Új hozzászólás Aktív témák
-
Win-T
őstag
válasz
enginev3.0 #3564 üzenetére
Ezzel már rám is rám hozta a szívinfarktust 2-3 alkalommal, de ha az lesz a legnagyobb baja, hogy félévente egyszer húz egy ilyent azzal még együtt tudok élni azt hiszem.
-
megaram
tag
válasz
enginev3.0 #3559 üzenetére
Szia! Nekem is nemrég lett javítva ugyan így pattant, de nem táp hiba volt!!! A vezérlő egységgel volt a gond! Ha jól emlékszem a potméter körül valahol....
-
válasz
enginev3.0 #3559 üzenetére
eleve rosszat vettél, amit te javíttattál meg, nem?
-
butch3r
senior tag
válasz
enginev3.0 #3445 üzenetére
áh most látom Geryson linkjét és ajánlását.
de jöhet a pmbudapest amúgy
-
enemi
senior tag
válasz
enginev3.0 #3441 üzenetére
Azé' írhatnál valami infót...Mit,kitől,mennyiért..thx
-
gxyb
aktív tag
válasz
enginev3.0 #3439 üzenetére
Már nem tudom hol vettem, de arra emlékszem, hogy elötte rákérdeztem mailben megvan-e mind a 15 pin a csatlakozóban és teljes bekötésű-e a kábel.
-
gxyb
aktív tag
válasz
enginev3.0 #3437 üzenetére
Nekem működik.
-
gxyb
aktív tag
válasz
enginev3.0 #3434 üzenetére
Csak arra figyelj hogy mind a 15 pin benne legyen és be is legyen kötve, különben nem biztos, hogy működni fog.
-
NightGT
senior tag
válasz
enginev3.0 #3433 üzenetére
Az enyémben a gyakorlatban is
-
Geryson
addikt
válasz
enginev3.0 #3428 üzenetére
Nem Te kerestél esetleg hibás Z906-ot?
Amikor feladtam (főként időhiány miatt) az egészet, akkor vettem észre, hogy nem is egy ember keres "sérült" Z906-ot és akkor gondolkoztam el, hogy ha hibásat akar valaki venni, akkor van erre valami megoldás. Szó szerint az új vásárlása előtt álltam pár klikkeléssel.
-
droti25
őstag
válasz
enginev3.0 #3422 üzenetére
A 2 elsőt nem lehet ha optikan 5.1nél.
Ha a hátsókat és a mélyet lejjebb veszem akkor sem vagyok beljebb.. Sőt akkor nem lesz kiegyensúlyozott az 5 1-es térhang. -
butch3r
senior tag
válasz
enginev3.0 #3398 üzenetére
@3247 ugyan nem link de hátha segít
-
sqpp
őstag
válasz
enginev3.0 #3391 üzenetére
Nalátod
-
sqpp
őstag
válasz
enginev3.0 #3389 üzenetére
Jaja, felénél tovább én se hajtom, mert viszi a házat vele együtt.
Ő, hát, Plexet annyira nem vágom, használtam nagyon régen, de szerintem tudni kellene
Shift + F11, Then indeed I could click on “Settings” - “Audio”, choose HDMI and thick all the supported sound filters.
Így elvileg megy. Bár ha lehet szimpla audio optikát választani itt (S/PDIF) akkor azt válaszd, remélem így is kötötted össze
Ezért is van előnye hogy 2 digitális összekötése is van, pl PC meg TV, vagy konzol..
Arra figyelj, hogy optikán (digitálisan) legyen összekötve, én ezt egy 1500ft-os kábellel oldottam meg PC és a láda közt..
Utánaolvasva, a Plex elvileg nem támogatja ezt a fajta 5.1-et... (DTS)
Így ha lehet próbálj ki azért egy MP-HC-t, tényleg meghallod a különbséget, mintha tüsszentést hasonlítanál egy villám hangjához..
-
sqpp
őstag
válasz
enginev3.0 #3385 üzenetére
-
sqpp
őstag
válasz
enginev3.0 #3383 üzenetére
Filmeknél a Decode világítson, az a best. Az DTS -nél van. Tölts le egy faintos DTS 5.1-es vagy DTS 7.1-es Ryan Közlegényt és a partoknál majd ámulsz és bámulsz
Csak a füleddel
Sorozatnál persze jobbaknál van 5.1 ott akár mehet digitális is, de szterókra gondoltam, ott 4.1 is néha nagyon jó.
-
enemi
senior tag
-
sqpp
őstag
válasz
enginev3.0 #3379 üzenetére
- Film DTS (digitális), minden mást javaslom, hogy felejts el
max sorozatot érdemes 4.1-ben vagy 2.1-ben nézni, ha nem nagyon hallod a beszélgetéseket a 6 csatorna hiánya miatt. De ez is inkább régi sorozatok, mint X-Akták, stb, nálam ott a 4.1 és 2.1 jobb volt
- Zene kinek mi, én 4.1-ezek, mert hátul is tolja a hangot és elég szépen szól a mély is így.
- (Játék, ha érdekel) Digitális (5.1, 4.1) vagy analóggal összekötve.A 3D hatás nálam sosem jött elő igazán csak filmeknél (de ott ugye DTS-en van), de ott mint írtam csak DTS-ben az igazi, legfőképpen újabb filmeknél, ahol már jobban fejlődik a tech.
A sima 3D-t itt a topikba sem sokan tudják mire vélni
Elvileg Upmix lenne, de nálam nem adja azt a mélyet, amit a többi, így sosem használom.
Ha jól tudom úgy működik, hogy szinkronban tartja a kettőt, tehát képzeld el ugyan azt a hangfalat tükrözve (másolva), párhuzamosan és ugyan úgy viszi át a hangot stereóban. Persze hátra ezt nem fogja, csak balra - jobbra.. (stereo)
Ha egyik jel sem világít, akkor vagy DTS vagy az eredeti hang amit a forrás kínál alapból, bár ebben nem vagyok annyira biztos
-
sqpp
őstag
válasz
enginev3.0 #3375 üzenetére
Csavar? Nálam csak bele kellett tekerni a tartó végét a hangfal menetébe és szeva. Akkor ezek szerint jól jártam a tartóval
-
desigo
senior tag
válasz
enginev3.0 #3372 üzenetére
Egy telefont megérne,hogy mit cserélt benne?
-
enginev3.0
félisten
válasz
enginev3.0 #3363 üzenetére
Egyébként még annyi a szép a történetben, hogy az előző tulaj elküldte ifix(?)-hez a rendszert hogy javítsák meg, de visszadobták alkatrész hiány miatt
Kíváncsi vagyok, hogy az új beletett táppal meddig bírja majd, de én bízom benne hogy sokáig
Azt sajnos nem kérdeztem meg a szerelőt, hogy a táp mely része volt cserés, pedig lehet sokat segítettem volna vele itt -
sqpp
őstag
válasz
enginev3.0 #3370 üzenetére
Jó kérdés, én az alappal használom, nekem elég hosszú volt hátra meg előre is
-
enemi
senior tag
válasz
enginev3.0 #3366 üzenetére
-
enemi
senior tag
válasz
enginev3.0 #3363 üzenetére
"Connecting speakers and peripherals 5.1
Connecting digital speaker systems (Home Theater)
The Xonar DG makes playback through your home theater system possible,
creating an immersive and impressive cinema surround sound experience. A
single digital cable connection can carry high-quality digital audio from any of your
PC audio sources to any digital speakers or AV Receivers. " Jó az -
Geryson
addikt
válasz
enginev3.0 #3293 üzenetére
Basszus, nem hiszem el. Megnyitom a topikot és ez a hozzászólás fogad.
3 hete bekapcsolom az amúgy elég keveset használt rendszert, pattan egyet és azóta se kép se hang. Hívom a Logitechet és sűrű elnézést kérve a csaj tájékoztat, hogy nagyon rossz a Logitech after sale supportja, de próbáljam meg a Fixit-et (bár ne nagyon reménykedjek).
Fixitnek elküldtem a csomagot, 1 hét után visszaküldte pont most és beírta, hogy mivel nincs garancia már rajta, így nem tudnak segíteni. Pótalkatrész nincs. Nem tudom milyen pótalkatrész, mert nem ír semmit.
Te hogyan oldottad meg?
A Logiteches csaj azt mondta, hogy írjak nekik, ha nem jutnék előrébb. Hát most sajnos fogok, kicsit dörgedelmesebben is. Én ezt a szettet 100 ropiért vettem vagy 3 éve és alig használom, nevetséges a mostani állapot...
-
Tottu
senior tag
válasz
enginev3.0 #3293 üzenetére
Szia,
Első tippre, sajnos nem a vezérlő lesz a hibás... Nekem is hasonló problémám volt és először egy vezérlőt küldtek, majd miután kiderült, hogy az nem javítja meg a dolgot, küldtek egy komplett új szettet.
Amit készítettem videót, azon is látszódik, hogy pattan egyet és utána "lefagy" a vezérlő. Eleinte, csak ritkán fordult elő ez a hiba és egy áramtalanítást követően jó lett egy darabig, az idő haladtával elértem egy olyan pontot, hogy használhatatlan lett az egész rendszer. Külföldi fórumok és ez a fórum is tartalmaz sok ilyen panaszt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- Óra topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest