Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lesz is reklám a Nothing telefonjainak zárképernyőjén, meg nem is
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
janakbacsi
üzenetére
Igen.
crok : én azt hittem kötekszel vele
, mint ahogy az androidos alkalmazások topikban se a kérdésemre válaszoltál miszerint, hogy tudom-e én a play store verziót patchelni egyszerűen a revanced manager-rel, mert azt tudtam, hogy vannak előre patcheltek, azt használom amióta megjelentek. Csak egy egyszerű igen-nem kellett volna de nem akartam visszakérdezni mert annyira nem lényeges. Szerintem itt a 90%-a az embereknek nem akar a témába belemélyedni csak egy gyors választ szeretne kapni. Ez nem szakmai fórum, igen régen az volt, most már csak vannak szakmaibb topikok és ennyi. Azért még ne dőlj a kardodba, biztos sokan olvassák amit írsz, nem kell ezért törölni.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4151, 100% Akksi
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- Acer Chromebase All-in-One PC 23.8" Touchscreen
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, mint ahogy az androidos alkalmazások topikban se a kérdésemre válaszoltál miszerint, hogy tudom-e én a play store verziót patchelni egyszerűen a revanced manager-rel, mert azt tudtam, hogy vannak előre patcheltek, azt használom amióta megjelentek. Csak egy egyszerű igen-nem kellett volna de nem akartam visszakérdezni mert annyira nem lényeges. Szerintem itt a 90%-a az embereknek nem akar a témába belemélyedni csak egy gyors választ szeretne kapni. Ez nem szakmai fórum, igen régen az volt, most már csak vannak szakmaibb topikok és ennyi. Azért még ne dőlj a kardodba, biztos sokan olvassák amit írsz, nem kell ezért törölni.
crok