- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Honor kínálhatja a legnagyobb telepkapacitást
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- 
			  Mobilarena A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!  
 Tartalomjegyzék: 
 1. Előkészületek
 2. macOS telepítő USB létrehozása
 3. Clover telepítése
 4. macOS telepítése
 5. Telepítés utáni tennivalók
 6. Támogatott Grafikus processzorok
 7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
 8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
 9. Hasznos linkek
 10. Hasznos alkalmazások
 11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
 12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

McSzaby őstag Sziasztok, Ahhoz, hogy virtuálisba felrakjam a mount lion-t, mire van szükségem? Elkezdtem keresgélni és ezt találtam, de ahogy belekezdtem a cikk átolvasásába odáig jutottam, hogy menjek le egészen a snow leopard legaljáig, majd annak is egy előre elkészített valami hülyeségéből kezdjek el építkezni. Kicsit tökölősnek érzem, ahhoz képest, ahogy itt olvastam topikban az ajánlást. Snow leopard helyett meg akár win 98-t is használhatnék!  Szóval, tudtok segíteni egy rövidebb leírással, vagy ez van ezt kell szeretni? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

tlac
 tlac