Új hozzászólás Aktív témák
-
Wnd007
újonc
válasz
DonDragonka #4562 üzenetére
Én sem értem mert a többi csatornán 4.1 illetve Decode funkcioban is szépen szól nem hallani a csobogast, csak az 5.1 csinálja, pedig úgy is szól a hátsó két Hangfal. Szoftver hiba lehet? Szerviz vissza küldte hogy semmi probléma vele, ami bosszantó mert plusz garanciát is vásároltam rá pont ilyenek miatt.. 🙄
-
Azmodan88
csendes tag
válasz
DonDragonka #4332 üzenetére
Próbáltam, sajnos nem segített
Persze azért köszönöm -
venom8888
őstag
válasz
DonDragonka #4238 üzenetére
Igazad van, ha rezonal akkor lehet rajta javitani, vagyis megtenni amit lehet. Sajnos max kozeli hangerot kb soha nem fogom kiprobalni, olyan negyed hengeron halgatom a lakasban, igy is majd beszartam mikor csengettek,es nem mertem lemenni, azt hittem valamelyik szomszed
Kozben meg a Postas volt csak, meg talaltam a postaladaban az elmulasztott atadasrol szolo levelet
Pedig de jo lenne oda engedni neki
-
Aby_2014
aktív tag
válasz
DonDragonka #4241 üzenetére
Köszi a részletes beszámolót, ezek szerint a vatta a tuti
Ha jól gondolom ezt a vatta tömítést úgy kell elképzelni, hogy full telerakod a hangfaldobozt vattával, kvázi beleülteted a hangszórót?
-
maki0308
csendes tag
válasz
DonDragonka #4243 üzenetére
Köszönöm szépen a választ és a segítséget
-
maki0308
csendes tag
válasz
DonDragonka #4232 üzenetére
Szia azt megkérdezhetem hogy milyen kábelekre cserélted és milyen változást tud a gyárihoz képest, pontosabban hogy erre miért van szükség
Sajnos nem igazán értek hozzá
Segítséget előre is köszönöm -
Aby_2014
aktív tag
válasz
DonDragonka #4238 üzenetére
Tehát akkor hallható különbség is van preparált és az alaphelyzet közt.. lehet, hogy egy ráérős hétvégémen megpróbálom én is.... Köszi
-
Aby_2014
aktív tag
válasz
DonDragonka #4234 üzenetére
Én is hallottam a "vatta" technikáról, Te hallasz minőségbeli javulást hangzásban?
Régi szép időkben a Genius hangfalam mélynyomójánál hangszigetelő szivaccsal béleltem ki, ott érezhető volt a javulás. A kis műanyag dobozkákat bélelted ki vattával? Ööö egyébként nem tűzveszélyes a vatta bélés? -
FR33
aktív tag
válasz
DonDragonka #4232 üzenetére
Kábelek cserélve? Vatta? Írj privatban kérlek :)
-
DonDragonka
őstag
válasz
DonDragonka #4231 üzenetére
Mind1, közben megcsináltam.
Amúgy itt vettem a cuccost HA-n. Nem rossz, szépen és erőteljesen szól, nagyon áldom a lehetőséget, hogy jó áron tudtam venni, lehet, hogy túl nagy nappali és még nem találtam meg a rendes helyüket a recsegőknek. Az biztos, tud dübörögni... A hangzás képén meg még formálni kell, de ez majd idővel.
Kb az egész topicot elolvastam, szóval ezúton is köszi mindenkinek a segítséget.Kábelek cserélve, ki vannak vattázva, és a Samsung TV-vel is mívesen működik, optikán, sőt a TV távirányítója is vezérli. Szóval frankó minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest