- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Netfone
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deluxe00
senior tag
Bár kicsit kivülállóként ( Bár volt nekem is ilyen cuccom, de az elözetes ön-hitegetés után, mialatt megprobáltam meggyözni h tetszik a hangja, eladtam, mert abszolut de nem jött be amit produkált, annak ellenére hogy egy X-firöl ment ) megjegyezném erre a Wattos példára...
Egyrészt egy hangszóró nem wattot produkál, hanem wattot vesz fel, és hangnyomást kreál! A másik meg hogy, mivel ezek a satelitek, ezek kis méretü szélessávuak, váltó nélkül, nagy érzékenységüek! Nem mennék bele itt saccolásokba, de ugy 92-93dB/1w/m körül tenném öket...én hallgattom öket max hangerön X-fivel ( torzitott is mint állat) és nem hiszem hogy az több lett volna olyan 95 dB hangnyomásnál...ergo itt olyan 10-15 wattos erösitésröl lehet szó! Mire nem képes 10-15 watt nemde?
Bár ez nem vág ide, és részleteket se akarnék közzé tenni, de az én zenehallgató láncomban a következö hangfal kb 0,5-0,8 W felvett teljesitménynél már bont az ember ha akar...
Ennyit a Watt-hyperol! -
Deluxe00
senior tag
Akit esetleg érdekel, eladom a z-5500-at
Majd apróra is feltöltöm
-
Deluxe00
senior tag
Ha a Soundtouchot a mélynyomóra rakom attól lehet baja szerintetek?
-
Deluxe00
senior tag
Srácok, én ezt a hangfalszettet soha nem tartottam igazán jónak zenére meg minden..gondolom tudjátok már
De megkockáztatom, hogy a dBpowerAMP Audio player-el, 90 hz-es vágással és még mindig X-fivel jól szól a hangfal
El se hiszitek, hogy ezt mondtam mi
Probáljátok ki a progit...ma töltöttem le és a winamp ehhez képest egy nulla, szar, semmi -
Deluxe00
senior tag
válasz
Harry Potter #1617 üzenetére
Próbáld meg nem személyes sértésnek venni, de szerintem elmebeteg vagy, és tájékozatlan!
Mégis hogy gondoltad, hogy majd az erősítőre rákötöd a logi subot? Azzal a soros porttal gondoltad? Vagy csinálsz saját szabványt? Amit te akarsz véghez vinni, az NEM nem-ajánlott, hanem őrültség...teljesen értelmetlen baromság!
Vegyél egy házimozi erősitöt...meg olcsó Wharfedale hangfalakat akkor aztá kész -
Deluxe00
senior tag
válasz
EQMontoya #1569 üzenetére
Ne viccelj hisz még én mondtam neked hogy a házbontás értelmetlen...
Amúgy meg, ki mondta, hogy én zenéhez fogom használni?
A Rendszer többi tagjai olyan mélyeket szólaltatnak meg( a frontok) amikre pl a z-5500 nem képes...
Én mozira gondoltam...U-571..meg ilyen filmekre -
Deluxe00
senior tag
válasz
EQMontoya #1567 üzenetére
Ja hát mire másra való egy hangfal!
Azért szomszéd házat bontani nem lehet, esetleg ha vki lakásban használja!
Nemsokára amint elérhető m.o-n az új Klipsch digitálisan vezérelt sub-széria, akkor má képes leszek bontásra...jó lesz!Megígértem Apának, hogy a nappaliban semmi se marad a helyén! -
Deluxe00
senior tag
válasz
Harry Potter #1534 üzenetére
Studiókban tudod milyen monitorokat használnak?
Egyik londoni lucas-ban pl 801D-ket...szted azokon a zenei cd ugyanúgy szól, mint z-5500on? -
Deluxe00
senior tag
Audiofilség nem ilyen témában kerülhet elő, azt hagyjuk ebbena topicban
Fülem nekem is nagyon jó, főleg szüleim szerint ök meg orvosok csak tudják -
Deluxe00
senior tag
válasz
Vertigo #1493 üzenetére
Én az x-fi analóg meg bármilyen digitális csatlakozásra értettem a zajkülönbséget mivel itt most arról volt szó!
Ok én elfogadom a véleményed, csak azért kérdeztem vissza, mert 50-ből talán 1-2 ember mondja ezt
Én részemről inkább elhallgatom azt a többlet zajt viszont zeneibb hangzást -
Deluxe00
senior tag
válasz
Vertigo #1488 üzenetére
De azt tudod, hogy a jobban szót nem lehet, nem szabad összekeverni azzal, hogy kevesebb zajjal?!
