- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Yettel topik
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Végleges az új Pebble órák formája és tudása
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Google Pixel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
Topikgazda
válasz
Nyugdíjas #1999 üzenetére
közben eszembe jutott, hogy amíg ps2-es bill-em van, addig az eredetivel felesleges próbálkoznom
a Kalyway 10.5.1 telepítése közben sem ment a billentyűzet, a telepített változat meg már nem indult el a gépen (csak vmware server-en sikerült eddig működni látnom az osx-et), így aztán nem tudom, hogy utána működött volna-ea 10.5.2-t hogyan raktad fel? eleve ilyet raktál fel, vagy ez már updatelt?
10.5.2 és 10.5.3 Kalyway update-t láttam
az utóbbit esetleg próbáltad már? -
Nyugdíjas
nagyúr
Az a baj, hogy én még sosem próbáltam original image-t. Nemtudom lehet-e ilyenkor drivereket telepitgetni...
Utána kellene túrni a neten
Nekem csak ezekkel az előre elkészitett hackintosh-telepitőkkel volt eddig dolgom. Próbltam elég sokfélét. Nekem most is a Kalyway 10.5.2 van fent modbin kernellel. Ez vlt be a jelenlegi konfigmhoz a legjobban eddig.
-
tlac
Topikgazda
válasz
Nyugdíjas #1997 üzenetére
nem, egyelőre csak ott tartok, hogy keresem, hogy mi lenne a legjobb megoldás
leopard-ra találtam többféle hackintosh-t:
Jas
iAtkos
Zephyroth
Leo4all
ideneb
Kalywayitt a Leo4all "győzött" aztán jött a Zephyroth és 3. a Kalyway, amit itt ti részesítetek előnyben
aztán még 2 féle út van
ha én hackelek egyet magamnak (ez a legnehezebb)
vagy egy eredetit rakok fel a boot cucc kiegészítésével, talán ez lenne a legszebb megoldás, mivel akkor ez teljesen frissíthető lenne (kérdés, hogy ilyenkor tudnék-e telepíteni plusz drivereket...)várom a véleményed
-
tlac
Topikgazda
Próbálkozott itt vki hivatalos image telepítésével, pl. boot123-mal?
-
válasz
zolikaDB #1992 üzenetére
Nyugdíjas tökéletesen vázolta a helyzetet. Hackintosh esetén csak olyan hardware működése várható el, ami megfordult az Inteles Mac gépekben, de azoké sem feltétlenül. Ahogy Nyugdíjas írta: célhardware.
Az ATI XPress 200M chipset és az X200-as VGA nem ilyen, az Apple nem használt ilyet a gépeiben. -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
zolikaDB #1992 üzenetére
Gondolkozzunk kicsit, mielőtt burkoltan is akár,de leszarozunk valamit, amihez nem értünk egy fikarcnyit sem
Tehát:
Windows készítői gondolhattak ilyesféle lapkakkészletekre?
segitek: Igen.
OSx készítői gondolhattak?
természetesen Nem.Hogy miért? Mert ez alapvetően célhardverre irt OS, és egyetlen Mac-ben sincsen még csak hasonló sem.
Nemtudom tudsz-e róla, de nem kötelessége neki semmi más hardveren elindulni, mint amit egy szép almás dobozból csaomagoltál ki
Annak is örüljünk, hogy ezen kivül gyakorlatilag bármin elinditható kis kitartással.
Te pont belenyúltál a "tutiba" sajnos...
-
zolikaDB
veterán
válasz
Pisztillus #1991 üzenetére
Az XP elindul VGA driver nélkül is, v mi, csak 800x600-ban... Erre az OSX nem képes ezek szerint?!
Kár -
-
tlac
Topikgazda
válasz
zolikaDB #1988 üzenetére
nem túl kompatibilis szerintem a géped, ennél pontosabban add meg a procit, videokártyát, chipsetet
acronis-t nem ismerem, de azt meg lehet csinálni, hogy a meglévő partíciót kisebbre veszed és a felszabadult helyen lesz majd az osx és persze aztán vissza is lehet alakítani az eredeti állapotot
-
zolikaDB
veterán
Hali mindenkinek! Én is szeretnék belevágni, egyenlőre csak próbaképp!
Lenne pár kérdésem:
1, a vas: Toshiba laptop, 1.5 celeron (), 1 giga RAM, 256 MB ATI - melyik OSX lenne, amelyiket ezen érdemes lenne kipróbálni?
2, van 2 partícióm: XP és multimédia! Az acronis-sal lehet működő partícióból kihasítani egy darabot az OSX-nek? És ha nem megy a mac, akkor vissza lehet csapni ezt a partíciót egy aktív partícióhoz???Segítségeteket előre is köszönöm!
-
tlac
Topikgazda
Próbáltam hackintosh-t rakni a gépemre, de nem jön össze. A telepítés rendesen végigmegy, de bootolásnál csak világít a hdd led és ennyi.
kalyway_leo_10.5.1
gép:
Gigabyte 965P-DS4 rev1.0 C1 F12a
Core 2 Duo E8400 E0
2 x 2GB Crucial Ballistix DDR2 800cl4
Inno3D 7600GST 256MB
sata író, egy egy üres sata vinyó, ahci, natív módbanMbr-es partíciós táblát csináltam, a custom-nál bejelöltem az mbr efi-t, a vanilla kernelt, ehhez acpi, ps2 fixet, meg még a hangkártyát és a videokártyát.
Ötlet?
(Vmware server-ben működik.) -
Az USB HUB jó ötlet, csak aktív (azaz saját tápos) legyen. Valószínű, hogy kelleni fog neki az is, hogy induláskor legalább 1 valami legyen abban a HUB-ban, akár egy régi pendrive, bármi, ami kikényszeríti a felismerést. Így már a 2,5"-ös HDD is kaphat elég naftát. Ki kell próbálni, szerintem teljesen mindegy, nem valószínű, hogy az OSX válogatós lenne.
A bill-nél meg az a helyzet, hogy ott csak 1 aszt hiszem 5V-os ág van, de a HDD-nek kellene még egy... Az aktív HUB-nál a saját tápja adja ezt.
Kernelt cserélni meg ráérsz akkor, ha az aktív HUB nem jön be, vagy már amúgy is újra kell installálni a rendszert.
-
rii
nagyúr
válasz
Pisztillus #1984 üzenetére
vagy akkor kellene egy olyan aszköz, ami ilyen külsô USB HUB, és akkor azt induláskor felismeri,
mint ahogy írod a bill-t is ...
van ilyen, amit szeret az OSX?
amúhy nekem az a régebbi apple USB keyboardom van, aminek a hátulján van az USB-s aljzat, és bár a 2.5"-os USB-s HDD Y csat.-ja elér, mégis jelzi, hogy nem elég neki a nafta....
még nem akarok kernel-cserét ... :-/
félek, hogy szevasz lesz a rendszernek, és múr úúgy belôttem
meg még mindig hülxye vagyok hozzá, hogyan is kellene csinálni -
Mert szerintem ez még mindig kernel probléma. Azt az eszközt, ami indításkor is rajta volt, felismeri, a menet közben hozzáadottat nem. A billentyűzetnek a hub részét is felismerte, ezért azon tud fogadni további perifériákat. Így szerintem újabb kernelcsere lesz, egészen addig, amíg nem találsz egy olyat, amivel a menet közben hozzáadott usb-kütyüket is felismeri. Nekem ez a vanilla kernel volt, de ez nem jelenti azt, hogy nálad is jó lesz, próbálgatni kell őket.
USB HDD: Ez milyen? Mert ha 2,5"-os, akkor lehet, hogy csak két USB felhasználásával fog menni, illetve ha van neki, akkor külső tápról. Az Y USB kábel meg az Apple billentyűzettel nem használható (nem éri át).
-
rii
nagyúr
szerintem kérj kölcsöm egy monitort, hogy kipróbálhasd.
ha vátanál monitort, és a minpség mellett az a fontos:
használt TRINITRON képcsövest kell nézni
pl: IBM 275
csak a használt CRT-nál kell mázli, hogy olyat találj, ami jó, és utána sok szerencse, hogy 2 évig is jó maradjon, ne másszanak el a színek. -
zso79
őstag
-
joey04
titán
iDeneb 10.5.5 verzióval próbálkozok a telepítés elvileg sikeres, első indításkor jön a galiba: amikor betölt a rendszer lekapcsol a monitor... mitől lehet?
köszi a segítséget ha valakinek van valami ötlete!
(monitor: Samsung Syncmaster 753s, a konfig többi része adatlapomon)
szerk: eddig egyik verzió sem ment fel, ezzel jutottam a legtovább.még megpróbálom JaS.OSx86.10.5.4.Client.Server változatot ha ezt nem sikerül működésre bírni
-
-
Locsi
senior tag
Sziasztok.
Már két napja próbálkozom feltenni az OS-X-et egy MSI EX700X-re, de mindig ugyanott elakadok, és nem tudom mi a baj. Kipróbáltam a Kalyway 10.5.2, az iAtkos 10.5.4-et, és az iDeneb által alkotott 10.5.5-öt is. Ebből kettő fel is megy szépen, kivéve az iAtkos félét, de a gép újraindításakor csak a szürke háttéren az alma van, és innen tovább semmi. Megpróbáltam a -v kapcsolóval inditani, de ez fogadott.
Mit szúrok el.
Köszi, Locsi.
-
more
tag
válasz
Pisztillus #1968 üzenetére
Szia
Köszi, akkor próba szerencse
a felbontás még nem nagy gond, úgyis alacsonyabbon használom, a hang sem nagy gond, mert úgyis hamarosan veszek egy külső kártyát ami osx kompatibilis, de a wifi az gáz, az kéne.
-
Szia!
A Kalyway-t, és a Leo4all-t próbáltam egy HP 6710s gépen, a hang, a wifi és az 1280x800 felbontás nem ment velük. Később találtam drivert a wifi-hez és az X3100-hoz is, de azt már nem próbáltam ki.
Viszont a FuSi Esprimo U9200-on (12,1") gond nélkül ment mindkettővel az X3100 1280x800-ban, de a hang és a wifi nem akarta az igazat - ez a gép XP-vel megy. Próbáld ki, valamelyikkel csak menni fog...Remélem, azért valamit tudtam segíteni.
-
more
tag
Helo
Nagyon megtetszett az osx, de van pár kérdésem, remélem tudtok segíteni.
Melyik verziót ajánljátok egy thinkpad r61i -re (x3100 vga)? Van valahol leírás arról,hogy hogyan kell xp mellé telepíteni?Köszi
-
rii
nagyúr
még nem tettem fel kernel, mert még közleébe sem tudok jutni a gép restartnak ...
az USB-s eszközök a /dev/-ben jelennek meg, mint mondjuk disk3, meg disk4?
vagy ott kellene megjelennie? -
zso79
őstag
válasz
Pisztillus #1960 üzenetére
Nekem teljesen jól megy, használható a lenti configon, csak ugye a boot-tal küzdök. Megy az update is netről, minden frankó...
-
zso79
őstag
válasz
Csabee. #1959 üzenetére
Melyik csomagot raktad fel? Próbáltam már iDeneb-ből 1.1, 1.3 és Kalyway 10.5.2-t, de egyiket sem bírtam rávenni, hogy dvd nélkül is bootoljon. Ja és persze hang sem volt.
(6.5-ös wmware workstation az aláírásban látható configon)
Esetleg megoszthatnád velünk a wmx -et.
Köszi: Zs.
-
válasz
Csabee. #1959 üzenetére
Szia!
Kellene még néhány infó. Host gép RAM, CPU. Illetve milyen gyors az emulált OSX, mennyire használható?
(Csak azért kérdezem, mert a HP 6710s és a FuSi Esprimo U9200 nem hagyja magát meggyőzni arról, hogy jó kis Mac lenne belőlük. A legmegdöbbentőbb azonban egy FuSi Amilo Li 1718 volt: a Radeon X200-as VGA-t még csak kibírtam volna, de az, hogy a Wifi csak Win alatt kapcsolható ki-be egy rá írt alkalmazással, na az betette a kaput. A gépen található gomb indítja el a progit. Hab a tortán, hogy csak Vista-val megy a gép... Nem, a gyártó oldalán sincs XP-s driver.)
-
Csabee.
nagyúr
felment a Mac OSX Leopard vmware 6.5ös verzión! teljesen jó, intenet is megy rajta
még a hangot kell állítgatnom ;)
-
-
Csabee.
nagyúr
Hali!
vmworkstation 6.0.5... verziót használom, és linux, windows-os gépeket tökéletesen tudom futtatni, de a MAC osx-nél mikor bebootolok akkor bejön az amla képernyő, dolgozik, és kiírj egy proces 000003.... hibát, valaki tapasztalt már ilyet? mit kéne csinálnom? -
zso79
őstag
Sziasztok,
Olyat tapasztalt már valaki, hogy wmware-be felrakta kalyway-t, minden tök jól megy, kivéve hogy nem bootol be csak az install dvd-ről.
Köszi: Zs.
-
Nyugdíjas
nagyúr
Jah, és hozzátenném hogy nem szentirás ám, hogy a vanilla lesz a jó. Nekem pl. a modbin a legjobb.
-
rii
nagyúr
válasz
Pisztillus #1948 üzenetére
hát, okay, lehet próbaképp betolok még egy hdd-t, és azon a valliát választom.
linux alatt régebben sokat forgattam kernelt.
aszittem, itt is van rá procedúra
mondjuk szarnék is tőle -
Kernelcserét nem csináltam. Én bizony újrahúztam, és a vanilla kernelt választottam az alap helyett. Így jó lett. A vanilla kernel meg rajta van a telepítő DVD-n, a customise menünél tudod kiválasztani. Ha minden igaz, működő rendszer esetén is ki lehet bányászni a DVD-ről, de ilyet én nem csináltam.
De ha jól rémlik, a mostani állapotában úgy működik, hogy a bootoláskor rajta lévő usb kütyüt felismeri, csak a működés közben rádugottal nem tud mit kezdeni. Nos, a vanilla kernel ezt oldja meg.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Pisztillus #1945 üzenetére
Ténykérdés. Nekem Kalyway 10.5.2 eddig még mindig segitett,ha más nem volt már hátra
-
válasz
Nyugdíjas #1944 üzenetére
Én meg egy saját telepítésű gépnél jártam így. (A gép: Gigabyte G31M S2H lap, E7200 proci, 2 GB Kingston DDR2 800 RAM, Gigabyte Radeon 3650 VGA, 250GB + 80 GB SATA HDD-k, Pioneer 110D IDE DVD író) A rendszer Kalyway Leo 10.5.2, és az usb kütyüket csak a vanilla 9.2 kernellel viszi, úgy viszont mindent. Nagyon király ez a rendszer, a hálózaton az utolsó megosztott nyomtatót is megtalálta és tudja használni.
Szerk.: A Leo a 80 GB-s HDD-t birtokolja, azt viszont teljesen.
Tényleg hallgassatok az öregre, jó az a Kalyway 10.5.2, nekem bevált!
-
Nyugdíjas
nagyúr
-
rii
nagyúr
válasz
Nyugdíjas #1441 üzenetére
nekem se mountolja fel ...
... restartkor megjelenik ....
mondjuk chip-set drtiver-t még nem tettem fel... most hallottam/olvastam róla elősször OSX alattmondjuk ha csak mountolni kell .. az nem gond ...
mert az ABOUT THIS MAC / MORE INFO alat, az USB szekcióban látom, hogy látja ...USB Bus:
Host Controller Location: Built In USB
Host Controller Driver: AppleUSBUHCI
PCI Device ID: 0x27c8
PCI Revision ID: 0x0001
PCI Vendor ID: 0x8086
Bus Number: 0x1d
CASIO QV DIGITAL:
Version: 10.00
Bus Power (mA): 500
Speed: Up to 12 Mb/sec
Manufacturer: CASIO COMPUTER
Product ID: 0x1004
Vendor ID: 0x07cf
XD-0912-U:
Version: 1.15
Bus Power (mA): 500
Speed: Up to 12 Mb/sec
Manufacturer: Tablet
Product ID: 0x0043
Vendor ID: 0x056ahogy kell felmount-olni?
mondjuk az a gond, hogy a VOLUMES alkönyvárban nincsenek állandó Folderek, hanem mindig törlődnek.
Szóval folder létrehozása, mondjuk CASIO
majd mount /dev/ .... ?/Volumes/CASIO
-
rii
nagyúr
válasz
Neil Watts #1938 üzenetére
kicsit megkavart a névváltozás
hogy lehet megnézni, hogy aktív tud-e lenni a Vuze, vagy csak passzív?
-
-
rii
nagyúr
a vuze az az azureus?
-
rii
nagyúr
válasz
Neil Watts #1934 üzenetére
én külön hdd-re raktam
nekem csak a vid.cart kellett felismertetnem ez EFI STUDIO-val
-
M.W.H
aktív tag
hyhy mac os kalyway 10.5.2 elkezdem a vinyot formázni és semmi ugymarad mitatja a kis animált folyamatjelzöt és semmi aztán hameg erase akkor is ugyanez valakinek tippje?
-
-
Marty8
tag
HEllo!
szeretném telepíteni a Leopard ot a gépemre Vista mellé! GÉP
a Kalyway_Leopard_10.5.2 verziót szereztem meg ez szerintetek jó lesz?
A másik, hogy valami leírást tud nekem valalaki küdeni, vagy ilyesmi, hogy mi a telepítés menete! Fontos, hogy nem akarom a Vista-t újra tenni, mellé akarom a Leopárdot! -
LaLe20
csendes tag
Sziasztok!
Nálam olyan hiba jelentkezett hogy telepítés után mikor oda ér hogy adatok átvitele másik MAC gépről akkor ilyen végtelen ciklusba kerül, folyamatosan kezdi az elejéről a beállításokat. Azt szoktam kiválasztani hogy "Do not transfer" és ekkor csinálja, mert ugye nem akarom semmiről se áthúzni az adatokat.
Másik gépen viszont ott akad meg hogy indulás alatt kiírja hogy az ethernet vezérlő mac címe 00:00:00:00:00:00 és nem hajlandó semmire.Valakinek valami ötlet??
Előre is köszi -
_Gomba_
tag
Nekem még a QE-t nem sikerült kicsalogatnom a 9500-ből.
Hangkarim meg live az meg megy 10 percig utána torzít, de driver hiba és nincs másfajta.
-
DroneZ^
őstag
na bootolaskor F8-at nyomok, utanna beirom h "?video"
csomo felbontas szinmelyseg stb van, mindegyiknek van 1 száma és valahogy kilehetet valasztani de nekem nem sikerült.
viszont ha beirom hogy: "Graphics Mode"="1280x1024x32" akkor elindul 1280ban de következö inditasnal megint csak 1024, de még mindig ronda VESA, tök csunya... -
Zoleee89
aktív tag
Sziasztok.
Mac leopard 10.5.4-et raktam fel.És nem ismeri fel a video kártyámat.(ati hd 4850).Honnan tudnék letölteni hozzá drivert?Dana wifi kártyához drivert lehet tölteni le?Kezdö vagyok ezen a téren.A másik kérdésemre még nem kaptam választ."Sziasztok!dell Inspiron 6400 laptopra milyen mac os x-t ajánlanátok?
512mb-ram,Mobile Intel® Pentium® dual-core T2080,integrált Intel GMA 950 vezérlő,80 gb-os vinya,Bluetooth,Intel ProWLAN 3945 802.11a/b/g,Firewire,Infra,4x USB 2.0 port,
Ennyit tudok róla.Drivereket hol tudok letölteni a mac rendszerekhez?
Előre is köszönöm a segítségeteket
zoleee" -
M.W.H
aktív tag
na ma este uj nekifutás os x nek drukkolni
-
DroneZ^
őstag
/Library/Preferences/SystemConfiguration/com.apple.Boot.plist átírása nem vált be. még a console sem jelenik meg bootoláskor, egyböl ujraindul a gép... nemtudom mit tegyek..
egyéb módszer hogy ne 1024en ketyegjen az OS
-
DroneZ^
őstag
ok, megvolt de ahogy azt a parancssort irom be amit irtatok, meghal az OSX... semmi mást nem állitok el, pontugyanoda beszurom azt a 2 sort, mégis azonnal mikor grafika kellene megjelenjen, ujraindul a gép...
hogyantudom máshogy megcsinálni hogy jobb felbontásba rakjam a monitort? csak 1024-et enged és drivert még nem találtam
ATi Radeon HD 4870 ... -
PH 5.5
aktív tag
válasz
DroneZ^ #1918 üzenetére
Itt egy kép az én boot.plist-emről, nekem így működik. Csak a két kijelölt sort kell beilleszteni, máshoz nem nyúlni (a többi az tulajonként eltérhet, értem ezalatt azt, hogy nálam például volt egy kernelcsere, ezért például a "mach_kernel" helyett nekem "mach_kernel.uj" szerepel, ha ezt is átírtad véletlenül, akkor az a baj). Privátban küldtem egy lehetséges megoldást.
-
DroneZ^
őstag
1ik kollega által javasolt beállitás miszerint a com.apple.boot-ot ezzel bövitve lehet felbontást állitani
:
<key>Graphics Mode</key>
<string>1280×1024×32@60</string>nemhogy felbontást sikerült volna váltani, de egyáltalán nem indul el a MAC.. hogyan lehet visszacsinálni?
-
M.W.H
aktív tag
kalyway 10.5.2 minden oké letöltöttem de az iso file-t amikor csak megnézem daemonnal két darab pár k-s fájl találhato benne ez normális vagy nem?
-
vidobali
aktív tag
Sziasztok
Hétvégén telepítettem elöször Mac-et, Kalyway 10.5.2-est, minden müxik, nagyon elégedett vagyok, csupán 1 kérdésem lenne, hogy a különböző programok (iLife, iWork, stb... és maga az osx is frissitéseket ajánl fel.
Telepíthetem ezeket, vagy inkább mellőzem a frissítések telepítését?
Eddig mindig azt a parancsot adtam, hogy emlékeztessen késöbb.köszi előre is
-
Zoleee89
aktív tag
Sziasztok!dell Inspiron 6400 laptopra milyen mac os x-t ajánlanátok?
512mb-ram,Mobile Intel® Pentium® dual-core T2080,integrált Intel GMA 950 vezérlő,80 gb-os vinya,Bluetooth,Intel ProWLAN 3945 802.11a/b/g,Firewire,Infra,4x USB 2.0 port,
Ennyit tudok róla.Drivereket hol tudok letölteni a mac rendszerekhez?
Előre is köszönöm a segítségeteket
zoleee -
kem
addikt
válasz
Nyugdíjas #1900 üzenetére
Na ilyet még nem láttam
Felment kapásból szépen, de amikor odaáig jutok, hogy a Time masinával importálok-e fiókot vagy vifene, ott a nem-et választom, és a tovább gomb lenyomásával visszaugrik kb 3lépéssel, és megint megkérdezi,h milyen nyelvü a billentyűzetem(vagy mia billkiosztásom)... nagyon vicces, biztos direkt csinálta meg így a gyerek, és most röhög a markába,h loopoljanak csak a hülyék -
DroneZ^
őstag
miert van az h unable to mount disk 1-2-3... nemtudja mountolni a particiokat, amiket viszont korábban tudott.. nemérte miért. tipp?
-
M.W.H
aktív tag
fakk de beindult a forum most hogy koliban vok és a netet is lopnom kell egy buszmegböl
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest