- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
Ahogy láttam még nincs topicja a játéknak (ez elég fura, pedig nem mai játék), hát csináltam egyet.
Az e havi PS Plus egyik teljes játéka PS4-re (2014 októberi amúgy a játék, lassan 2 éves, de nem látszik meg rajta), az első Plus játék ami érdekel is és játszok is vele (már régebben is szemeztem vele, de nem vágtam bele, most itt a lehetőség, ráadásul ingyééé), remélhetőleg jó sokat, mert eddig (2. boss letudva) nagyon jó. Nem egy Dark Souls, de aki azt szereti ezt is fogja, sokban hasonlít, nem olyan nehéz (könnyűnek nevezni azért nem lehet így sem), de azért van benne sok újdonság is ahhoz képest. Asszem a DLC-t is meg fogom venni...
Wiki oldal, itt elég sok info van mindennel kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- SSD kibeszélő
- Milyen okostelefont vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Jövedelem
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Xbox Series S
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Playstation 5 Pro 2 TB -- Digital -- (2028 márciusig Garis)
- Tégy ajánlatot: VESZEK Azonnal Playstation 5 - PS5 (ps4 , Switch, Xbox is), Kontrollert, játékot
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest