Új hozzászólás Aktív témák
-
gxyb
aktív tag
válasz
Deathevils #3463 üzenetére
Tv ritkán ad ki dts jelet, ac3 esetleg.
A legolcsóbb kínai médiabox is kiadja a dts-t magából én úgy tudom, de ez a téma már másik topic. -
enginev3.0
félisten
válasz
Deathevils #3458 üzenetére
Nekünk is van egy olyan tv nem egy túl okos
-
Zoley3
tag
válasz
Deathevils #3453 üzenetére
Samsung a TV?
Tudtommal van pár TV gyártó ami optikán nem küldi ki DTS hangot bármit is köt rá az ember :/
Nálam is ez volt a baj, külső winyó-val Samsungon nem, Sony-n viszont világított a decode -
droti25
őstag
válasz
Deathevils #3406 üzenetére
Akkor jó.. Mármint az én szemszögemből.
-
Richie141
tag
válasz
Deathevils #3397 üzenetére
Az már biztos, hogy nem a hangkártya tette tönkre (legalább is nálam), mert a mostani Z906-ot csak a TV-vel használtam és már ott is szar volt. Bár furán hangzik, de nálam a legvalószínűbb, hogy abban a pillanatban megy tönkre, amint áram alá helyezem, tehát valami baj lehet a vezetékekkel a lakásban, vagy én nem is tudom...
Mindenképp küldd el fixithez, legszarabb esetben visszaküldik úgy, hogy nincs semmi baja (nálam ez volt), ezt megírod a Logitechnek, ők meg küldenek egy vadiújat ingyért. És ha már megvan akkor úgy próbáld ki előszőr, hogy másik aljzatba dugod.
Ezt ki kéne próbálnom nekem is, amíg van gari. -
gxyb
aktív tag
válasz
Deathevils #3351 üzenetére
Szia!
Nekem a második ilyen rendszerem van.
Egyikel sem volt bajom.
Pattanás nálam is megvan, nem tudom mitől.
Nem pakoltad át a szobát vagy raktad máshova a rendszert?
Akusztika miatt kérdezem, ha rossz helyen van nekem is gyatrán szól.
Esetleg próbáld másik konektorból és/vagy másik hosszabbítóval, hátha ott van kilazulva valami. -
Richie141
tag
válasz
Deathevils #3351 üzenetére
Szia! Nekem 2 és fél éve van meg a rendszer, és olyan 3 hónap használat után jött elő ugyanez a probléma. Már a hatodik(!!!) cseretermék van nálam, de még azóta se tudtam rájönni, hogy mi okozza ezt... Igen még mindig ugyanitt tartok. Már arra is gondoltam, hogy esetleg a hangkártyám (Xonar DX) vágja tönkre, ezért most a legutóbbi csererendszert úgy próbáltam ki, hogy előszőr az okos TV-mre kötöm rá optikával, és onnan mehetnek a basszus teszt videók YouTube-ról. De nem, az eredmény így is ugyanaz...
gyenge a basszus, és hiába adok rá, mert úgy csúnya, erőltetett hangja lesz (alapon bőőven elég volt, amikor még jó volt).
Remélem azért te nem jársz így!Szerintetek létezik olyan, hogy amint áram alá helyeznek egy hangrendszert tönkre megy benne valami? Most csak ezt tudom elképzelni. Ja és nem csak a Logitechnél van ez, mert más hangrendszerrel is próbáltam.
-
sqpp
őstag
válasz
Deathevils #3346 üzenetére
Szia!
Maxon járattad a basszust az elején? Én speciel épp hogy a felén használom 1 hónapja, de még most is kb kivinné az ablakot ha feljebb venném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged