás ANSI kódolásra funkciót, de az alkalmazásban az ékezetes betűk helyén hibás karakterek jelentek meg. Szóval - az átalakítást követően - a számítógépen nézve az ékezetes karakterek a helyükön, ellenben a telefonon az app-ban valami kérdőjeles karakter volt helyettük.
[ Szerkesztve ]
-
gojko.m
senior tag
válasz stefi68 #7055 üzenetére
Ékezeteket használva és UTF-8 esetén - ahogy korábban is írtam - az alkalmazás hibát jelzett. ANSI-ban elmentve viszont hibás karakterek szerepeltek az ékezetes betűk helyén. Viszont ezeket a kódokat használva rendben voltak az ékezetes karakterek:
Á - \u00c1
á - \u00e1
É - \u00c9
é - \u00e9
Í - \u00cd
í - \u00ed
Ó - \u00d3
ó - \u00f3
Ö - \u00d6
ö - \u00f6
Ő - \u0150
ő - \u0151
Ú - \u00da
ú - \u00fa
Ü - \u00dc
ü - \u00fc
Ű - \u0170
ű - \u0171Esetleg, tud valaki a Notepad++ progiban valami kényelmes megoldást (a cserén kívül) a fenti kódok beírására?
-
szunyi777
őstag
válasz stefi68 #7040 üzenetére
"Egy Blisspop romból (CAF 5.1.1) szedtem ki a a framework-öt, lehet azzal van a baj?" Nem hiszem, mert én is ilyen custom romokból szedem ki.. Én a CM 12.1 R6-ból!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
szunyi777
őstag
-
szunyi777
őstag
válasz stefi68 #7032 üzenetére
Ott az apk tools verziója a képen, és lollipop (5.1.1) framework van telepitve..
Frissitsd az apk tools-t.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra >Rom: Beyond 2.1 Android 11>Kernel: STOCK >Recovery: TWRP (ROOTED)>EdXposed>Viper4Android hangmotor>- https://www.facebook.com/Mobiltelefonszervizszeged/
-
pavika
tag
válasz stefi68 #7022 üzenetére
Hát igen, elég régen frissítették már. Egyszerű és nagyon megszerettem ezt a programot. Most telepítettem fel a telefonomra (Galaxy S5) és eddig hiba nélkül működik. Mivel régóta használom nem okoz gondot, hogy ha nem magyar nyelvű. Azért természetes jó, lett volna ha az.
Nagyon szépen köszönöm, hogy azért ránéztél. -
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
xSide
őstag
válasz stefi68 #5160 üzenetére
Erről nem tudtam, pedig rákerestem google-val és itt a keresővel van e frissítés...
Végül nem találtam és a telóra telepített korábbi "fordításotok" szövegkörnyezetét nézve, hogy ne térjek el tőle azért nagyon, más megfogalmazásokat használva (az ismerős szerint) szimpatikusabb verzió született...
Reggel javítanom kellett egy részt, mert egy string több helyen használatban van más értelmezésben.
A frissítésre alkalmazáson belül is van lehetőség a Beállítások / Névjegy alatt "Magyar verzió (frissítés)" néven. -
xSide
őstag
válasz stefi68 #4878 üzenetére
QuickPic 2.9.4
Egy ismerős sos kérésének eleget téve készült el az alapoktól fordítva.Tudom, anno stefi68 foglalkozott vele viszont az utóbbi időben elmaradtak a frissítések és a helyzetre való tekintettel nem mondtam nemet rá!
Ezúton fel is ajánlom a további frissítéseihez ezt a verziót...[ Szerkesztve ]
-
elfelejtette
veterán
válasz stefi68 #4816 üzenetére
Csak hogy tudd, leszedtem a hivatalos 2.28-as verziót a Playről, és abban már jól látszik a hátra lévő idő... :-)
"Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
-
Keeperv85
nagyúr
válasz stefi68 #4827 üzenetére
"És még ami kellemes meglepetésként ért, hogy egy kis Donate-val is megajándékozott a fejlesztő. Szóval le a kalappal "
Vannak még normális emberek, de ha elfogadsz egy jó tanácsot: ne emlegesd, mert kiutál érte innen pár majom, ha meglátja. Egyeseknek csípi a szemét...
-
elfelejtette
veterán
válasz stefi68 #4813 üzenetére
A program főképernyőjén a hátralévő idő nálam nem látszik teljesen, a perceknek a második számjegye eltűnt...
Egyébként tetszik."Nem tudom, hogy Mamának vagy Dan hadnagynak volt-e igaza, hogy van-e rendeltetésünk, vagy csak ide-oda sodor bennünket a véletlen, mint a szél, de azt hiszem, kicsit mindkettő igaz." Forrest Gump
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint a hirdetések linkjét megosztani. Erre a célra ott van a Hardverapró!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a topichoz vagy a fordításhoz kapcsolódik, azt légy szíves tegyétek "off"-ba! Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek! 5 percen belül, ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest