- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Macrodroid
- iPhone topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
Mind a kettőt ismeri a Tasker, attól függ mit kell monitoroznia, azaz mit adsz meg. Egyébként is hülyeség, egy példa: a bejövő hívás esemény nem állapot. Az állapot például az, hogy aktív-e BT. De az is esemény, hogy például a telefon csatlakozik hálózatra vagy beléptünk egy földrajzi helyre.
Használata meg nem nehéz, nyilván kicsit más a logikája a felületnek, de ahogy írtam korábban is ugyanazt lehet megcsinálni vele, amit a Macrodroiddal. Én Taskerről jöttem át a Macrodroidra, de semmi különös oka nem volt, hogy váltottam, csak jobban bejön az UI és a toast üzentek is jobban testre szabhatóak. Ezenkívül nagyszerű program a Tasker is.
Viszont egy nyerő funkciója van a Taskernek, amit más nem tud. Az új verzió képes ADB kapcsolatot szimulálni, így amihez root kellene, de ADB-n megkerülhető, azt képes a Tasker megadni, úgy hogy nem kell PC hozzá, hogy megadjuk az ADB jogot. Még nem próbáltam, csak olvastam róla. Jelenleg amúgy sincs két automatizáló telepítve, mert nem célszerű.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Gamer Ryzen 5 5500 / 16GB DDR4 / GTX 1660Ti 6GB / 512GB SSD
- GARANCIÁLIS! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Ryzen 7 5800H, RTX 3050 Ti, 165Hz, 16GB RAM
- Ezzel fixen nem kell hunyorognod! 43"/4k/144Hz/HDR csak a tiéd!
- 2 ÉV GARANCIÁS Gigabyte GeForce RTX 4070 Windforce OC 12Gb videókártya eladó. Az ár NEM FIX
- Sapphire GPRO X070 8GB GDDR6 - RX 5700 XT passzív kaidás
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4463, 100% Akkumulátor
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! Dell Inspiron 17 5770 i7 I 8GB I 128SSD+1TB I Radeon 4GB I 17,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Oldman2