- Mobil flották
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android szakmai topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- iPhone topik
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
_Blank_ #1469 üzenetére
lehet azért mert nem ültem még profi monitor előtt
Abszolút kötözködéstől mentesen,de megadtad a választ. Tényleg nem hiszed el,amig nem látsz egy komoly monitort.Én is emlékszem, hogy volt belőle valami kis balhé,de az biztos, hogy nem cserélték ki. A 20'-os iMac még mindig TN+film panellel készül...
-
Oracle
senior tag
válasz
_Blank_ #1464 üzenetére
Háj!
Te hogy láttad milyen a kijelző?nem cserélték ki ezeket a kijelzőket volt valami pereskedés is hogy nemtud millio színeket megjeleníteni vagy mi
Ha tudnék jobb beszerzési helyet akkor már macem lenne
az ár 250k
Nyugdíjas: egyébként régi g4-es macen is simán ment a ps 400-500mb-os psd-kelés az sehol nemvolt ehez a konfighoz képest
-
infectedmann
őstag
Leo4All sztem megfelelő lesz. Nekem is az van fenn.
Én úgy csináltam, hogy az XP -nek hagytam 15GB helyett, a többi az OS X -é.
XP partíció lehet NTFS, de az OS X -é FAT32 legyen.
DualBoot megoldás:[I]Az OSX telepítőDVD-n levő chain0 file-t másoljuk be a Windows root(c:/) partíciójára, majd a boot.ini végére szúrjuk be a következő sort:
C:\Chain0="Mac OS X86"
Miután ez megvan elkezdődhet a telepítés.
A telepítés befejeztével választani tudunk magunknak oprendszert![/I]Írtam nemrég egy blogbejegyzést, a végét érdemes elolvasni:
[link] -
m0h0senator
őstag
Most én is azt keresem (Leo4all) mert ez: Kalyway_10.5.2_DVD_Intel_Amd valamiért hisztizik és állandóan "hibásnak" látja a vinyómat, amit teljesen leformáztam ntfs-re xp cdvel majd xp fel 50 giga-t levágtam belőle a partition magic 8-al és nem akart felmenni..uh kíváncsi vok a leo4all-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Antivírus szoftverek, VPN
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged