Új hozzászólás Aktív témák
-
Smish
tag
válasz
Csubeee #2681 üzenetére
Nekem a félmilliós házimozim pihen anyáméknál 4 éve, mert nem fér el itt ahol most lakunk. De én el nem adnám semmi pénzért. Most mennyit fogsz nyerni vele, egy fél havi fizetést? Utána sokkal jobban fog fályni újra megvenni. Én sajnálnám még ha egy ideig nem lessz igazán használva akkor is. Pl egy hétvégén asszony elmegy baba-mama klub-ba és lessz egy szabad 2-3 órád...hát nem tudom, én nem adnám el
-
Shirchy
tag
válasz
Csubeee #2428 üzenetére
Szia!
Elsősorban filmekhez lesz.
Összességében akkor elmondható,hogy jobban járok jelenleg csak ezzel a rendszerrel, mint egy genius hangfalszett+ hangkártya kombinációval? (Később mindenképpen beszerzek egy 20.000Ft körüli hangkártyát.)Az előző sztereó rendszereimet sem akartam bömböltetni,meg nem is tudtam volna a szomszédok miatt. Egy-egy alkalommal mikor mégis odatekertem a videoton hangfalaimnak, már 3/4 hangerőn a földszintig kényszerítették a többi lakót jó zene hallgatására. (3. emeleten lakunk)
Szóval a lényeg,hogy inkább a hangminőség,és a térhangzás lenne fontos, nem ablaküveget remegtetés.Köszönöm a segítségett!
-
gxyb
aktív tag
válasz
Csubeee #2410 üzenetére
Egy vagyis három nagyon jó minőségű kábel jelentősen megdobná a költségeket. Pláne ha hosszabb kell neki. Nem biztos, hogy egy drágával kezdeném. Próbaképp jó a gyári aztán ha kevés lehet próbálgatni a drágábbat. Én pl. az utp kábelen gondolkodom, de nincs időm kipróbálni.
-
Flyte33
tag
válasz
Csubeee #2284 üzenetére
Pont ilyet vettem en is mivel ez volt a legolcsobbes ami csavar volt hozza nem volt jo de meg uzletben sem talaltam es veletlenul rajottem h jo a funyirobol a csavar csak le kellett vagjak egy kicsit belole mert hosszu volt,de amugy jo lett.Ne foglalkozzal vele ha nyomja a kabelt a hangszoro,nem fog megtorni.Nekem is ugy van es semmi gond nincs vele.
-
-
saril
senior tag
válasz
Csubeee #1229 üzenetére
hi
az effektezés akkor kell ha olyan tartalmat hallgatsz ami már dekódolva megy a z906ra kivétel ha analóg 5.1-es hangkártyáról hajtod mert ugye akkor az ott elvégzi a dekódolást ezt te döntöd el a fülednek mi a jobb hangzás beállítás
én zenét 2.1es módban hallgatok alaplapi optikáról hajtom meg a z906-ot meg alaplapi 5.1ről az analóg rész is rá van kötve és ha játszom néha átváltom win7ben hogy elsődleges eszközként mennyena lejátszóbeállításaidra nem tudok válaszolni én MPC media player classicot használok külön kodek pakk nélkül és így nem kell beállítani semmi mást
-
XtremLor
őstag
-
Geryson
addikt
válasz
Csubeee #1154 üzenetére
Nem tudom segít-e, de nekem ugyan ez volt a gondom 2 napja. Aztán már mérgemben idehívtam a feleségem és ránézett, hogy bizony az egyik dugót rossz helyre dugtam a gépben. Nálam csalóka, mert a színek nem ugyan azok (a fekete kivételével) mint a kimeneteknél. És nekem is csak a jobb első nem akart megszólalni plusz cserébe a SB hangszórótesztjénél is lehetett hallani, hogy nem jók a hangok (a bal elsőnél megszólalt a bal első pl., de pl. a középnél is volt álthallás). Egy ilyen program beszerzése (azaz az egyes hangszórók egyes letesztelése) nagyon praktikus.
Egy szó mint száz az átdugás után minden rendbejött!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest