- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
energiezolee
aktív tag
Esetleg elolvastad, amit írtam? Nekem a vastag falak és a hatalmas ház miatt legalább 5 mesh eszköz kéne! Lehet még több is. Na az már egyáltalán nem filléres dolog. És mivel csak telefonnal vagyok wifin, és azzal is csak nagyon ritkán, így egyáltalán nem áll szándékomban még egy telefon árát belefektetni a megoldásba! Az hogy te mire szórod el a pénzed, az a te dolgod, viszont én minden egyes kiadást többször átgondolok és próbálok mindent a lehetőségekhez mérten költséghatékonyan megoldani! És ez nem fillérb@szás, hanem átgondolt cselekedet. Ha nem tudsz segíteni, akkor kérlek (ahogy Mcrazy is tette) tartsd meg magadnak a véleményed, az előitéleteid továbbá a megjegyzéseid! Nagyon köszönöm! És elnézést kérek az Off miatt.
Részemről itt befejeződött a nem ide való hozzászólás...
UI.: köszönöm Mcrazy-nek hogy kiállt értem! -
Nem akarok tovább erről témázni és magyarázkodni, példálózni.
Az a kérésem, hogy a jövőben se nyilvánosan, se burkoltan ne minősíts senkit. Ha tudsz és akarsz segíteni, azt nagyon megköszönöm mindenki nevében, ha nem vagy esetleg bosszant a kérdező, akkor csak görgess tovább és ne foglalkozz vele, majd a többit én elintézem.
Köszönöm! -
Nem kell mindjárt nekiszaladni a másiknak. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk. Ha megoldható valami MD-al, akkor megoldjuk, ha nem lehet, akkor úgyis más után kell nézni. Van aki szereti a megszokott dolgait és amit csak lehet, azzal akar megoldani. Nincs ebben semmi rossz.
Azért megjegyzem, hogy nálam sem hozott megoldást a Mesh. Vettem két egyforma Asus routert és a Huawei telefonok az istenért sem akarnak roamingolni. -
-
no1r
őstag
való igaz, utána már olvastam. a következőkkel kerestem:
- smart socket
- smart plug
- töltés
- töltigaz, én is töröm a magyart, mert fingom sem volt, hogy "wifi csatlakozó" vagy "okos konnektor" néven futnak ezek.
közben pedig hasonló módon "oldottam" én is meg:
1) screen on
2) start smart plug app
3) toggle on/offnyilván ehhez az kell majd, hogy ne legyen képernyőzár beállítva a telefonon, amit cégesen nem tudok beállítani így a tesztelés még várat magára másik telefonnal.
csak ma kezdtem el ismerkedni az MD-vel szóval bocsánat a hülye kérdésért... még azt sem tudtam, hogy fel tudja ébreszteni a képernyőt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Anime filmek és sorozatok
- PlayStation 3
- Formula-1
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest