- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen okostelefont vegyek?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aby_2014
aktív tag
válasz
deathtania #3712 üzenetére
Köszi az infót még nem láttam ezeket az új cuccokat, magán vélemény, de ez a z607 elég gagyinak tűnik
nem a specifikáció csak a design, a bluetooth opció viszont tetszik ...
-
Shamli86
tag
válasz
deathtania #3706 üzenetére
Más hangrendszert nem nagyon találtam ami ilyet tud mint a Logitech-é. Lassan csak adnak ki valami új modelt. Idén jó lenne
-
VGYke
addikt
válasz
deathtania #3693 üzenetére
Köszönöm!
2.) Értem már, ezzel tudnám beállítani az ún. "szoba korrekciót", első, oldalsók, mély milyen hangerővel szóljanak. Igaz?
Viszont hogy kell használni? Ha nem szól semmi, vagy amikor 5.1 forrás szól? Vagy mi a helyes módszer?
Ha nem szól semmi, vagy mind az 5+1 led kivillan, vagy csak a mély.
Értem én hogy villanymotor, de mitől megy? -
Danecay
addikt
válasz
deathtania #3671 üzenetére
Tegnap este én is figyeltem és én is pont ennél az előzetesnél vettem észre én is :)
-
tupacamaru
veterán
válasz
deathtania #3668 üzenetére
Igen, az adásból. Én azt hittem hogy a TV-m bolondult meg.
-
Danecay
addikt
válasz
deathtania #3664 üzenetére
Úgy lesz! Bár az asszony esküszik, hogy nálunk film közben is szokott zenélni de majd erre jobban odafigyelek.
-
Danecay
addikt
válasz
deathtania #3660 üzenetére
De, pontosan ugyanezt
Legalább sikerült felvételt készíteni róla. Ha más nem majd megkérdezem a Logitech supportot.
-
Danecay
addikt
válasz
deathtania #3658 üzenetére
Nem, nincs ilyen és ehhez hasonló kütyüm. Teljesen random módon jelentkezik, van, hogy napokig nem hallom de pl. tegnap a hozzászólás megírását megelőzően fél órán belül 3x, úgy hogy csak simán a TV szólt rajta
-
koppasz1986
aktív tag
válasz
deathtania #3652 üzenetére
Dolby ikonnál csak akkor jelenik meg jel, ha digitális jelet kap optikán
-
Freezee
senior tag
válasz
deathtania #3645 üzenetére
Nem lesz ebből vita, viszont jó hangforrásból származó anyagot egy SoundBlaster ZX -el analógon küldve azért van hallható különbség például a TV-ről optikán hozott anyaghoz képest. Saját tapasztalat is. Ha teheted próbáld ki.
-
VGYke
addikt
válasz
deathtania #3638 üzenetére
Köszönöm! Én hosszú tökölődés után, 2-3 héten belül fogom megrendelni a cuccot, az új PC konfigurációval ( Z390 lap +I9-9900K) együtt, aztán majd meglátjuk mit muzsikál optikán az alaplap és ez a cucc....
-
VGYke
addikt
válasz
deathtania #3636 üzenetére
Optikán volt a kérdés....
-
Derron
aktív tag
válasz
deathtania #3623 üzenetére
Meg is hozta a futár, ez elég gyors volt
-
butch3r
senior tag
válasz
deathtania #3475 üzenetére
a hangfalakat nem tudtam belecsavarozni. nem próbálkoztam túl sokáig, nem ment első 2 próbára és elengedtem (míg a vogels hangfal álláványokra simán felmentek a hangszórók)
egy kis mókolással valószínűleg meg lehetne oldanimindene meg van kivettem próbálkoztam majd feladtam, de este lefotózom neked azt eldöntöd, küldöm majd privátban
-
butch3r
senior tag
válasz
deathtania #3473 üzenetére
ránézésre ez a harmatrade nagyon hasonlít erre
ezzel nem tudtam felrakni én a hangfalakat, azóta is a polcon porosodnak a tartók.
ugyan itt 1000ft-ért elvihetőek vállalkozó szelleműek előnybenpersze csak hasonlít lehet van apró eltérés a kialakításban. de nekem nem jött be hogy veszek 1 olcsóbbat hátha jó lesz és spórolok...
-
válasz
deathtania #3465 üzenetére
-
butch3r
senior tag
válasz
deathtania #3468 üzenetére
vogels vlb-500.
nem sokkal drágább mint amit linkeltél és garantáltan jó. a topicba sokan írták hogy nekik ez van és megfelelő. -
gxyb
aktív tag
válasz
deathtania #3465 üzenetére
Nagy lesz ez...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Xbox Ultimate előfizetések
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged