Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gergely2005

tag

válasz Mákos7észta #1504 üzenetére

Paragon Partiton Managerrel formáztam FAT32-re a 300Gb-s vinyón lévő D meghajtót(a D partíción kívül még van 3 partíció ezen a hdd-n és van egy 80Gbs hdd, amin a C meghajtó, a Windows van).

Aztán betettem a Leo4All dvd-t és újraindítottam a gépet, beállítottam a BIOSban, hogy cdromról bootoljon elősször. Bejött a fekete-fehér cucc, aztán a telepítő, aztán Disk Utilityben formáztam a D meghajtót Mac OS Extended (Journaled)-el. Után kiválasztottam ezt a partíciót és rátelepítettem, illetve előtte Custmize menüben beállítottam a drivereket, de szerintem ott rosszúl vagy hiányosan választottam ki a dolgokat, mivel pl. a chipsetnél nem választottam semmit, mert nem tudtam mit kell. Utána újraindult és a cd bennmaradt és bebootolt róla és elkezdte a telepítés felkészítését megint (fekete-fehér szöveg..) aztán újr a atelepítő menübe voltam. A gépet újraindítottam és kivettem a cd-t és elindult a windows, aztán újraindítottam és BIOSban beállítottam, hogy a 300Gb-nek a prioritása legyen nagyobb így a Mac indult volna el, de nem indult el, megint fekete-fehér szöveg stb.. várok aztán egyfolytába kiírja, hogy Still waiting for root device..

Új hozzászólás Aktív témák