- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- BlitzWolf termékek topicja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
RECE
csendes tag
válasz
Danecay #3735 üzenetére
Nem veszem rossz néven az írásodat. A JBL-re azt írtam, hogy jó az elgondolása, de drága.
Azért nem akarok egy vagyont ráverni erre a projektre. Véges a kassza. No meg némely drágább cucc jóval gyengébben teljesít. Sok terméktapasztalatot végigolvastam különböző 5.1 rendszereknél, és bizony mindegyiknél akad valami negatívum. Néztem az elvileg élvonalbeli ONKYO márka belépőjét is, hogy érdemesebb lenne-e arra spórolni még kicsit. Vagyis néztem volna, de nem nagyon írnak róla. Amit találtam az el is keserített. Többen írták, hogy az egy éves gari után behal benne valami, amitől nem megy jel bizonyos hangfalakhoz. A Z906-os kutatómunka vezetett az onkyohoz, met páran erről akartak váltani rá, és kérdezték, hogy érdemes lenne-e.
Amúgy le is csaptam volna már a Logitechre, de az extrémnél, ahol a legolcsóbb volt, elfogyott. Így értem rá nézelődni. De minek, mert csak bezavart. Mondjuk azt se nagyon értem, hogy a márkaképviseletnél miért 140k körüli az ára?
A logitechről csak annyit, hogy most is egy vezeték nélküli billentyűzetükről gépelek, ami már 15 éves, de a karakterek meg se koptak ezidő alatt.
Ha van makói tulaj, aki szívesen bemutatná a cucc képességét, azt szívesen venném. -
RECE
csendes tag
válasz
Danecay #3728 üzenetére
Én is a stereo tv filmek felkonvertálására gondoltam, no meg az egyéb lejátszott filmek szinkronos stereójára. Mondjuk a tv műsorokat nem ezen szeretném hallgatni.
Freeze:
JBL Bar 5.1- levehető aksis hátsó sugárzók. Van még a sony-nak, és a samunak is hátsó sugárzós soundbarja. Azért annyira nem lehetnek vackok. -
RECE
csendes tag
válasz
Danecay #3726 üzenetére
Tudom. Sokan dícsérik itt a térhangzását. Meg hogy a felkonvertált 5.1-e sem olyan rosz. Olvastam a fórum egy részét, és páran belefutottak abba, hogy nem állították át PCM-ről a kimenetet, és csodálkoztak, hogy nem dolbyban jön a hang.
Kár hogy nincs valami konkurenciája, alternatívája. Jó lenne élőben meghallgatni, mert így olyan, mint neten cipőt venni. Jó pár évvel ezelőtt volt a szegedi mediamarktban egy elkülönített kis hely, ahol meg lehetett hallgatni a cuccokat.
Tetszik a soundbar-ok modern dizájnja, egyszerűsége, kompaktsága. A JBL-nek jó az elgondolása a leakasztható vezeték nélküli hangfalaival. Csak egy kissé borsos az ára.
Szemezek még az ONKYO HT-S3800-as szettel, de arról nincs valami sok infó a neten. No és más árkategória is.
Szó mi szó, jó lenne meghallgatni, mielőtt megvenném. Lejátszani rajta egy dolby tesztet, ami megszólaltatja külön a hangfalakat. Utána egy THX demó, meg valami filmrészlet, ami megmutatja, hogy mit is tud a kicsike. -
RECE
csendes tag
válasz
Danecay #3724 üzenetére
Jó az optika, viszont a három közül a leggyengébb:
-optikai 24bit 96kHz
-digi coax 24bit 192kHz, viszont zajérzékeny
-HDMI 32 audio csatorna továbbítására alkalmas, tehát az összes jelenlegi surround hangzást támogatja.Danecay:
Tv-m hangkimenetelénél az optikánál kettő választható van, PCM, és auto. PCM-nél nyersen próbálja küldeni a jelet, de az optika, és a coax ebből csak kettő csatornát továbbít. Szóval érdemes auto-ra kapcsolni.
Biztosan szép hangja van a Z906-nak, de ha csak stereon szólalnak meg rajta a filmek, akkor inkább egy soundbar-t vennék. -
mr.furko87
csendes tag
-
deathtania
senior tag
válasz
Danecay #3670 üzenetére
(#3669) tupacamaru: és (#3670) Danecay
Tegnap este direkt figyeltem, és az Amerikai istenek promója alatt, amikor a 18+-os kis rombusz feljött a jobb alsó sarokban, akkor csinálta. Se előtte, se utána. Ha simán Spotify-ról hallgatok zenét, akkor nem jön elő. De be kell valljam, hogy a hangcucc nélkül nekem sem tűnt fel a TV "sima" hangszórójából, de lehet, hogy azért, mert az jóval halkabb.Na jólvan, ezt is megfejtettük, hogy nem a hangcuccban van a hiba...
-
deathtania
senior tag
válasz
Danecay #3662 üzenetére
Melós volt, de sikerült összehozni tegnap este.
Azt figyeltem meg, hogy ezt csak reklámok alatt csinálja. Nekem az az elméletem rá, hogy így jelzi, ha a hangforrás minősége változik, mert pl. egy film alatt simán jól megy és szépen szól az 5.1, de a reklámok alatt meg össze-vissza szól, mintha nem tudná rendesen megcsinálni maga sem a forrás miatt.
Ha megkérdezed a Logi supportot, és tudnak valami értelmeset mondani, akkor kérlek, hogy oszd meg itt is. A Youtube linkemet nyugodtan küldd át nekik, hogy értsék, miről van szó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Reklámblokkolók topikja
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest