Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
kamant
csendes tag
Sziasztok!
Időnként csinálja a telefonom, hogy itthon vagy a munkahelyemen csatlakozik a wifire, de nincs internet elérése (""nem lehet az internetre csatlakozni") és ilyenkor feleslegesen a mobilnetet használja. (Bizonyos dolgokat csak ezen a 2 helyen engedek, ez megy a wifi ssid figyelésével.)
Folyamatosan nem ellenőrizgetem (az állapotsor csak a wifi kapcsolatot jelzi, a menübe/beállításokba nem lépkedek), csak akkor veszem észre, amikor jelez, hogy sok mobilnet fogyott.
Ha ki/bekapcsolom a wifit, vagy újra csatlakoztatom az adott hálózatra, akkor már megy rendesen.
Meg lehet-e oldani és ha igen hogyan, hogy ilyen esetben a MD automatikusan kapcsolódjon újra vagy kapcsolja ki/be a wifit?
Köszönöm. -
kamant
csendes tag
Szisztok!
Mi lehet az oka annak, hogy a MD nem kapja el a beérkező üzeneteket?
Csak annyit szeretnék, hogy ha a kocsiban vagyok (ez rendben) és jön egy email, messenger üzenet, annak a küldőjét felolvassa.
Az "értesíítés érkezett" (összes alkalmazással és csak a Messenger-rel, Gmail-lel is) eseményt próbáltam, de semmi reakció.
Csináltam teszt-makrót, ami csak a naplóba írna, semmi mást nem csinál, de az sem reagál semmilyen beérkező üzenetre sem.
Xiaomi Redmi 4X, minden gyári rajta (tudom, hogy nem mai gyerek, de minek cseréljem le, ha minden más jó és ez még belefér a zsebembe is.)
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Saab, Volvo topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Gitáros topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Adóbevallás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- iPhone 17 Pro Max Mélykék - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Oldman2