- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Mariann294 #12199 üzenetére
Már ilyen sok oldal van?
ha fizetnének se kezdeném újra.
-
válasz
ReloadedSHIT #12196 üzenetére
Most ennek mi köze a maffiozo.hu-hoz?
-
g@bo
nagyúr
válasz
ReloadedSHIT #12196 üzenetére
kit aláztál most be?
-
ReloadedSHIT
csendes tag
[img]http://kepfeltoltes.hu/090719/maffi_www.kepfeltoltes.hu_.gif[/img]
A domaint vettétek: DotRoll Kft.
Valós domain regisztrátorotok : 1API.net
Tárhely + Domain Ip cím : 80.77.120.127
Amely tartalmaz egy 50 megás tárhelyet a domainhoz jelenleg ezt használjátok.
80.77.120.127 (DotRoll KFT.) Szerverén jelenleg 115 db weblap megy köztük a tiétek is.
Emlitésképp:
MAFFIARELOADED.COM
MOTOR-AIRBAG.COM.
MOTOROSFELVEZETES.COM.
MUSZAKIELLENOR.NET.
MUSZAKIELLENOR.ORG.RAMSCREK.COM.
REFI2004.COM.
RISINGWINGS.COM.
SIKERESJOVO.COM.
SIKERKLUB.COM.
SILLERESTOTH.COM.
SOLARPROLUX.COM.
SUNDAYMORNINGPROJECT.COM.
9SZABOLENCZPETER.COM.
SZEGEDIKERESO.COM.
TABULAPLAZA.COM.
TASZ.INFO.
TAXISZOMBATHELY.COM.
TELEKIANDRAS.COM.
TENTENIUM.COM.
Jelenleg tárhelyetek + domain lejár:
351 nap 12 óra 24 perc múlva.Ti általatok emlitett Global Software Kft.
Ip címe :195.56.55.134 ( Melyröl domainotokon ( DotRoll) Tárhelyeteken ( DotRoll). Semmi infó, nincs ( közötök nincs a Global Software KFT.hez )
Szerverein 33 különbözö weblap fut MAFFIARELOADED.COM nem találhatóAMIT TI FIZETTEK A DOMAINÉRT + TÁRHELYÉRT: 2700 (2160+Áfa) !!!
És amit ti elkértek: 1-3-6-12 hónap, 200-500-1000-2000 HUF200-500-1000-2000 HUF
Megjegyzés: Ha télleg nem, a pénzre utaznál/nátok, első hona ingyenes lenne hogy többen gyüljenek össze, és lenne emeltdijas sms regisztráció amely már van több mint 80%-os részesedésel, átutalás persze hogy könnyen pénzhez jussatok jó ötlet csak szar megvalósitás amatörök !!
-
g@bo
nagyúr
én reggelek, eltolok pár klikket, igy is ugy is.... de háttérbe rakom, mert jöhet új leállás, és akkor annyi.
-
padee
tag
inkább kidobom a gépet is, mint hogy előröl kezdjem. főleg ha ugyanolyan szar.
léptem csajozni.silent: mi lesz a balcsival? msnen nem latlak mostanaba.
-
shadow7
aktív tag
Támogasatok
Soni a nevem maffiozo.hun jelöjetek barátnak és dobjatok 1 [link] -
Fene vigye el Bolkát.
Nem kezdem előrül én sem, menjen oda ahova gondolom. -
Boci_83
őstag
Azt hiszem én sem regelek újra...
-
lúzer
veterán
válasz
Mariann294 #12184 üzenetére
pedig jó lenne!
-
Jani09
tag
Pedig kellenek PH-sok a seregbe
-
marsu
veterán
válasz
Bordoi #12182 üzenetére
Azt tartottam volna ésszerűnek, ha a hibák kijavítása után mindenki ott folytathatta volna, ahol abbahagyta, vagy max néhány nappal korábbi állapotot visszatölthették volna, mielőtt még bugos lett a pénz ...
... de így, hogy nulláról kell kezdeni, nekem már elment tőle a kedvem, a türelmem, és igazából az elmúlt egy hónapban rájöttem, hogy jól megvagyok nélküle!
-
Mateosz0925
csendes tag
hello mindenkinek!
Végre elindúlt a Maffiozo.Csak sajnos előről
Aki még játszik az felvehet msn-re is és Maffiozon barátnak.
Szervezett Bűnözésben benne vagyok a PH!-s tagokkal. -
Bordoi
őstag
Mivel elindult a játék, a topikot megnyitottam. A korábbi szabályok érvényesek.
-
Vaporizer
csendes tag
Megszünt a maffia mert Bolka nem fizette a bérleti díjat :S kawaclipse át akarta venni de nem adták neki ..... szal halál ....
-
hopp008
tag
Megirtam neki hogy csak a bandájából hivjon embereket,de erre meg ezt írta:
Ő is a bandánkban van de rajta kívül még sok család a szövetségeseink. gyertek várunk nagy tisztelettel és kórházi beutalóval gyertek már mert viszket a tenyerünk.Ja és anzó lessz a főorvos aki a kezelésedet meghosszabítja,illetve a rehabilitációt elintézi nektek hévíz gyógyfürdő all inkluzív.Az üdülési csekkeket a házi orvosoktol igényelhetitek ,bocs de nem akarok faragatlan lenni de most nem érek rá ilyen kis szarokkal foglalkozni.UI gyertek olaszba és hozd az egész családot és ha megkérhetném a neveiket is írd le hogy kiknek írjuk meg a beutalót a rehabilitációra.Üdv Laci 74 és hydro és anzo na meg a többiek.
Valaki jóba van piTTa-val?:
talán még ő segíthet. -
hopp008
tag
Sziasztok!
Kéne egy kis segitség egy olyan 1-hete balint111-kérte hogy támadjam meg az egyik bandábol a bandatagot.A banda vezérük 21-es szintü kiváncsi hogy tesz-e valamit.
Most írt a bandavezér: Na mi van köcsög beszartál hogy elmenekülsz?Mi keresünk hydro barátommal addig gyurjatok! amíg még éltek.
Ismertek valakit aki le tudja győzni hydrot?
(mert tényleg keresnek egyik banda tagot már szét is ütöttték.) -
DDDiesel
csendes tag
Reméljük meg lesz oldva minden probléma, mert nagyon jó kis oldal!
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
kételkedem #12170 üzenetére
...azért ne ássuk el élve a kutyát...
...ott van pl. "vántú" helyett "jimmy tudesky", és még egy néhány másik helpes is, ill. bolka is nemsoká előkerül, és szerintem gyorsan rendberázzák a szétcsúszott helyzetet...
...jah, ha nem tudnád: bolka csak nyaralgat épp...
...
...(#12171) DDDiesel: mi csak annyit tudunk tenni, hogy püfőljük azokat, akik kihasználják, de ha bolka visszajött, törölnie kellene a rablolinkeket, és megszünne egyből a gond...
...szerintem...
-
DDDiesel
csendes tag
S nem lehet valahogy kijavítani a bugot???
-
DDDiesel
csendes tag
Hello mindenki!
Azt mondta ismim, hogy be fog zárni az oldal... Igaz ez? -
kételkedem
addikt
válasz
Mateosz0925 #12166 üzenetére
-
Mateosz0925
csendes tag
Találtál egy Cuccot: Koffein Tabletta
Koffein Tabletta: +55% Éberség
-15% Energia
+2% Gyorsaság
Eladó cucc!
Valakinek kell?
Mennyit adsz érte? -
Mateosz0925
csendes tag
Valaki jönne szb-zni?
msn-en vagy PÜ-ben szolhat. -
lúzer
veterán
válasz
kawaclipse #12162 üzenetére
úgy emlékszem lorenzo9 tud ilyet, ő vett valami 15$-ért licencet
-
kawaclipse
tag
Sziasztok. Na hogy ti is tudjatok róla. Meg szerettem volna venni az oldalt, és másik két oldalam mellett futtatni egy dedikált szerveren. Nem adták el nekem, ilyen híreszteléseket pls senki ne csináljon hogy az odlal el fog kelni. Csak ezért jöttem, hogy ne legyen ebből semmi gond. Ha valaki tud egyéb MMORPG maffiás webscriptet, az jeletzzen nálam, megnézem mit lehet vele tenni.
-
Sickboy25
addikt
sziasztok!
vki szb-re? pü-ben várom az üziket!
-
enne
csendes tag
sziasztok
szeretnénk mi is játszani a maffiozos játékkal de nem tudunk mert hiába regisztrálunk nem kapunk megerősitő regisztrációs email...vki tudna nekünk ebben segíteni....mi ennek az oka?
-
g@bo
nagyúr
megint nem tölt az energia.
kezd az oldal egyre gázabb lenni, ez nem játék, vicc.
-
lúzer
veterán
válasz
Olajbogyesz #12156 üzenetére
van értelme, csak úgy játssz hogy bármikor annyi, de addig is szórakozol
-
Olajbogyesz
tag
Lehet valamit tudni az oldal jövőjéről? Van értelme még játszani, vagy csak idő kérdése amíg végképp behal?
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
[HUN]Tyson #12150 üzenetére
...a 24/21 azt jelenti: sikeres balhé esetén 24, bukta esetén 21 óra elteltével kezdhetsz újabb szervezkedésbe...
...a redszer viszont +1 órát ír ki, míg az utolsó óráig nem jut, ott 2 óráról 0óra59perc-re ugrik...
...
-
nike_
addikt
válasz
Siker esetén 24 óra, bukó esetén 21 óra.
-
lúzer
veterán
válasz
nem, 24
valszeg random néha kevesebb is lehet, nekem is volt hogy hamarabb lejárt, egy 40 perccel
-
[HUN]Tyson
senior tag
Jól gondolom, hogy a bankrablásra nem 24 óra a pihenő, hanem - ellentétben a kiírással - 25?
Meg különben is, mi az a 24/21?
-
LoudHuDo
csendes tag
Jó estét!!!!
Kellene nekünk 2 ember szb-re!!!!
Jelentkezz sms-ben!!!
53658
S.O.S. -
Kihalt minden, zene se szól...
-
Olajbogyesz
tag
válasz
Mariann294 #12133 üzenetére
Azt hiszem tényleg kihalt lesz a topic. De én azért be-benézek hátha vmilyen kérdésre tudok válaszolni.
-
hopp008
tag
Szintet léptél!
Új szinted: 29. További tulajdonságok amiket kaptál:
Életerő: +50,
Éberség: 0,
Energia: +2,
Bátorság: +2 -
zolliikkaa
csendes tag
csáo mindenkinek!szbt szerveztem olaszba már csak egy sofőr kell jelenkezni msnn lehet!maffiozo nick:zolliikkaa
-
ádyz
addikt
philo, ha megkerhetlek az off topicjat a jateknak tedd be az elso hsz-be.
Koszontem.
-
Jani09
tag
válasz
philoxenia #12139 üzenetére
Kicsit én is reklámozom, hogy minél többen és gyorsabban áttérjenek a normális életmódra
OFF-ba írandó dolgokat ezentúl ide írjátok
(szintlépés, szervezett bűnözés, gyúrás, stb. )
------> MAFFIOZO OFF <--------- -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Mariann294 #12137 üzenetére
Szakmai kérdés, ami például egy játék játékmenetbeli problémáira, bugokra ad megoldást, vagy kérdez... Gondolom grafikai problémák ennél a játéknál nincsenek..
-
burnout_
csendes tag
sziasztok!
SZB-re mennék ha kell valahova még ember;)hopp most nézem hogy lehet rossz helyre írtam
sorry rég jártam erre
-
marsu
veterán
válasz
Moderátorunk philoxenia kérésére tettem, eddig senkinek nem volt kifogása, sajnálom ha te kivétel vagy.
-
Mariann294
őstag
válasz
Daudi Baldr #12134 üzenetére
Hát oké...
-
Daudi Baldr
tag
válasz
Ha szb-zni akarsz, szintet léptél, autótloptál... oda írsz, ha "szakmai" kérdésed van ide..
-
marsu
veterán
Igen, hagyjuk meg ezt a topikot a játék szakmai hozzászólásainak, ne OFFoljuk!
Az OFF hozzászólásokra használjuk a játék beszélgetős, csevegős élménymegosztós nem szakmai topikját.
Ott lehet megosztani a többiekkel a játékban elért sikereket, szintlépéseket, ott lehet szervezett bűnözésre társakat keresni, és ott lehet megosztani mindent ami a játék szakmai topikjába nem fér bele!
[ Módosította: 7 ]
-
Mariann294
őstag
válasz
Mariann294 #12129 üzenetére
Mostmár tárgytalan!Hálás köszönet Silent77-nek!!!!!!
-
Mariann294
őstag
Valakinek nincs eladó UZI-ja?Sosincs a fegyverboltban árverésen meg hülye lennék rá 35k-nál többet adni...
-
marsu
veterán
válasz
philoxenia #12126 üzenetére
Szia philoxenia!
Teljesen igazat adok neked! Sajnos eddig nem volt más topik ahol a játékosok az élményeiket megoszthatták a többiekkel
Kérek mindenkit, hogy a szakmai topikot kímélve ezentúl a a játék nem szakmai topikjába írjatok mindent ami OFF!
-
[HUN]Tyson
senior tag
Szb vki?
Egyetértek philoxeniával, szerintem is tök gáz minden egyes nyavalyás szintlépést meg Pbétmen elverést beposztolni.
-
philoxenia
MODERÁTOR
Kedves hozzászólók. Ez itt egy elméletileg szakmai topik, nem a lokálban egy csetelős. Ha ezt a stílust akarjátok erőltetni, nyissatok ott egyet erre a célra. Gondoljatok bele, valaki idejön, információt szeretne a játékról, tapasztalatokat olvasna, stb. erre mit lát?
"el... estem, találtam egy lyukas kétfillért, hat ponttyal többem van"
Ennek itt így nincs értelme. A továbbiakban inkább érdemi információkat osszatok meg a Gamepod közösségével, amiből tanulhat is, az aki olvassa, úgy, mint ahogy egy szakmai topiktól ez elvárható! -
Mariann294
őstag
válasz
Ultram3jor #12124 üzenetére
Ezeket a fontos dolgokat nektek ugy kell előkotorászni?Ajaj!
-
marsu
veterán
Találtam egy Cuccot: Borotva
-
lúzer
veterán
válasz
balintproof #12121 üzenetére
léccilécci
miért nem kér a nagyobb haveroktól?
-
balintproof
aktív tag
Küldő: 2pac666 - 13588 Időpont:2009 Jun.7. - 22:22:58
csá lécci tudsz küldeni kölcsön 100000$-t neked meg se kottyan ugy adom vissza hogy minden anp fel értékellek és 12 hétig szerdánként heti 10000$-t fizetek vissza na benne vagy lécci nekem msot nagyon kéne a pénz vissza fogom adni esküszöm lécci ha küldessz meg fogom hálálni és ha valaki megtámad akk szolj nekem vannak nagyobb haverjaim majd ők bevédenek na akk küldesz lécci vissza adom kössz ha küldessz a nevem:2pac666 és lécci irj vissza csak egy uj házat akarok venni kössz h küldesszAz elöbb meg egy 28 szinttel alacsonyabb ember támadott meg.
Kész bolondok háza.
-
ádyz
addikt
Nehogy mar elhiggyetek, hogy bankrablasra 900k felett kaptak penzt...
Esetleg embercsempeszetre... -
válasz
szkuti1992 #12109 üzenetére
Ez érdekes, ennyit még soha senkinek nem adott, még a közelébe se volt senki. 600.000 már nagyon jónak számít.
Creative997: Ha az amit én láttam, az direkt volt annyi, hogy ne licitáljon rá senki, gondolom áru csere volt, vagy vmi hasonló.
-
Creative997
őstag
Jó sok barom van. A fegyverboltban jelenleg is van UZI ($35000), az árverésen meg $4.500.000ért eladták valami b@lfaxnak
-
szkuti1992
csendes tag
USÁban volt az SZB sztem attol is függ hogy hol van de nem bisztos hogy függ attol m,ert ahány országban voltam mindig más összeget add egyszer volt 600k alatt a többi mind 600k fellet
-
Jani09
tag
válasz
szkuti1992 #12112 üzenetére
az nagyon király !
még egyszer grat. hozzá
nekünk ma 520K körül volt
és mi a legdrágábbakat vettük. -
balintproof
aktív tag
válasz
szkuti1992 #12113 üzenetére
A legdrágább cuccokat vették, C4, thompson.
-
szkuti1992
csendes tag
DE ti sztem nem a legdrágábat vettétek meg mert ha a leg drágábbat veszed akkor általában600k fellet add!!!
-
szkuti1992
csendes tag
Bankrablás !!!!
-
balintproof
aktív tag
válasz
komolyan? bankrablásra? nekünk ma 466 000$ volt a táskában.
-
Jani09
tag
válasz
ez igen !
Grat.
gondolom embercsempészet. -
szkuti1992
csendes tag
Itt van nálam egy táska $987,091-al
-
Fatusi
tag
engem is érdekelne szb.
-
balintproof
aktív tag
Vettem egy koffein tablettát 5.000.001-ért, 1 óra múlva eladtam 6.500.000-ért.
-
szkuti1992
csendes tag
-14/7 [-196%]és-15/9 [-169%]
-
radohu
tag
valakit érdekel szb?jelentkezni pü-ben!
-
BandiHUN
veterán
válasz
Jani09 #12102 üzenetére
lehet...de én azt sajnálom,hogy nem a sok újonc hagyja majd abba...rengeteg 5 alatti szintű lehet,elég csak megnézni a munkastatisztikát...de egyébként az adatbázisproblémán mindez nem segit.
egyébként lenne mafia-script,csak nem tudom,hol-hogyan kellene nekiállni...szerintem free tárhelyen elég esélytelen... -
Jani09
tag
Börtön [278]
Összesen: 236 Felhasználó onlineLehet, hogy a folyamatos oldal elromlás miatt sokan abbahagyják a játékot és ezzel lemorzsolódik egy réteg.
és újra gyors lehet a szerver, habár nem tudom, hogy ez számíthat-e -
BandiHUN
veterán
A kiszemelt házban lakók elmentek... Bevered az ablakot és bemászol. Ám mire zsákodba helyezed a családi ékszereket megjelenik bubus, az ötven kilós csupafog kiskedvenc. Másnap a rendőrök szednek ki a fürdőből.
ejj,sajna nem jött össze a házkipakolás
de mivel már fél órája nem mozdul semmim,inkább bevállaltam 90-ért,végülis 250xp,meg 10 perc dutyi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad T14 Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- 16GB-os SODIMM (notebook) DDR4 RAM bazár - nézz be, lesz, ami kell neked!
- HP 15-af105nh laptop (15,6FHD/AmdQuad/4GB/128SSD/Magyar) - Akku X
- JOYOR S5 Pro 10" Elektromos Roller 26Ah Akkumulátorral Moddolt!
- XPS 13 9310 13.4" FHD+ IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged