Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nem fogy rosszul az iPhone 16e
- A Find X8S vékony káváit mutogatja az egyik Oppo-vezér
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Garmin Tactix 8 AMOLED - bevetésre kész
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
na kifulladt a téma? gyors volt.
azért csak nem egy dark souls igaze? -
Djuree
félisten
na én végigtoltam a játékot. platina trophy nem lesz meg, mert nem viszem végig még kétszer warriorral meg thieffel vagy mi a kis kardos kari neve. de a többi trophyt kihúztam, nem volt unalmas egyáltalán. 30 valahány órát tettem bele, mindent felfedeztem, szép lassan haladtam. nagyon tetszett a játék, kár hogy ilyen rövid volt. a dark souls meg a bloodborne után könnyű volt kicsit, bár az uccsó boss azért húzós volt, amíg ki nem tanultam mit hogy mikor merre. átléptem ng+-ba, itt már nem könnyű pedig elég jó karim van, talán 77-es szintű, jó fegyók, rúnák stb. faithes karim volt végig, másra pontot se adtam, 20 vit, 40 faith, 22 endurance most asszem, többi alapon. így a varázslatok meg a faithes fegyók is erősek. kicsit vágyok a str-es dolgokra, tetszenek a tüzes kardok meg ilyesmik, de sajna csak 1 lehetőség van pontokat újraosztani, ez azért nem jó dolog így. azt meg elhasználtam, mivel a luckra is adtam sokat, de annak nincs értelme, azt áttettem faithre.
még lehet kicsit nyomom majd, a 12 speckó fegyvert be akarom húzni, kihívás így a bossokat lenyomni, ez nagyon jó h beletették. jópár dolog jobb mint a dark soulsban sztem. de azért elmarad a nagy klasszikustól.
mindegy, nekem nagyon tetszett, az első ps plus játék sok éve amivel játszottam, megvenni is megérte volna.
várom a kettőt. jövőre elvileg jön!tuti vétel asszem...
összességében 10/8. -
Djuree
félisten
válasz
Kvelstadt #51 üzenetére
nem értem mi bajod van vele, pedig nem rossz, a ds2 is tele van ilyen dolgokkal, ráadásul nekem már az agyonpeccselt verzió van meg. ott is van beragadó kamera, nem látható karakter (ugye-ugye vendrick apó meg a szűk kis terem, hányszor nyirt ki ugy, hogy a kamera nem is mutatta a karakterem). meg lebegő hullák stb. stb. de ez bőven belefér, kb. észre se veszem mert a játék qrva jó amúgy.
de ha neked nem jön be hát kinek mi, nem vagyunk egyformák, jó lesz így a ds3 előtt, abba úgyse 30 órám lesz mint ebbe, hanem 300.
(de mi lesz a dlc-vel, add át nekem!)
-
Djuree
félisten
bakker mekkora labirintusos szar a nagy leláncolt boss előtti rész, a 3-ból csak 2 kapcsolóhoz jutottam el, a 3.-at is látom de nem tudok odajutni, összevissza mászkálok pedig. egy rohadt térképet nem tudtak belepakolni.
toturi: hát igen, van benne néhány idegesítő dolog, nem olyan kiforrott mint a ds3, de még a 2 sem. de ez egy első játék a csapattól, a ds 1 se volt jobb egy fokkal se. majd a 2. rész, jövőre jön elvileg.
a potionokat azért nem tölti vissza mindet, mert idő kell neki. pl. elhasználsz 5-öt, ha eltelik 10 perc 1-et tölt vissza, ha már 20 perc elteltével mész a kristályhoz már 6-öt tölt vissza, ha 30 perc múlva akkor már 7-et stb. a 10 perc csak példa, kevesebb az, valszeg 5 perc körül lehet. ez így sztem jó, kicsit nehezít.
a kristálynál azért nem jelenik meg egyből a gomb, mert előbb fel kell épülnie, mert amúgy csak szét van esve ott a kristály egy halomba. ez is jó, mert nem tudod azt mint a ds-ekben, hogy átszaladsz a sok nehéz ellenfelen és gyors odamész a bonfire-höz, és ha meghalsz onnan kezded és meg van oldva a sok nehéz ellenfél legyőzése. ez is jobb mint a ds-ben, így rá vagy kényszerítve h kinyírd legalább a gyorsabbakat.
nekem tetszik nagyon a játék, nem unom egyáltalán, sztem még ng+ -ban is végigtolom. kevés helyszín van, de annyi felől át lehet menni egy másik helyszínre hogy mégse uncsi, úgy eltévedek mint a szar sokszor. elég idegesítő h nincs map. a bossok nekem pont jó nehézségűek, elsőre nem sikerül általában, csak 3.-4.-re. az mondjuk szar h lövéssel mind leverhető, mert eddig lövös boss nem volt, csak aki néha csinál távolsági támadást de az meg simán kikerülhető. nekem a ds meg bloodborne bossai egyedül túl nehezek többségében, npc-vel vertem le nagyrészüket. se időm, se türelmem egy bossnak 100x nekimenni...
-
Djuree
félisten
nekem még sose volt zöld, direkt kipróbáltam, levettem mindent és akkor is fehér maradt. de nem is úgy néz ki mintha zöld színre tudna váltani, minden más szám is fehér, ez ahogy nézem csak számszakilag mutatja az értéket, nem színeződik, felvettem a legnehezebb cuccokat is, akkor is maradt fehér...
-
Djuree
félisten
válasz
Kvelstadt #35 üzenetére
nekem se tetszik annyira de muszáj, mert amúgy túl sokáig tart a pajzsosokat leverni és haladni akarok abba a kevés időbe amit a játékra tudok fordítani.
hamár rendes mágus nincs benne...meg a bossokat is egyszerűbb így leverni, bár sebezni nem sebez annyit mint a nagyobb kalapács vagy a bot, de elmegy...
-
Djuree
félisten
én azokat a pajzsosokat lelövöldözöm, a parry nem nagyon megy itt se meg a bloodborne-ba se. nagy a faith-em, másra nem is adok, kis endurance meg vitality még és annyi. adtam pár pontot a luckra is, bár sztem semmi hatása.
általában a bossokat is lövöm, ezt a beastet úgy próbálom, csak lassú így (tegnap fél hp-ja volt és lefagyott a játék), de ha közel megyek meg kinyír. időm meg van, szval lassan de biztosan. -
Djuree
félisten
nálatok nem crashel a játék? nekem már harmadjára, boss fele hp-n volt.
nem voltam ideges...
toturi: már nekem is megvan, ezekszerint nem lineáris, olyan helyen is megöltem egy bosst amit ki is hagyhattam volna.
azt hittem arra kell menni de nem.
-
Djuree
félisten
ne add fel az első halálnál, megöl egy párszor utána már meg tudod ölni, nem baj ha rámegy minden hp töltőd, előbb utóbb meg se tud majd ütni. az is lehet h ki lehet kerülni, sok ilyen szopatás van az összes ds-ben, hogy csak később tudod megölni. a bloodborne elején is van ilyen...
-
Djuree
félisten
na itt nem lesz platinám. az egyik trophy, nyírd ki a bossokat sebzés nélkül.
lol már. annyira nem durva mint a dark soulsban, de nekem itt is lehetetlen. plusz a végén kapnék sebzsét, kivágnám a gépet az ablakon tuti...
-
Djuree
félisten
nem is néztem még h itt is van parry. lehet be kéne gyakorolni még itt az elején...
-
Djuree
félisten
Én is így voltam anno a DS-ekkel, az 1-et kétszer kezdtem el, kétszer hagytam abba fél óra után. Aztán mondom csak próbálkozok mert amúgy minden szempontból az én játékom, és a 2-őt csak sikerült kiplatináznom.
Igaz eleinte nagyon sok türelem kellett.
Itt is a titok a pajzs használata eleinte, meg az ellenfelek mozgásának kifigyelése, 3-4 fajta van max ahogy néztem, de van akinek csak 2 fajta. Pajzsot fel, közel mész, hagyod hogy megcsapja a pajzsot, ütsz rá egyet aztán hátra szaladás, megint pajzsot fel és ugyanez amig meghal. Kb. ennyi. Persze nem ilyen egyszerű a gyakorlatban. A sok halál természetes. Pajsz nélkül semmiképp ne próbálkozz kezdőként mert nem fog menni.
Menni fog az, eleinte lassú lesz a haladás persze, de bele lehet jönni, megéri! -
Djuree
félisten
Ahogy láttam még nincs topicja a játéknak (ez elég fura, pedig nem mai játék), hát csináltam egyet.
Az e havi PS Plus egyik teljes játéka PS4-re (2014 októberi amúgy a játék, lassan 2 éves, de nem látszik meg rajta), az első Plus játék ami érdekel is és játszok is vele (már régebben is szemeztem vele, de nem vágtam bele, most itt a lehetőség, ráadásul ingyééé), remélhetőleg jó sokat, mert eddig (2. boss letudva) nagyon jó. Nem egy Dark Souls, de aki azt szereti ezt is fogja, sokban hasonlít, nem olyan nehéz (könnyűnek nevezni azért nem lehet így sem), de azért van benne sok újdonság is ahhoz képest. Asszem a DLC-t is meg fogom venni...
Wiki oldal, itt elég sok info van mindennel kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- PlayStation 5
- Vicces képek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Tippmix
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Nem fogy rosszul az iPhone 16e
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- További aktív témák...
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bezámítás! HP EliteBook 1030 G8 13 FHD notebook - i7 1185G7 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris Xe IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest