- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Satyricon
addikt
válasz
h1n1_900 #10522 üzenetére
Üdv
Ha visszaolvastál egy kicsit, láthattad, hogy nem igazán megfelelő az alaplapi hangkari ehhez a cucchoz. Ha van 50k-d egy ilyen hangcuccra, ne a hangkarin spórolj! V1él valami jó karit, mondjuk egy X-Fi Xtreme Gamer Fatal1ty Pro-t, itt ph!-n 10-14körül lehet venni, én is itt vettem! Baromi jó hangkari! Egy ilyen karival ha összekötöd a Z5500-at tuti hogy leesik az állad, annyira jól szól!
A másik: Az sem mind1, hogy milyen szobába szeretnéd a cuccot... Ha nincs legalább 16-20 nm, akkor sztem, és mások szerint is felesleges megvenni! Egyébként ha tényleg jó állapotban van, mindenképp hallgasd meg vásárlás előtt, hogy szól.
Jah és a PID számot is nézd meg, milyen... Vannak a cuccnak hibás szériái...
Remélem mindent elmondtam 2 perc pötyögés alatt... Ha nem, akor majd mások megteszik helyettem...
Remélem segítettem valamicskét.
Üdv
Satyricon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest