Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Egy kompakt készülék ma a legkelendőbb
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
balintproof
aktív tag
Fél - 3/4-ed óra múlva bankrablást szervezek!
Jelentkezni: MSN, SMS. -
marsu
veterán
Szervezett bűnözésbe betársulnék, ha van még valahol egy hely ...
-
Sickboy25
addikt
válasz
zolika1984 #10093 üzenetére
jujuj ebbol baj lesz kihagytad a szerkesztes gombot
-
Jani09
tag
válasz
zolika1984 #10093 üzenetére
Szervezhetek de akkor jönnie kell még 2 embernek
akkor már csak 1 fő kellPrivibe írjatok inkább mert Bordoi mérges lesz
-
hopp008
tag
Szintet léptél!
Új szinted: 24. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerő: +50, Éberség: 0, Energia: +2, Bátorság: +1
Én mennék de rövid idön belül!!!
-
zolika1984
csendes tag
szb - t szervez vki?
-
Sirandrish
legenda
válasz
zolika1984 #10090 üzenetére
csak feltölti ha leütnének..
-
zolika1984
csendes tag
Gyógyszer injekció
(100%)
Tudás : +100% Életerőha ezt egyszer belövöm akkor utána elfogy ?és kétszerezi az életerőm vagy csak feltölti 100% - ig?
-
ToxLee
őstag
Kellen egy ember szb-re olaszba most!!!
-
ToxLee
őstag
válasz
(ÉN)közPONT #10085 üzenetére
Ok!
-
ToxLee
őstag
1 szervező kellene! Lehetőleg MOST!
-
Sickboy25
addikt
válasz
zolika1984 #10081 üzenetére
nem mondod oh ...
inkabb dolgozz es ne setafikalj a belvarosban
-
zolika1984
csendes tag
Találtál egy Cuccot: Gyógyszer injekció
(100%) -
Bordoi
őstag
válasz
<-OBB->Herti #10079 üzenetére
<-OBB->Herti Ezt a stílust hanyagold a fórumon!
-
Sickboy25
addikt
válasz
<-OBB->Herti #10077 üzenetére
na laod akkor a kolleganal a penz aki megtamadott ennyi...
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
<-OBB->Herti #10072 üzenetére
...ha olvasnál is, nem csak írnál...de hagyjuk most...
...ha tőled 2 szintnél nem nagyobb üt le, az összes nálad lévő pénz az övé lessz...a leütést jelző SMS-ben a végén írja mindíg, hogy "...és elvette a nálad lévőXXX$-t..."...
-
xxxhunterxxx
csendes tag
-
rambo4ésfél
senior tag
válasz
xxxhunterxxx #10073 üzenetére
igen visszakapod a számládra
-
xxxhunterxxx
csendes tag
ha licitálok valamilyen cucc-ra és aszt túl licitálják akor a pénzem vissza kapom ?????
-
<-OBB->Herti
csendes tag
Sziasztok!
Hogy van az,hogy az SZB sikeresen lezajlott,korházba küldtek nincs sms,hogy kiraboltak,de a bankon kívül nincs egy petákom se???Az összes lóvém eltünt!!Egyenleg 0!!A szint lépést megadta,de hol a pénz??
-
BandiHUN
veterán
válasz
Str8 sk8r #10069 üzenetére
jaja,veled voltam én is asszem,azt tudom,hogy kikockáztam magam aztán
viszont ma csináltunk mi is csempészetet,és nem jött egy vas sem,mentünk a 20 percesre...mondjuk most is kikockáztam magam,sajna a bátorságom 4 kisérletre volt elég,csak MoonLight-et tudtam kihozni
Silent77:nekem rendszeresek az 1 számjegyű sikeres és a 0 xp-s sikertelen kocsilopások,de pl.ma is volt olyan,hogy 54xp volt a sikeres,40valamennyi meg a sikertelenre...full véletlenszerű.1 előnye van a 15-ös szintnek mindenképp,hogy túl a 46ezres arányjavuláson már nem nagyon van dutyi,pl. a 14-es csempészárura 10ből min.9-et beadott egész héten délelőtt...
-
Ilyen sok XP-t már rég kaptam 1 kocsi lopásért, kemény 6XP.
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
BandiHUN #10064 üzenetére
...Andris a szenilis és nem te...zárjuk be öregek otthonába...
...
...tényleg volt olyan hogy börtön lett a vége, de én szerveztem, és a pénzt is megkaptuk, sőt, még bankba is tettem, mielott lecsuktak...de ez egy BUG volt, és Sirandrish-nak igaza van, ilyen nincs, kivéve velem, mert én csodákat tudok ám csinálni...
...
-
Letty21
csendes tag
Szép jó estét Mindenkinek!
Mennék embercsempészetre!Ha valakinek kell ember szóljon, szivesen csatlakoznék!
-
Moon Light
tag
Lorenzo9 sikeresen megszöktetett a börtönből!
-
Sickboy25
addikt
válasz
Sirandrish #10063 üzenetére
nalunk volt olyan,hogy a szervezo megkapta a penzt mi is megkaptuk az sms-t a szokasos szoveggel, viszont 5-en dutyiba is kerultunk!kiveve a szervezot!
Lorenzo9:lassu voltam te is bnenne voltal es quglee szervezte!
-
BandiHUN
veterán
válasz
Sirandrish #10063 üzenetére
nem tudom miért,de én úgy emlékeztem,hogy volt olyan csempészet,ahol utána dutyi volt,mégis jött kápé is vissza...
lehet vénülök?
-
BandiHUN
veterán
egy hülye kérdés srácok,de nem az van embercsempészetkor,hogy a sikertelenre is ad pénzt?
-
Bordoi
őstag
Sikeresen elpasszoltál 1 kg kokaint. Szereztél: 931 XPt És kerestél: $916-t
-
zolika1984
csendes tag
Sikeres edzés! 8.36 alkalom edzéssel szert tettél 9.25452 erõre.
ez már tetszik
-
Diego!
senior tag
2 embert keresünk embercsempészetre (köztük egy tapasztalt szervezőt)
Jelentkezni privi vagy msn.
-
RidDiCh
tag
figyelj ez az én álláspontom , jogom van azt gondolni amit akarok és ha akarom akkor be írom ide. szépen fogalmaztam és fejtettem ki hogy mit gondolok , ha nem csalsz kit érdekel , ne háborodj fel , am is bordoi hozta fel a neved meg az övét is hogy akkor ti biztos csaltok.
-
Jani09
tag
válasz
Sirandrish #10050 üzenetére
Ezért mondtam hogy nem kell foglalkozni az ilyenekkel.bizonyíték nélkül nem kell ilyeneket mondani...
-
Jani09
tag
válasz
Sirandrish #10048 üzenetére
Hát megkérdőjelezni lehet. de ha nincs bizonyítéka akkor nyilván nem mondhat ki csalónak senkit.
Maradjon magának a véleményével akkor. Nem kell vele foglalkozni...
-
Jani09
tag
válasz
Sirandrish #10043 üzenetére
Szerintem nem feltétlen. mert én csak tanulok a nagyobbaktól és nem vagyok rájuk irigy mert minek lennék? csak játék a dolog és nem baj az ha az ember kérdez ezt-azt.Mindenki úgy játszik ahogy ideje és kedve tartja. Játék miatt ne vesszen össze senki
-
RidDiCh
tag
válasz
Sirandrish #10043 üzenetére
ki irigy szerinted?? majd pont erre a szar gaméra leszek az!! hagyjuk már
-
Sirandrish
legenda
válasz
RidDiCh #10042 üzenetére
nem érek rá..csupán csalok
Egyébként 12.543szor mondtam már el hogy hogyan csinálom..mindamellett hogy k*rva sokat játszom..elmondtam hogy én mit nyomok..elmondtam hogy kb melyik szinten mit éri meg..
Ha nektek ez nem megy...az ne az én problémám legyen már pls...
Az meg már tényleg a pofátlanság tetejének tartom hogy csak azért mert valaki jobb nálad az már csal...mert te vagy a király..nálad nem lehet jobban/többet/szebbet stb...mert az nagy valószínűséggel csal...Komolyan nem értem az embereket...míg nem kezdtem el maffiozozni addig cod-oztam..elég keményen...elég jól is ment stb..és ott volt ez nagy divat..ha az ellen jobb akkor CSALÓ SZ***R...tipikus magyar mentalitás..az irigység öli meg a népet...
-
RidDiCh
tag
válasz
Sirandrish #10041 üzenetére
akkor te nagyon ráérsz ezzel a gaméval játszani. hanyadik szint után ugrik meg nagyon a fejlődés? mert biztos van ilyen szint.
-
szeki_80
tag
-
Jani09
tag
válasz
RidDiCh #10033 üzenetére
Hát meg igazából ha egy felhasználó ír, hogy x felhasználó csal. azt nem tudom hogy elhiszi-e, mert akkor ennyi erővel bárki írhatna hogy x felhasználó csal és akkor kapásból eltávolítanák pedig nem is csinált semmit. De ha bizonyítható akkor ok a dolog
Hát számoljunk hogy pl.: mindennap megy szb-re ,szerintem még úgy sem jön ki.
Akkor viszont nonstopba nyomja
-
RidDiCh
tag
am én arra lennék kíváncsi hogy valaki 2hónap alatt hogy lesz 52-es szintű ??
Vito_Genovese -- kolumbia ,az 5 legnagyobb között. ha valaki ezt megmegyaráznászerk : sorry nem figyeltem hogy 5 percen belül postolok . sry
Jani09 : ne mond már nekem hogy kerek 2 hónap alatt 52 szint , ez nevettséges , szerintem kúrva sokan csalnak, áhh félelmetes
-
RidDiCh
tag
válasz
xxxhunterxxx #10031 üzenetére
gondolom nem csak te küldesz neki levelet , és ő sem lehet mindig gép előtt , ahogy más sem. várj......
-
szeki_80
tag
A kis MoonLight még válogat is meghalok a röhögéstől! Örülhetne hogy fejlődhet, meg is nézem hányas szintű (kemény 5ös)! ECS-nél is válogat biztos! Azt mondanám 22-es mint én, és állandóan hivogatják azt mondom oké!
Blond on the moonlight!
Bordoi légyszi küld egy kicsit hűsölni!
-
xxxhunterxxx
csendes tag
válasz
kételkedem #10020 üzenetére
kételkedem: írtam a bolkának de nem írt vissza és nem is történt a csaló gyerekel semmi
-
Bordoi
őstag
válasz
zolliikkaa #10029 üzenetére
Lehet azért, mert ez a funkció soha nem működött?
-
zolliikkaa
csendes tag
nem tom megjavittani a fegyveremet az mitől lehet??
-
Moon Light
tag
igen, ha elfogadom.... a kérést pedig mindenki látta, így a válasz is semleges ha látják... tehát ha elfogadom akkor megy privibe! bocsi
-
Bordoi
őstag
válasz
Moon Light #10025 üzenetére
A kérés privi volt MSN címmel.
Viszont ha ez téged nem érdekel, legalább az OFF gombot használd légyszíves.
Többet nem kérlek meg rá.
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
Moon Light #10022 üzenetére
...franciába nem jönnél sofőrködni?
...ha igen, írj egy privit MSN cimmel...
...
-
Bordoi
őstag
válasz
Gyúrjál és lépj szintet, nem elérhetetlen.
Egyébként nem szeretek harcolni csak azért mert az olyan jó.
Még soha nem raboltam ki senkit és senkit nem vertem meg ok nélkül.
Amolyan lite-os maffiozó vagyok. -
Moon Light
tag
-
Sirandrish
legenda
válasz
Jó kutya nagyot harap nem tudtad?
-
kételkedem
addikt
válasz
xxxhunterxxx #10016 üzenetére
"Szia bolka!
xxxhunterxxx írta a PH! fórumban, hogy kirlyjani, akit már bannoltál, kifogja használni a szintlépés bugot. Van még néhány accountja: pocok50,isten100,kirlyjani10. Kérlek IP cím alapján azonosítsd és bannold az összes nickjét!"Valahogy így?
Ha tudod valakiről biztosan, hogy csal, akkor írj bolkának és ennyi. Mi miért és mit írjunk neki?Bordoi: Én csak néhány ezret tudok sebezni egy harcban, nem 47 ezret!
Kicsit nagy a szintlépcső közöttünk.
-
Daudi Baldr
tag
szb-hez csatlakoznék..
-
Bordoi
őstag
Sirandrish garázsát kikezdte az ember és Sirandrish engem küldött csatába, mint a Pitt Bull-ját.
A Harc kimenetele
belaaa vs. DonSchafferbelaaa a gyorsabb, ezért ő kezd,
UZI-t használva eltalálod DonSchaffer-t 46788.78 sebeztél rajta!A nyertes: belaaa!
Súlyosan megsebesítetted DonSchaffer-(e)t és ezzel megnyerted a harcot! -
zolliikkaa
csendes tag
hogy lehet részvényeket venni vagy mikor lehet részvényeket venni??ha valaki tudja legyenszives irja meg
-
xxxhunterxxx
csendes tag
halli!! láttátok aszt a szint csaló kirlyjani-t (149 szintes ) mikor még nem volt le bannolva akor felvetem msn-re és mostanába monta nekem hogy 3 karaktere van (pocok50,isten100,kirlyjani10) és monta hogy majd valamikor kifogja használni a bug ot (szintlépési bug-ot ) sztem 1 ip-é cim bannot megérdemelne irtam bolkának ti is tegyétek meg sajna nem árulta el a hibát aszt is elmontam volna bolkának
-
Sirandrish
legenda
Szintet léptél!
Új szinted: 69.
További tulajdonságok amiket kaptál: Életerő: +50, Éberség: 0, Energia: +1, Bátorság: +1 -
rambo4ésfél
senior tag
egy ember olaszba bankos meló
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
Sirandrish #10012 üzenetére
...nincs itt semmi hülyeség: sofőr kell franciába, és kész...egy ember...
...
-
Str8 sk8r
őstag
válasz
Sirandrish #10007 üzenetére
...persze hogy nerkoleptikus tüneteket produkálsz, ha napi 24 órát bámulod a moncsit...
...a perverz játékokba meg nem is szeretnék belemenni...
...
...viszont ha valaki menne SZB-re, az beférnt hugom csapatába...a poszt sofőr...helyszín francia...
...
...jelentkezni priviben...
-
kételkedem
addikt
Szintet léptél! Új szinted: 13. További tulajdonságok amiket kaptál: Életerő: +50, Éberség: 0, Energia: +2, Bátorság: +1
Tűzjelző betörése egy áruházban 70% -
nike_
addikt
Tudom, hogy szinte csak ilyen hsz-eim vannak, de szb-re mennék..
-
Ultram3jor
senior tag
kéne egy ember szbre haláli gyorsan!
Telefonszám: 29929ok, tárgytalan
-
Mariann294
őstag
Jó lenne ha estefele (kb 10-11 órakor) összejönne egy bankrablás vagy embercsempi(utobbinak jobban örölnék)
Jelentkezés: Pü vagy msn.
Mindkettőre csak este tudok majd válaszolni.Remélem összejön majd valami. -
Str8 sk8r
őstag
válasz
Sirandrish #10004 üzenetére
...most elnézem neked, mert tudom, hogy kicsit irígykedsz...
...
...csak hogy jobban érezd magad, sikeresen eladtam egy M1 rifle-t 200k-ért, és még csak nem is én vertem át, magátol ajánlott annyit...és a canabis +-5%-os értékei is felfele toltak az értékeimen 5%-ot+ a redbull is dobott a gyorsaságra 2.5%-t, nameg még folyamatos gyúrogatás mellett is csak most ment az éberségem 100% alá...
...
-
t-shirt
veterán
válasz
rambo4ésfél #9998 üzenetére
Egyet értek
volt hogy én is mentem ütni aztán kiderült hogy inkább azt kéne gyepálni aki kérte.
Ha valaki segítséget kér, írja le hol van a delikvens (vagy legalábbis hol volt) mi történt, és hogy volt-e előzmény.
-
drgab
tag
szb-re jönne valaki(3ember) kolumbiában?30percen belül:p Telefonszám: 77958
-
Mariann294
őstag
válasz
rambo4ésfél #9998 üzenetére
Én teljesen egyetértek veled.
Én is max akkor kérek segitséget ha minden ok nélkül folyamatosan támadnak és alig akarják abbahagyni.
zoliikaa: Cselekedj ugy ahogy Sir Andrish () mondta és akkor nem lesz gond.(Sajnos ez a te hibád ha nem vigyázol a pénzedre)
Str8: Tied a 10 000. hsz!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- kilepoblog: Tanári fizetések: magas béremelést jelentett be az államtitkár - és a VALÓSÁG
- Musk azt ígérte, hogy 24/7-ben dolgozik tovább a cégeinél
- World of Tanks - MMO
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Építő/felújító topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- E-roller topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Apple Watch 7 41mm starlight Nike edition
- SONOS Arc hangprojektor Dolby Atmos 5.1.2 + Sonos SUB mélynyomó wireless, multiroom, AirPlay
- Akció! Olcsó számítógép PC Akár játékra is! I7 4770 / GTX 1060 / 16GB DDR3 / 128SSD + 1TB HDD
- ThinkPad T14 Gen2i 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Nikon D3300 + Nikon 18-300mm f/3.5-6.3 G AF-S DX ED VR objektív + tartozékok
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest