Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nokia N91 - Elvis él
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
_drk
addikt
Nagyon gondolkoztam rajta hogy újra felrakom, de elég szopatós játék volt ahhoz inkább meg gondoljam magam, aki meg ezt szereti ott a dark souls.
Én beismerem majdhogy nem végig játszással vittem át hogy tudjam mikor hogy merre kell felvenni a tápcuccokat. Furcsa is volt abszolút nem szoktam így játszani de ide kellett. Arról nem beszélve hogy egy idő után nem is jól fejlesztettem a karakterem, és az újra elosztás után, miután már tudtam mi merre akkor kezdtem el igazán élvezni a játékot! Szerintem elég sokan jártak így.
Rengetegen az első bossnál feladták pedig az még ott elég könnyű is.(Dark soulshoz képest pláne)Majd ha nagyon nem lesz mivel játszani. és kedvem támad egy kis szopáshoz majd előveszem
-
_drk
addikt
Én strenght-essel kezdtem el. Pc-n toltam ott a védekezés a pajzsal nem működött a legjobban vagy én voltam balfasz nem tudom. Akkor lattam meg hogy agility meg faith kell! Ujra osztottam szinte mindet a faith-re. 2 boss után jött a portál benne a tűz botocska azzal vittem végig meg varazsolgattam!
A végére lett nagyon gyenge, ott már jó faithes cucc nem nagyon van! .
Viszont ott a str-es motyók mar jól néznek ki páncélok fegyverek! Irdatlan sebzéssel.Csak ügye itt is meg kell nézni neten hol vannak a jó cuccok. Ami negatív hogy Nélkülük biztos jó néhéz.
Ujra kezdeni nem Tom mi értelme lehet. Ugye atviszed és a meglevő karaktereddel kezded újra annyi hogy új varázslat kasztot kezdhetsz de az milyen brutális lehet a végére!
-
Peat;)
veterán
Én ennél a labirintusosnál hagytam abba pc-n anno és nem azért mert belehülyültem.
Nekem baromira bejött a játék, valahogy kevésbé volt szürke hangulata mint a DS2-nek(akkoriban még nem volt 3 ) és ez kritika is a DS sorozat felé...aranyat tojó tyúk de grafikában eléggé elmaradott.
Amiért abbahagytam azok a bugok. Konzolon is voltak az egy dolog, pc-re totálisan elcseszték. A labirintusosnál ahogy bekerültem a bosshoz össze vissza kilépett a játék. Kb 20-szor futottam neki, volt hogy már nem volt sok hátra, kilépett. Töröltem.
Az ilyen jellegű játékoknál szerintem elengedhetetlen az alapos belső tesztelés, mert ha a játékos önhibáján kívül szív egy nehézségre építő játékban az gusztustalan.
-
Nem azt mondom hogy a ds-be jó a kamera ebbe meg nem. Lehet hogy csak nem bírom megszokni de a ds legroszabb kamerájánál is jobban tudtam mi történik mint ebben.
Még egy próbát teszek majd vele de azt nem most. Most azok jönnek smik tényleg érdekelnek is kezdve a deus-al.
De mondtam én is az előző hsz-be. Neked tetszik nekem meg nem és pont.
Én téged meggyőzni nem akarlak mert itt most nem aról van szó higy kinek van igaza. Te meggyőzni engem meg nem tudsz.
Jó játékot hozzá én meg majd egyszer adok neki még egy esèlyt. -
Van róla videóm hogy ott állok a kristálynál percekig és várom a csodát de nem jött.
Ott lebeget de nem volt elérhető úgy hogy előtte egy halállal már rányomtam és nem rakott oda.Ebbe a ds1 vs lotf ba meg nem megyek bele de nem értek egyet. Te úgy gondolod én meg így, pont.
Nem azt mondom hogy játszhatatlan mert végig lehet vinni meg sokan platinázták is de nekem ahhoz ami ebben a játékban megy nincs türelmem.
-
Megtaláltam a faszit aki elszállt az első bossnál és azt mondta takaritsak mielőt megnyitja a portált azaz boss volt.
Azután visszamentem hozzá és megnyitotta a portált és ott volt ben egy kovács meg egy bonfire kristály.
Ha valamit máshogy csináltam mint te akkor figalmam sincs hogy mit. Csak mentem előre amere terelt a játék.
Am lehet higy te máshogy mentél.
Van most nekem is egy amit hagytam mert már az is kemèny volt aki védte.
Meg vokt még egy ilyen út a 2. Boss után amit szintén hagytam.Meg visszamentem egy ilyen kristályportálhoz ami boss után szokott megnyílni és ott volt egy 3 körös aréna harc amit megcsináltam és adott egy ládát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása,alulfeszelése
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Peugeot, Citroën topik
- Energiaital topic
- Óvodások homokozója
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Megvált az Altera többségi tulajdonától az Intel
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Bontatlan PlayStation portal extra gamer csomag!
- Ps5 Slim új DIGITAL edt. 2027.04.07. gyártói jótállás
- Nintendo Switch játékok,kiegészítők eladóak,2db vásárlása esetén Ingyen Foxpost (árak frissítve)
- PS5 Digital + 2 Controller + DualTöltő
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest