- One mobilszolgáltatások
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peace
nagyúr
Elvileg a mai napon hozzák a VLB500B-t a hátsókhoz, a többinek megvan a helye. Mondjuk lehet magasan vannak, de nem érdekel. Már szétfúrtam a panelt és minden ott marad, ahol van.
Az elülsők 2méter felett vannak, a hátsók 1,9 m környékén. Tudom, hogy a hátsóknak lejjebb kéne lenniük, de ez van. Majd most már dönthetőek lesznek. Igazából ezt még a régi lakásban néztük, hogy fejmagasságból feltettük 2 méter körülre a frontokat és sokkal jobban tetszett a hangzás. Így már az új lakásban is alapból ennyire felfúrtam ezeket a lebegő polcocskákat. Nagyon kíváncsi leszek erre a cuccra!!! 18 éve szolgál hűen a Genius, de belefáradtam a DAC kapcsolgatásba meg hogy elmegy a hang, ha átváltok PC-ről TV appra, hogy nem akar átmenni az 5.1 HDMI-n....úgyhogy inkább beruháztam egy ilyenre és akkor megvan oldva. Nyuszi nem az a vadállat típus, max megszagolgatja remélhetőleg az új szerzeményt és továbbáll. A Genus-on azt szerettem, hogy nagyon nem volt mibe kárt tennie a SUB-on, de nem is foglalkoztatta annyira szerencsére. Csak a vadonatúj fekete IKEA-s media tároló szekrényem! Abba egyből beleevett 2 helyen.
Ez van. Ha él veletek egy kis szörnyeteg, akkor ezt el kell fogadni. Csak a membránba ne tudjon beleenni, de akkor abba nem fog.
-
koppasz1986
aktív tag
Számítógépről a legjobb filmlejátszáshoz mpchc+madvr az igazi, nekem a lejátszóban hangkimenetnél rendszer alapértelmezett van állítva. S/PDIF-re akkor kell állítani, ha van optikai kábeled és azzal kötöd össze a gépet az 5.1el , de sima analógon is jónak kell lennie szóval a hangkártya beállításokban kell szétnézni ha valami nem oké
-
VGYke
addikt
Ahol én vettem nem egy webshop, de ha minden kötél szakad, egy telefont megér, hát ha feladják postán: Egy kicsi boltocska "vidéken"
Ilyen az állvánnyal a cucc (a porszívó nem tartozék):
-
VGYke
addikt
DVDCENTER 5.1 hangrendszer beállító teszt.rar
A fenti Youtibe-n.bpv464: Én SS-01-BK típust rendeltem valamelyik magyar webshop-ból (lehet hogy éppen electronik-star
), szállítással együtt 11eFt volt 2db. Annyi, hogy kellett hozzá venni pluszban 2db 1/4" x 0,05" (1,27mm) menetemelkedésű csavart (350Ft/db), mert az állványhoz M5 (metrikus) csavar jár, a Logitechben meg 1/4 colos menet furat van.
Mások Vogel's VLS615 állványt vettek hozzá, ott a csavarral nem kell szórakozni mert 1/4" -t adnak hozzá, csak én amikor kerestem, már nem lehetett kapni. -
Danecay
addikt
Ahogy nézem most megint fenn van az ára, ezek szerint én éppen jókor vásároltam tavaly szeptemberben. Igaz nem boltból hanem jófogásról de vadi újonnan 60e Ft-ért amire elvileg ugyanúgy érvényesíthető a 2 éves gyári garancia, persze ne legyen rá szükség. Most is van ilyen, lehet éppen annál az eladónál akitől én is vásároltam, nem emlékszem pontosan a nevére, 70e Ft-ért.
A megbízhatóságról, persze nyilván itt is bele lehet nyúlni mint minden termék esetén, de a tesómnak is ugyanilyen cucca van, több mint egy évvel korábban vásárolta ráadásul használtan, de nem tudok róla, hogy bármi panasza lenne rá. -
Danecay
addikt
Pedig szerintem nincs sok okod a tétovázásra. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ezt vedd meg mert ez a legjobb viszont pár hozzászólással fentebb Te magad írtad:
"Szétnéztem kicsit a piacon, de nem nagyon találtam alternatívát, konkurenst"
Ezzel nagyjából rövidre is lenne zárva a dolog, viszont úgy tényleg nehéz dönteni ha egy 60e Ft-os cucc mellett másik ~200e Ft-ossal példálódzol. Szerintem első körbe a ráfordítandó összeget kellene belőni 10eFt nagyságrendben. Ha mindegy az összeg akkor pedig vedd a drágábbat, hogy utána biztosan ne furdaljon a lelkiismeret, hogy az olcsóbbat vetted és esetleg azért nem elégíti ki az igényeidet. Arra pedig kevés esélyt látok, hogy itt valaki megmondja majd, hogy mekkora és mi a különbség a Z906 és mondjuk a JBL bar 5.1 között.
Ha a stílus kicsit magas lóról valónak tűnik akkor bocs, nem annak szántam de most hirtelen így tudtam megfogalmazni ami eszembe jutott a dolgot illetően -
Danecay
addikt
"Biztosan szép hangja van a Z906-nak, de ha csak stereon szólalnak meg rajta a filmek, akkor inkább egy soundbar-t vennék."
Ebből én éppen az ellenkezőjét szűrtem le annak, hogy tudod de ha így van akkor ok
"Sokan dícsérik itt a térhangzását. Meg hogy a felkonvertált 5.1-e sem olyan rosz."
Ismét csak! Miért kellene beérni a felkonvertált 5.1-el ha működik rendesen is? Nyilván sztereó hangforrású filmeknél lehet vele élni és néha meglepően jól szét is dobja a hangot, én pl. TV-t is így nézek de azért a natív és a felkonvertált 5.1 között van azért különbség.
A többi kérdésedben sajnos nem tudok segíteni. -
butch3r
senior tag
én netflixet, amazon prime-ot nézek tv-n, illetve saját samsung smart view app-al pc-ről streamelek filmeket, sorozatokat.
ami 5.1-es az szépen 5.1-ben szólal meg bármelyik forrásból is nézem. ami ott stereo (pl netflixen régebbi sorozat, film) az meg stereo-n.annyi, hogy nekem eleinte a dts-hd nem szólt 5.1-ben (nem a sima dts hanem a dts-hd) hanem valamiért stereo-nak érzékelte, de akkor átállítottam tv-n az optikán kiküldött jel tipusát (közel 1,5 éve szóval meg nem mondom miről mire) és azóta ez a probléma megszűnt (talán valamiről pcm-re? vagy pont pcm-ről dts-re, franc tudja már) szóval nekem simán ment.
-
Aby_2014
aktív tag
Véleményem szerint buktatói nincsenek, az optikai adja a legjobb mozi élményt, ami természetesen nagyban függ a lemezen található hang minőségétől is. (Sajnos az utóbbi időben elég sok film jön sztereó magyar hangsávval, lásd Aladdin, John Wick 3, stb...) így ott is világítani fog a decode lámpa, de jelzi is, hogy sztereó a forrás, így csak az első két hangszóró -meg persze a mélynyomó - fog szólni.
Előnyben vagy ha tudsz angolul, mivel abból találsz viszont olyan minőségűt is, amihez meg a Z906 "tudása" kevés, de természetesen élvezhetők ezek és érezhetők a minőségbeli különbségek az egyes típusok közt.
Ha falra akarod szerelni arra számíts hogy "spéci" csavarok kellenek hozzá...
Értelemszerűen mivel a zenéknél, játékoknál nem jellemző a "valódi" 5.1, de a rendszer virtuális 5.1 -re fel tudja "keverni, konvertálni", ne aggódj azok is jól fognak szólni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged