-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oracle
senior tag
Üdv
Fura gondom van, az usb portok működnek rendesen, aztán eccer csak nem
Restart megint jó minden és Xidő után nem működnek az usb portok na ezt magayarázza meg valaki.
-
sityak
tag
válasz
gergely2005 #1597 üzenetére
csak az azalia kext kell, a többit töröld
-
gergely2005
tag
áá..
BIOSBan nem nagyon találtam ilyet, de volt olyan hogy azalia sound detect vagy vmi ilyesmi.. autodetectre volt álltva, disableltem. Aztán nem volt hang..
Feltettem az azalia packot, de nem volt jó, letöröltem a kextjét, és aztán megpróbáltam újra a ALC888-at feltenni és észrevettem, hogy van olyan, hogy Custmize, ott alapból s 3 port volt kijelölve és volt olyan, hogy digital 3 port és 6 port és digital 6 port vagy vmi ilyesmi, kijelöltem a 3 portot és a 6 portot, de nem volt jó..
Visszaálltottam a BIOSBan az azalia detect izét autodetect-re de nem volt jó.. feltettem úgy, hogy 6 port és digital 6 port, de nem volt jó, semmit nem érzékelt a sound menüben... és aztán feltettem úgy, ahogy már működött és a sound menüben volt line-out kimenet, de semmi más nem volt, nem volt headphone se, szal ezzel sincsen hang...
Próbáltam úgy, hogy van AppleHDA.kext és HDenabler.kext, és úgy is próbáltam, hogy nincs, sehogy se volt jó..Valami tanács?
-
sityak
tag
válasz
gergely2005 #1595 üzenetére
gondolom, nézd meg a biosban
-
sityak
tag
válasz
gergely2005 #1593 üzenetére
valahogy csak össze van kötve az alaplap meg az előlapi jack aljzat
-
sityak
tag
válasz
gergely2005 #1591 üzenetére
bakker de most olvasom, hogy szól, akkor minek hergelsz itt?
húzd le a frontpanelt és akkor szól majd hátul
ALC8xx-nél csak egy sztereo kimenet müxik, semmi más -
sityak
tag
válasz
gergely2005 #1589 üzenetére
és ac97?
-
sityak
tag
válasz
gergely2005 #1587 üzenetére
HDaudio.kext van az extensions mappában?
-
gergely2005
tag
A VGA működik végre hála Oraclenek.
Viszont a hang sehogy se akar összejönni, egy csomó mindent próbáltunk..
Most az ALC888-at tettem fel és a Sound beálltásoknál van minden, input(Internal microphone, Line-in, Digital-in), output (digital, headphone és Line-out) és sound effektek.De nem szól semmi, csak a gépházam elején lévő fülhallgató kimenet működik.
Sityak te tudsz segíteni ebben?
-
Gdfath3r
tag
Jah...persze....tudom miert nem megy. Editelni kell az Atheros kext .plist-jet hogy legyen benne a te device ID-d. Ott ahol 168c,1c oda ki kell cserelni hogy legyen 168c,13.
OFF: Ha valaki igenyt tart, van egy Hackintosh kompatibilis WLan PCI kartyam eladasra, semmi hack nem kell hozza.
-
sityak
tag
válasz
gergely2005 #1583 üzenetére
a hangkártyának simán az azalia_out csomaggal mennie kell
megtalálod a dvd-n a packages könyvtárban
dvd-ről nem tudod telepíten, húzd ki az asztalra és onnan indítsd el
ha van az extensions mappában HDaudio.kext azt törölni kella VGA működne, csak gondolom DVI csatlakozón keresztül van rákötve a monitor
http://forum.insanelymac.com/index.php?showtopic=78980
próbáld meg ezt
amúgy menne a sima driverrel is csak bele kell nyúlni valamelyik plist-be -
gergely2005
tag
nVIDIA GeForce 8600 GT - videokari
Gigabyte GA-945GCM-S2 - alaplapFeltelepítettem a telepítéskor ezt: Intel ICH7/8 vagy valsmi ilyesmi.. jól tettem?
ilyen procim van: DualCore Intel Core 2 Duo E4300, 1800 MHzHangkártyta: Realtek ALC888 @ Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1] PCI
Köszi előre is!
-
Oracle
senior tag
válasz
gergely2005 #1581 üzenetére
hosszú í a 0, alt+q=@ de ha megjeleníted a keyboard viewert akkor látni fogod melyik gom micsoda
írd le mihez kell driver, vga,hangkártya típusát vagy ha alaplapi akkor milyen lap? -
gergely2005
tag
válasz
gergely2005 #1580 üzenetére
Na most OSxről irok, a wifi már jó.
A többi kérdés még mindig fenn áll.
+ Valaki eltudja mondani, hogy mi milyen gomb a billentyűn? pl. kukacot hogy tudok rni? Meg egyéb kombinációkat tudtok rni?
Még egy, ezt a helyesirás javitást hogy lehet kikapcsolni?
Nincs hosszú i-m!
-
gergely2005
tag
Sikerült!
De: nincsa hang, nem tud videot játszani és nincs fent nvidia driver és nincs net, mert nem érzékeli az usb wifimet!
És még egy apróság: hiyg lehetne megoldani, hogy mikor bootolni akarok windowsba vagy osx-be, akkor tudjak választani?
Mert csak úgy tudok választani, ha bemegyek a biosba és beállítom a hdd-k prioritását és amelyiknek nagyobb prioritást adok, arról fog autómatikusan bootolni!
-
sityak
tag
válasz
gergely2005 #1578 üzenetére
ha az nvidia driver okozza a problémát, és anélkül telepíted fel akkor menni fog
drivert utólag is lehet telepíteni -
sityak
tag
válasz
gergely2005 #1575 üzenetére
akkor van még fennt valamilyen nvidia-s kext
pl titan.kext
azt is töröld -
Kommy
veterán
válasz
Gdfath3r #1570 üzenetére
Én ezen fórum ezen topikja szerint próbáltam, ha jól veszem ki akkor ami ide be van rakva IO80211Fammily.kext file az az updateból való. Megpróbáltam kexthelperrel , meg ami valamelyik hozzászólásban le van írja terminálon keresztül is de sajnos még mindig nem látja a Wifi-t
-
sityak
tag
válasz
gergely2005 #1569 üzenetére
amikor a darwin botloader betölt (számol vissza 8 vagy 5mp-től)
akkor nyomsz neki egy gombot és beírod ezt "-s"
idézőjelek nélkül
ilyenkor safe módban bootolsz (csak karakteres felületet kapsz)
miután bebootol, kell két parancs azokat írd be, hogy tudj törölni a HD-ről
aztán meg kell ez a parancs
rm -rf /system/library/extensions/natit.kext -
Gdfath3r
tag
Nagyon egyszeru: 10.4.8-bol kell az IO80211Family.kext es pacifist-el telepiteni, vagy kexthelperrel. Hogy hol talalod meg? Az Appleupdate oldalon le kell toltened a teljes 10.4.8-as frissitest Intelre, mert ppc-re is letezik , de az nem jo neked. es pacifist neked szepen kibontja.
-
sityak
tag
válasz
gergely2005 #1563 üzenetére
bootolj -s kapcsolóval
és a system/library/extensions mappából töröld a natit.kext-t -
Kommy
veterán
Sziasztok!
Sikerül felraknom Vista mellé 10.5.2-es Mac OS X-et Kalyway félét, egy FSC Amilo PI2512-re. Annyi gondom lenne , hogy nem tudom a wifi kártyát sehogy beüzemelni, a kártya mai benne vanaz egy Atheros 5007EG (dev id: 001C, vendor id : 168C), amit elvileg támogatna a Kalyway féle release. de hiába rakom be a customnál akkor is az Airport card-nál no informationt ir, ha valakinek lenne valami ötlete , hogy hog yan oldató meg hogy tudjam használni a wifit nagyon örülnék. Amúgy az insanelymac.com oldalon keresgéltem megoldást.
-
chocoman
csendes tag
ja meg valami -Hiren's Boot Cd-kell még a telepitő mellé ,,,errül tudtok valamit mondani
-
chocoman
csendes tag
egy kis segitség kellene valakitől :
hogy a fenébe kell kiirni a Mac -osx 10.5.2 Leopard telepítőjét hogy tudjon boot-olni
csak azt hallotam , hogy előtte mielött irja az ember nem szabad be Mount-olni --chocoman
-
gergely2005
tag
Most ezeket tettem fel:
Vanillia Kernel 9.2.2
Azaliaaudio
Nvidia 10.5.2 kexts
Intel ICHx vagy vmi ilyesmi
good-applications
AboutThisMacÉs addig jutok el, hogy most elvileg mindent vbetöltött, semmi hibát nem ír ki, aztán miután végzett ezekkel a fekete háttéren fehér szöveg cuccal elsötétül a képrnyő és a monitorom azt írja, hogy No signal input vagy nem találja a jelet.. ezt miért csinálja?
-
fav0r
csendes tag
válasz
Mákos7észta #1561 üzenetére
Ez az én gépen, bár én még 512 memóriával vettem. [link]
Aki barakta a 2x1 giga kingston ramot, az nyekergett vmi Asus alaplapról, de lehet én beszéltem hülyeséget.Btw kicsit utánajártam a dolognak magyar meg külföldi fórumokon is, és kicsit elkeseredtem. Rengeteg embernek van ilyen problémája és mindenkinem "más megoldás" vált be, ha bevált egyáltalán. Kicsit halottnak tűnik így az ügy... Azonban ha van ötleted, szívesen fogadom.
-
fav0r
csendes tag
Na, megpróbáltam bebootolni a dvdről, de nem megy a telepítés. Azt írja a legvégén, hogy "Error: Firmware unable to determine security mode; defaulting to full secure."
Aztán:
"Still waiting for root device"És nem megy tovább, az alsó szöveget írja ki még bizonyos időközönként. Mi lehet a probléma? Milyen root devicera vár?
-
fav0r
csendes tag
Már lementettem mindent pár DVDre. Most az van, hogy van egy Vistám a fentebb említett gépen és fuck it, engem nem érdekel ha letörlődik minden más gépen lévő adattal/programmal együtt. Tehát úgy szeretném, hogy csak az Leopard legyen fenn az install után semmi más.
Jelenleg asszem NTFS a fájlrendszer, az érdekelne, hogy ha beteszem ezt a bootCD-t, akkor az átalakítja HFS+ -á (vagy mivé) akkor? Mondom, az nem baja ha csumára letisztítja a vinyót, nem kell semmi adat a régi rendszerből, csak egy clean copy Leo.
Így megoldja ez a legújabb Kalyway? -
Oracle
senior tag
minden porton működik az ipod bill nélkül, magam sem értem. sőt kipróbáltam windóz alatt is és ott is ugyan azt írja ki hogy kevés a kraft
Találtam egy ilyet az apple oldalán:
Devices that draw high power from the USB connection, such as iPods, hard drives and some flash drives, can only be used with the new keyboard when it is attached to the aluminum iMac.
ha jól értem azt írja hogy működnie kéne... -
sityak
tag
válasz
gergely2005 #1548 üzenetére
Vis sys marvell minek?
intel lapod van
GMA minek?
nvidia VGA-d van
ha össze vissza kattingatsz mindent persze hogy nem megy -
fav0r
csendes tag
Akkor jó, délután vmikor megpróbálkozok vele. Btw ez a telepítő átformattálja az egész cuccot FAT32-re (nem baj ha a Vista meg minden adat lemegy a gépről, mert a fontosabb dolgokat lementettem dvdre) vagy azt nekem kell még a telepítés előtt megcsinálni?
Ha utóbbi, akkor hogy?
Köhi!
-
Oracle
senior tag
Srácok az új apple wired billentyűzetén van 2usb port, de hiába dugom rá az ipodot nem működik mert kevesli az áram felvételt
pedig usp 2.0-nak hirdetik most akkor hogy van ez?
-
commanDOS
senior tag
Nálam volt fent a kalyway 10.5.2, tényleg egész jó, volt vele egy kisebb megjelenítési gond, de lehet csak driver gond (a menük nem látszódtak).
Viszont ez a partícionálás nem megy
Csináltam 20G üres helyet, de semmivel nem tudom partícióvá alakítani.
A hirens cd-n találtam egy karakteres progit erre a célra, csodák csodájára meg is csinálta, leformázta, de a lemezkezelőben ennek semmi nyoma nincs. Sőt sehol nincs nyoma.
Az üres hely a lemez végén van, előtte leleddzik még 4másik parítció. -
fav0r
csendes tag
Huh, akkor jó. Egy Kalyway_10.5.2_DVD_Intel_Amd csörgedezik most lefele, asszongyák egy rakás driver van benne és támogatja az AMDs gépeket is.
Tehát kiírom, bootolok róla és ennyi? Olvastam valami Hiren's Boot cdről, hogy install után állítólag arról is be kell bootolni. Az nem kell hozzá?
Köhi!
-
sityak
tag
válasz
gergely2005 #1537 üzenetére
az elvileg nem hibaüzenet, miket pipálsz be telepítésnél?
-
fav0r
csendes tag
Sziasztok!
Egyik haveromtól hallottam, hogy már lehet PCre is OSX-et telepíteni ezért utánanéztem a dolognak. Namost, találtam olyat, hogy mindenféle komponensekből összeállított telepítőcdvel, meg USB kulccsal, partíció formázással stb lehet feltelepíteni, meg most ezen az oldalon olyat, hogy Kalyway telepítő.
A kérdésem az lenne, hogy ezt csak ki kell írni egy dvd-re, berakni és elvégez helyettem mindent(a formázást is beleértve)? Tehát bootolok róla és mint egy windows-os telepítőlemeznél csak nyelv+időzóna+stb beállításokat kell végigkattingatni? Vagy nem ilyen egyszerű a dolog?Btw most egy vista van feltelepítve, és úgy szeretném, hogy csak az OSX legyen fenn, tehát a vista mehet a kukába.
A gép: athlon64 X2 3800+, 2x1 giga kingston ram(800Mhz), 250 giga samsung sata, geforce 7300LE, és asszem Asus alaplap. Egy FuSi Scaleo konfiguráció egyébként.Köszi előre is!
-
Kommy
veterán
Sziasztok!
Délelőtt próbálkoztam a telepíteni a leo4all v3-at ami szépen fel is települt ha egy teljesen üres vinyóra telepítettem. Gondoltam felrakom a Vistát és utánna meg feltelepítem amajd a mac-et a másik partícióra amit már a telepítésnél hagytam neki helyet , hogy ne keljen később particionálni. Felraktam a mac-et a második particióra, fel is települt majd közvetlen a telepítés után el is indult, majd újraindítottam és az fogadott, hogy hfs+ partition error. Acronis os selectorral próbáltam ,ahogy az első hsz-ben le van írva.
Előre is köszönöm , ha valaki tudna segíteni. -
gergely2005
tag
válasz
gergely2005 #1525 üzenetére
Valaki?
-
tkesy
addikt
jogos, a gép kimaradt
Gigabyte P35-DS3R + E8400 + 4GB + HD4870 + 160 GB HDD SATA + usb-s egér, ps2-es bill. -
tkesy
addikt
Egy kis segítséget kérnék. Gondoltam kipróbálok egy mac-es oprendszert, (Leopard 10.5.1), de nme tudom feltelepíteni...
Odáig jut a telepítő, hogy bejön a fehér háttér almával a közepén, majd pár perc gondolkodás után megjelenik a képernyő közepén egy kis négyzet, benne egy áthúzott körrel. És itt vége a dalnak, nem megy tovább..
Egy külön hdd-re szerettem volna felrakni, amin előzőleg már csináltam egy 30GB-os FAT32-es partíciót.
Mi lehet a baja
Előre is THX -
gergely2005
tag
válasz
gergely2005 #1525 üzenetére
Sityak, nincs erre valami ötleted?
-
commanDOS
senior tag
Igen, Vista van rajta.
Nem, előbb lecsökkentettem, okés is volt, mutatta is, hogy van kb 15 giga hely a lemezen, mint partícionálatlan terület, de nem enged vele csinálni semmit.
Nem hibás vagy hasonló, mert utána simán visszacsaptam oda, ahonnan levettem. (jah 2 és fél óra alatt)Szóval nem értem...
-
commanDOS
senior tag
Ciki, de pont a partícionálással akadtak gondjaim.
A topicja eléggé leült, nem tudom probléma-e ha ide bedobom?Paragon Partition managert használok vagy próbálok használni és az a bibi, hogy az egyik 110gigás partíció méretét lecsökkentettem 95-re, mert van rajta vagy 25-30 giga hely, de ez a hely egy külön pírtíción kéne nekem.
létrehozta a progi ugye a 95 gigás partíciót a 110-esből és így lett 15G szabad
(ide jönne az OS X), partícionálatlan terület. Ezt viszont nem tudja partícionálni, mert amikor rákkattintok a "Create New Partiton" ikonra azt mondja a manager , hogy
"Wizard did not find any hard disks where a new volume can be created."....
És ez az, ahol megáll a tudományom -
gergely2005
tag
Vmi olyasmi volt, hogy Jelzők keresése, rámentem, aztán választani kellet dolgokat, a boot alapból kivoltválasztva, úgy hagytam és clso(másik gomb nem volt) aztán valamit csinált, újraindítottam, és azt írta, hogy hsx(vagy vmi ilyesmi) partition error.
Mind1, újratelepítettem a Leo4All v3-at és most választottam chipset drivert is.. de most meg más baja van.. ugyanúgy pörög a fehér szöveg fekete háttérben, aztán leáll és lassan írogat dolgokat, de aztán itt megáll:
Jettisoning kernel linker.
-
commanDOS
senior tag
Nem tud senki valami bevált alkalmazást a dual boot-hoz, ami fut vagy pontosabban telepíthető Vista-ra?
Sajnos a gugli nem dob semmi értelmeset, ami meg használhatónak tűnik az vagy fizetős vagy XP-s. -
sityak
tag
válasz
gergely2005 #1522 üzenetére
pedig van, a particióknál van olyan hogy flags, azt hiszem
-
sityak
tag
válasz
gergely2005 #1520 üzenetére
esetleg megpróbálhatod még a Gparted LiveCD
azt töltsd le és állítsd aktívra vele -
sityak
tag
válasz
gergely2005 #1517 üzenetére
1440-es hsz
-
-
sityak
tag
válasz
gergely2005 #1501 üzenetére
nem aktiva az a partició amir az osx bootolni szeretne
-
czanga
őstag
válasz
commanDOS #1512 üzenetére
Léteznek jó programok mindkét dologra, de javaslom egy Hiren's Boot lemez beszerzését, mert ebben van egy rahedli partícionáló progi. Dual boot-ra amit te szeretnél én sajna per pill nem tudok programot, mivel pofon egyszerű módon nem jut eszembe a neve...
(pótlom a dolgot)
Elvileg a két oprendszer működik egymás mellett, mivel sokan használják így.
Magyarítás pedig nem kell. Én is a kalyway féle telepítőt használtam, és mint a gyári Leopard-ben, úgy ebben is a telepítést követően a nyelvbeállításoknál beállítható a magyar, és a legközelebbi újraindítást (tehát a legközelebbi bootolásnál) követően már magyarul áll majd fel a rendszer. -
commanDOS
senior tag
Üdv!
Használtam már kicsit régebben Kalyway-t AMD gépre, de most újra kedvet kaptam, kicsit jobban beleásnám magam. Mivel most egy vinyóra raknám a vista-val érdekelne pár dolog.
Mi a legjobb ingyenes program a partícionálásra, illetve bootoláshoz?
Mennyire biztonságos így?
Illetve létezik valamilyen magyarítás a rendszerhez?Ezeket szeretném megtudni
-
gergely2005
tag
válasz
gergely2005 #1505 üzenetére
UP
Senki nem tud segíteni?
-
_Blank_
senior tag
válasz
Nyugdíjas #1506 üzenetére
persze wd raptorral nem is csodálom hogy gyors
már ha azon van az os.
amúgy MBP-bentényleg csak a vinyó lehet a visszafogó téma, azonkívül más nem.
2,4GHz C2D 6MB cache-el, 2/4 GB RAM és a mobil 8600GT, nekem nem hiszem hogy lassú lenne, aki meg saját mac pro-val nyomja annak meg úgyis minden lassú azon kívül -
eszement24
aktív tag
válasz
D-LAN|FuRioN #1437 üzenetére
Hello r61i-m van nekem is.Kaly 10.5.2 simán feltelepül rá csak ne adj meg szinte semmilyen drivert.Most én is ott tartok, hogy van egy működő osxem, de nincs vga, hang,lan, wifi,bt..stb
Valaki tudja, honnan lehet leszedni drivereket? -
Nyugdíjas
nagyúr
Nem volt még szerencsém ilyeneket használni,de nekem annyira hihetetlen, hogy egy gyakorlatilag noti hardver komolyabb munkára alkalmas legyen. Szerintem csak erős kompromisszumokkal. De tényleg nem akarok itt én lenni a "negativ oldal",de szerintem azért nah
MacBook Pro-t szoktam bizgarálni ismerősnek,de azért az is lassúcska mondjuk az én vasamhoz képest. Vagy csak angyon meg van szokva az erőmű, vagy én már enmtudom...
Én ugy vagyok vele egy pár éve (nem csak OSx alatt), hogy noti hw nem komoly munkára való... -
gergely2005
tag
válasz
Mákos7észta #1504 üzenetére
Paragon Partiton Managerrel formáztam FAT32-re a 300Gb-s vinyón lévő D meghajtót(a D partíción kívül még van 3 partíció ezen a hdd-n és van egy 80Gbs hdd, amin a C meghajtó, a Windows van).
Aztán betettem a Leo4All dvd-t és újraindítottam a gépet, beállítottam a BIOSban, hogy cdromról bootoljon elősször. Bejött a fekete-fehér cucc, aztán a telepítő, aztán Disk Utilityben formáztam a D meghajtót Mac OS Extended (Journaled)-el. Után kiválasztottam ezt a partíciót és rátelepítettem, illetve előtte Custmize menüben beállítottam a drivereket, de szerintem ott rosszúl vagy hiányosan választottam ki a dolgokat, mivel pl. a chipsetnél nem választottam semmit, mert nem tudtam mit kell. Utána újraindult és a cd bennmaradt és bebootolt róla és elkezdte a telepítés felkészítését megint (fekete-fehér szöveg..) aztán újr a atelepítő menübe voltam. A gépet újraindítottam és kivettem a cd-t és elindult a windows, aztán újraindítottam és BIOSban beállítottam, hogy a 300Gb-nek a prioritása legyen nagyobb így a Mac indult volna el, de nem indult el, megint fekete-fehér szöveg stb.. várok aztán egyfolytába kiírja, hogy Still waiting for root device..
-
Mákos7észta
aktív tag
válasz
gergely2005 #1503 üzenetére
Érdekes, ezt a Still waiting fo root device.. - t még telepítés előtt szokta feldobni, mert ez ha jól tudom, azt jelenti, hogy a gép egy elemét nem ismeri fel, és ezért nem kezdi el a telepítést sem. De te azt mondod, rendesen feltelepült, OS Selectorban is elvégezted az utasításokat, meg minden, és ezek után nem indul. Najó, inkább írd le pontról-pontra, miket csináltál
-
gergely2005
tag
válasz
Mákos7észta #1502 üzenetére
Igen, persze. Feltelepítettem, csak bootolni nem tudok.. szal csak fehér szöveget látok fekete háttérrel és nem jelenik meg semilyen kép...
Leo4all v3
-
Mákos7észta
aktív tag
válasz
gergely2005 #1501 üzenetére
El is indul a telepítés, bejön az Apple képernyő, meg ilyenek? És milyen realese- el próbálkoztál?
-
gergely2005
tag
Na megpróbálkoztam vele, másik hdd-re raktam..
Viszont telepítés után automatikusan kérdés nélkül a windowst indította el, aztán átállítottam a BIOSban a hdd-k prioritását és annak adtam nagyob prioritást, amin az OS X van. Elkezdi betölteni fekete-fehér színben stb... aztán Still waiting fo root device... és ezt egy csomószor és nem lé tovább...
Ez lehetséges gondolom azért, mert rossz drivert választottam ki? A chipsethez nem is választottam.. ott melyiket kell az én configomhoz? (intel core2duo e4300)
Fentebb le van írva a konfigom részletesen.. valaki megtudja mondani, hogy melyik drivereket kell kiválasztanom a telepíytésnél, hogy működjön?
Köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- Le Mans Ultimate
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple MacBook
- Xbox Series X|S
- Házi hangfal építés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest