Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
-
Mobilarena
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
janakbacsi
üzenetére
Igen.
crok : én azt hittem kötekszel vele
, mint ahogy az androidos alkalmazások topikban se a kérdésemre válaszoltál miszerint, hogy tudom-e én a play store verziót patchelni egyszerűen a revanced manager-rel, mert azt tudtam, hogy vannak előre patcheltek, azt használom amióta megjelentek. Csak egy egyszerű igen-nem kellett volna de nem akartam visszakérdezni mert annyira nem lényeges. Szerintem itt a 90%-a az embereknek nem akar a témába belemélyedni csak egy gyors választ szeretne kapni. Ez nem szakmai fórum, igen régen az volt, most már csak vannak szakmaibb topikok és ennyi. Azért még ne dőlj a kardodba, biztos sokan olvassák amit írsz, nem kell ezért törölni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Lenovo ThinkCentre / Dell OptiPlex / Hp EliteDesk mini, micro PC - Számla/garancia
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, mint ahogy az androidos alkalmazások topikban se a kérdésemre válaszoltál miszerint, hogy tudom-e én a play store verziót patchelni egyszerűen a revanced manager-rel, mert azt tudtam, hogy vannak előre patcheltek, azt használom amióta megjelentek. Csak egy egyszerű igen-nem kellett volna de nem akartam visszakérdezni mert annyira nem lényeges. Szerintem itt a 90%-a az embereknek nem akar a témába belemélyedni csak egy gyors választ szeretne kapni. Ez nem szakmai fórum, igen régen az volt, most már csak vannak szakmaibb topikok és ennyi. Azért még ne dőlj a kardodba, biztos sokan olvassák amit írsz, nem kell ezért törölni.
crok