- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Android szakmai topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Ramachandra
csendes tag
-
-
-
Satyricon
addikt
Persze! Szerintem mindenképp! Szedd szét és nézd meg mi a baja. Lehet csak le van válva a saru a csatlakozóról(asszem ilyen megoldással van rögzítve). Nem biztos hogy ez a baja, de ha szétkapod, többet tudsz majd, mint most...
Vagy beszélj a Logival, hátha tudnak segíteni valamicskét... Vagy tudok mégjobbat: Van 1 srác itt ph-n, ad el szateliteket olcsón. Ha gondolod, megírom pü-be a srác nevét, ő nagyon megbízható, biztos vagyok benne, hogy vele nem jársz rosszul!
Szerk.:cickanyalien: Bocsi a késői válaszért, most láttam, hogy írtál...
Sajna a digitális csatlakozással kapcs.ban nem tudok segíteni, mert analógon használom a cuccot! Még...
-
dudika10
veterán
Na várj csak, nem úgy volt, hogy tudtad, hogy rossz a termék? Miért is jelentenél fel akárkit? Te vettél egy rossz terméket, amiről tudtad, hogy rossz, nem?
szerk.: Ha elhitted vakon, hogy csak a vezérlő rossz, akkor magadra vess. Ha valami rossz, akkor bármit tönkretehet maga mellett, hogy csak 1 példát említsek.
Aki rossz terméket vesz, annak tudnia kéne, hogy mik a kockázatok.
A kábel az jogos, bár 6.000 forinttal nem fog foglalkozni senki a rendőrségen.
-
-
-
-
-
-
-
-
Henryk
aktív tag
Vezérlőn csak annak kell lennie, de boltilag adnak hozzá még 3 jack dugós kábelt is.
Hangszórókábelnek nekem eddig legjobban az OBI-s MTK falikábel jött be. Nagy hangfalaimhoz szép ujjnyi vastag 2x 5 mm2-nyi van bekötve
Mivel neked csak a szatelitekhez kell azokhoz elég valami vékony változat, párszáz forint métere.
Talán lehet kapni ott tápkábelt is. -
-
Regirck
senior tag
-
Regirck
senior tag
Nem drága, persze itt is vannak minőségibbek (mint a HDMI kábeleknél) amely felesleges és horribilis az áruk. Nagyjából egy jó kábelt 5eFt-ből szerintem ki tudsz hozni és az már nem gagyi. Persze ezt méret szerint árulják, ha nagyon sok kell mert a szekrény 3x körbetekered mielőtt eljutsz a hangfalig akkor nő az ár is.
Szaladj el egy ilyen boltba és nézz szét!
Eastpower elemet adtak hozzá nekem és zöld-fekete. Lassan 2 éves a szett (ellem is) és nincs vele baj.
-
Regirck
senior tag
Ha van oka a kiborulásodnak azt nem veszem magamra, hisz emberek vagyunk!
Ha nincs akkor más a hozzá állásom nekem is.
Lényeg az, hogy van mit tenned és tényleg szörnyű, hogy nem éppen egy eltalált darab. (Nálam megy de én se tudnám mit csinálnék vele Januárban, mivel addig garanciás). Talán vennék egy erölködőt a speaker-eknek és később egy mélyet is. Mert az igaz, hogy vezérlőt nehéz találni hozzá.
Próbáltad elvinni vmilyen szakihoz a vezérlőt, hátha életet tud bele lehelni?
-
-
Regirck
senior tag
Elvileg könnyű tőlük venni (mondom úgy, hogy még nem próbáltam). Direkt van ilyen menüpontjuk a weboldalukon, hogy meglévő termékhez csak bizonyos dolog kell.
Mi baja a vezérnek? Vidd el egy műszerészhez, hátha "aprópénzért" életet tud bele lehelni...
Mielőtt csinálsz bármit vedd fel velük a kapcsolatot. Nagyon sokan írták már itt, hogy nagyon korrektek.
Nem rég regisztráltam be, hogy van egy Z-5500-em és kaptam egy vissza levelet egy kóddal, hogy kaptam 20% kedvezményt.
-
Regirck
senior tag
Ha garanciás akkor visszaviszed, ha nem akkor felkeresed a Logitech-et és veszel egyet külön vagy nézel egy használtat akinek meg a többi rossz.
Amúgy régebben láttam egy "szakrajzott", hogy a mély és a vezérlő közti kábel, hogyan épül fel. E szerint tudnád pótolni csak túl komplikált lenne a dolog és szvsz nagy szakértelem kell oda.
-
dudika10
veterán
Melyik hangfalszettet vagy melyik hangkártyát?
A DS tökéletes hozzá, de analógon is használhatod a DG-t, ha le tudod cserélni akkor cseréld le.Igazából egyik logitech-et sem, inkább az Edifier nagyágyúját vagy más hasonló rendszert, igaz, ezek drágábbak valamivel.
Konkrétan nagyon nem szeretem a z5500-t mert a z2300-hoz hasonlóan semmire nem jó, csak "dübörögni" A z906 már jobb ilyen téren, de azt is elverik a picit drágább konkurensek.
Nyugodt szívvel egyiket se ajánlanám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest