Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
energiezolee
üzenetére
Szia!
Ez is jó 5let, de van benne egy csapda.
Igaz hogy, ha le van zárva a kijelző, nincs szükség a gombsorra, de ha nincs ott, akkor a rendszer kilőheti a szolgáltatást egyes készülékeken. -
DrKapocs
őstag
válasz
energiezolee
üzenetére
Motorola nem tud ilyet, legalábbis én nem találok A15 alatt.
-
kamant
csendes tag
válasz
energiezolee
üzenetére
Igen, ez rendben van. Általában (csak) wifiről mehet ez az alkalmazás, csak néha kell mobilnetről. Kapcsolgatni meg macerás. De nekem egy olyan makró is jó, ami az adott alkalmazásnál be- és kikapcsolja a mobilhasználat engedélyét mondjuk egy gombbal.
-
PistiSan
addikt
válasz
energiezolee
üzenetére
Nekem pixel 9a van, Android 16-al, nincs adb hack, sem helper telepítve, akku használat korlátlan, minden engedély megadva. A repülőgép módot kapcsolgatom automatán, ha itthon vagyok, vagy elmegyek itthonról, fentebb megosztottam a macrot, hibátlanul működik, nem kell a kijelzőt bekapcsolni, csinálja magától.
-
válasz
energiezolee
üzenetére
Oké, így már értem miért így működik.
-
baandii
senior tag
válasz
energiezolee
üzenetére
Hogy őszinte legyek nem tudom mi volt a probléma. Letöröltem újra tettem, engedélyek megadása, próbálgattam több beállítást és működött
-
baandii
senior tag
válasz
energiezolee
üzenetére
Átnéztem az engedélyeket, ki-be kapcsoltam. -
AtHoS
nagyúr
válasz
energiezolee
üzenetére
Annyit tudok, ami le lett írva. Pont. Ezt gondolom Te sem vitatod
Szóval értelmes, megfelelő tartalmú kérdésben nem lehet segíteni senkinek, mert nem ül mellette aki tanácsot tudna adni ebben 
pl. Leírtad milyen típusú routereid vannak? Nem láttam...de lehet csak benéztem, ezért elnézésed kérem
-
válasz
energiezolee
üzenetére
Szia!
Fel tudom tölteni és segíteni is tudok, de ez első sorban olyan esetekre készült, ahol az eszközök egyáltalán nem kapcsolódnak át az erősebb jelű hálózatra. Viszont ennek megvan a hátránya is. Többek között, hogy folyamatosan (a makróban 30mp) monitorozni kell a hálózati jelerősséget, ami többlet akkufogyasztással jár és nem utolsó sorban, ha működik is, átcsatlakozáskor szakadás jön létre a kapcsolatban, ami pld egy Mesh hálózat esetén nem valószínű.
Én mindenek előtt, mivel több routered is van, egy Mesh hálózat kiépítését javasolnám, amihez az Otthoni hálózatok topikban kaphatsz segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI Z390 Tomahawk + Intel I7 9700K + Be Quiet torony + 2x16GB DDR4 3000Mhz (Garancia)
- ZOTAC RTX 4080 16GB AMP Extreme AIRO
- Transcend ÚJ 512Gb nvme m.2 2280 SSD
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 2in1,Érintős,12.gen.Intel Core N100(4x3,4Ghz)INTEL UHD VGA,DDR5 RAM,Nagyon jó akku
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Titanium Gray Karcmentes állapot 12GB RAM 2027.06.22. garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4518, 100% Akksi
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Átnéztem az engedélyeket, ki-be kapcsoltam.
Szóval értelmes, megfelelő tartalmú kérdésben nem lehet segíteni senkinek, mert nem ül mellette aki tanácsot tudna adni ebben 
Mcrazy
Oldman2