Vagy nem tom mit értessz azalatt, hogy jobban, mert bár én nem látok sok fantáziát ilyen rendszeren való zenehallgatásban, de azért jópár avatott ismerösnek mondtam, hogy hallgassák már meg és véleményük egyezett enyémmel(Ami még önmagában persze nem jelenthet semmit, csak mindenki ezt mondja aki így is úgy is hallgatta)
Jó digitálisan is, mert feszes vmilyen szinten a hang, de ha utána ugyanazt meghallgatom analógon is sokkal jobb a hangszerelés, kevésbé hallani, hogy gyatra a hangfal középtartománya --> ergo jobbak az emberi hangok is, ami zenénél azért fontos! -
Deluxe00
senior tag
válasz
Vertigo #1485 üzenetére
X-fivel a hang szebb...ez nyilvánvaló...főleg miután cseréltem analóg kábelt...mindössze nagyobb a zaj..de attól még hallható hogy zeneibb! Pedig nem mondhatjuk, hogy rossz kábelt használok digitális csatlakoztatásra mert 3-szorosan árnyékolt színezüst..mégis zeneibb analógon!
-
Deluxe00
senior tag
válasz
Harry Potter #1452 üzenetére
Figyi...szerintem mivel egyáltalán nem tudsz arról, hogyan működnek ezek a dolgok, csatlakozások stb....ilyenre még csak gondolni se gondolj!!!!
Ez nem így működik!! -
Deluxe00
senior tag
válasz
Harry Potter #1449 üzenetére
mire???????????
-
Deluxe00
senior tag
válasz
Harry Potter #1418 üzenetére
Edit / Preferences / Importing / Import Using:
Itt tudsz választani és ott lesz, hogy Apple Loseless -
Deluxe00
senior tag
válasz
Harry Potter #1412 üzenetére
www.kacsa-audio.hu
iTunes-t meg szedd le www.apple.com oldalról! -
Deluxe00
senior tag
Ja és úgy szereltettem a kábelt!
-
Deluxe00
senior tag
Nekem 2x-esen árnyékolt Neotech kábelem van aranyozott bazi nagy dugókkal, ebböl nem fér el egymás mellett 3, de mivel stereoban hallgatom a zenét ezért 1 kábelt használok!
Hát nekem van iPod U2-m aztá ahhoz volt iTunes, abban lehet Apple Loseless-be rakni -
Deluxe00
senior tag
Amúgy azt még hozzátenném, hogy ezek az analóg kábelek durván 1000ft/méter, viszont a z-5500 szintjén messze túlmutatnak, tehát megmutatkozik, hogy ez csak egy mainstream multimédia set!
Tehát ne attól várjon vki csodát, hogy vesz milliós kábeleket -
Deluxe00
senior tag
Sztem Potter-nek ZS-e van szóval az már egy használható analóg hangkártya!Nem kell cserélni!
Kábel cserével azt értem el, hogy a cd-k jobbak lettek viszont az mp3-ak...
Most az itthoni audio cd-ket felrakom Apple Loseless formátumban! -
Deluxe00
senior tag
Én nem írott cd-re gondoltam...
-
Deluxe00
senior tag
válasz
Harry Potter #1398 üzenetére
Minden mp3 ocsmányul szól!Hallgass cd-t!
-
Deluxe00
senior tag
Nana...az az értelmezés, hogy a mélyláda mind1, hogy hol van, akkor nyer értelmet, ha olyan hallgatópozicioban vagyunk, ahol a nagyon mély frekvenciák hullámhossza már nem ''zavar'' be!Egy 30 hz-es hangot pl nem igen hallasz meg a mélynyomó mellett állva, ha csak úgy van
Mondjuk ez 30 hz-es hangot nem is tud ''előállítani''...de azért ez is tud olyan frekvenciájú hangot, aminél már bőven értelmet nyer a szétrakás!
-
Deluxe00
senior tag
Itt alapjában véve, arról van szó, hogy ha maxra teszed a software részét a dolognak, akkor nem történhet meg véletlenül sem, hogy bármilyen hangforrást lejátszó program gondol egyet és maxra teszi a hangot(Mert fordult már elő ilyen)!És ha olyan hangerő állás van a soundtouchon az azért nem feltétlen tenne neki jót!Más az, ha mondjuk 5 % hangerőről felrakod 100%-ra meg más az, ha hirtelen megkapja a full output-ot!
Amúgy meg miért zavar az, ha a soundtouchon 1-2/10-ig tekered fel? A kapott hangerő a lényeg nem? Be tudod így is állítani a kívánt hangerőt, mindössze így nyugodtabb lehetsz a hangfalakat illetően! -
Deluxe00
senior tag
Eleve a softwarekben kell max-ra állítani a hangerőt, és úgy hardwaresen növelni a hangerőt...ez alap...! Voltak sokan akik nem így tettek..páraknak a hangfal bánta
Boost arra jó, hogy az elvileg alacsony db-jű számokat is normális hangerőn meg lehessen szólitani! Sztem egy baromság...boost módban iszonyat nagy a fehérzaj is...hangfalaknak se jót!Főleg ha olyan forrást hallgat valaki, ami amúgy is tisztes db-vel rendelkezik!Akkor már torzítani fog rendesen.. De minenkinek szive joga mit csinál -
Deluxe00
senior tag
Olyan, nincs hogy egy hangfal nem torzít, csak a mértékek eltérőek!
-
Deluxe00
senior tag
Az mp3-ak 70 %-a mondjuk igy inkább
-
Deluxe00
senior tag
Na
X-fivel is kiproszáltam a Neotech zsinórokat!
Hát az mp3 most már végleg, legalábbis az én füleim számára hallgathatatlan
Audio cd viszont nagyon penge -
Deluxe00
senior tag
Na tegnap este megjöttek a Neotech analóg interconnectek is ugyhogy teljes a Neotech armadám ehhez is..
Nem spóroltam rajta...de hadd mondjam el...még csak az iPoddal próbáltam ki, mer egyszerübb volt igy összekötögetni, de ma sorra kerül x-fi is...
AZT A MINDENIT!!!A hang olyan FESZES lett, olyan RÉSZLETES....hogy az elképsztö!Nem hittem el, hogy a szaros iPod tud így szólni......A hangfalhoz járó kábelekkel még ugrókötelezni is undorodnék ezentul....
El dugtam öket ne is lásssam öket....
(Amúgy valszeg májusban épitek stereo rendszert, addig lesz használva a z-5500 a szobámban)
-
Deluxe00
senior tag
válasz
#18538752 #1192 üzenetére
Zenére és filmezésre is jobb, nekem elhiheted a z-5500!
Azok a all-in-one rendszerek, amiket sony meg lg meg panasonic gyárt, filmre jók, zenéböl meg csak a zuhogósakra talán, ilyen techno meg ilyenek, de pop zenénél meg amikor sok hangszer van akkor kijön, hogy azért inkább filmre termettek azok is
Filmre nagyon jó, mert kiváltképp erős a mélynyomó és a satelitek is akár csutka hangerőn tiszta, telt hangot tudnak kiadni magukból!Én u-571 filmmel néztem meg mit tud, és hát DTS-ben elég meggyözö finoman szólva is amit tud! -
Deluxe00
senior tag
Persze jo a 24bit/96 khz mert tiszta nagyon, de én azért nem szeretem zenére használni, mert tiszta ugyan de a z-5500 DAC-ját kell használni...sokkal zeneibb x-fivel!
Hangszerek szebbek, teltebbek az emberi hangok is valamelyest, és nekem ez fontosabb!
Jó minöségü Audio CD-val hallgatni analógba azt kész -
Deluxe00
senior tag
válasz
#18538752 #1171 üzenetére
Szia!
Igen hát a külön komponensekböl összerakott rendszer, ha már nekiáll az ember nem érdemel meg spórolást!
Az ilyen egybe rendszerekröl a következö tapasztalatom van!Hallottam Sonyt, LG-t Samsungot!Mozira jó mert erős, meg tudja a formátumokat, de zenére még mindig jobb egy z-5500!
Igazából a z-5500nél lényegesen komolyabb rendszert akkor lehet épiteni, amikor már az erösitö kb kétszer annnyiba kerül mint a z-5500 maga, szóval elgondolkodtató!
150-200.000 ftból én nem biztos h nekiállnék 5.1 rendszert épiteni különálló egységekböl
Mert ugye nem elég a hangfalakra meg erösitöre gondolni...hangszorókábel, analóg, digitális interconnectek, dvd, cd lejátszó, adott esetben külsö DAC...szóval ez nagyon pénzigényes!
Eddigi tapasztalataim szerint, amikor a fennt leírt komponensek(külsö DAC-ot leszámitva) kb 180-190-200.000 ft körül kóstálnak hangfalakkal erösitövel együtt, akkor tud úgy szólni mint a z-5500!
Jól meg kell gondolni!Én lehet gyüjtenék még a helyedben, és aztán néznék körbe!
Másik lehetöség meg a z-5500! -
Deluxe00
senior tag
válasz
#72042496 #1166 üzenetére
Analóg kábelböl is most fogok áttérni Neotech kábelekre, mert coaxból bejött!
3x 2m-eset fogok venni!Most a pontos tipust nem tom...de maj beirom!
Nálam sokkal zeneibb x-fivel hallgatni analóg cd-t!Nagyon jó sztem!Asztali dvd-n már csak azért sem hallgatnék audio cd-t igazán, mert ugye az nem audio cd-re termett, és akkor a z-5500 DAC-jét kell használni! -
Deluxe00
senior tag
Ja és mielött megkérdezed, azért mert a x-fi DAC-ja messze a z-5500 DAC-ja fölött áll!
Most valszeg beszerzek egy Klipsch 5.1 Promedia Ultra-t!Megnézzük mit tud -
Deluxe00
senior tag
válasz
#72042496 #1152 üzenetére
Miért baj, ha én hallok különbséget audigy 2 és x-fi között? Én nem pc-s cuccon nöttem fel, meghallom a különbségeket...és mivel van itthon live, audigy 2, x-fi tudatában vok annak h mekkora különbség van!
Audio cd-re pont, hogy az analógot használom, mert igy jön ki mit tud az x-fi...mp3-at nem hallgatok mer az egy nagy kalap fos...viszont audio cd-t analógon mindig!
5,25-böl használok optikait, coaxot, és felvételre használom...egyéb kérdés? -
-
Deluxe00
senior tag
válasz
Digitalis #1144 üzenetére
Te szerencsésebb vagy nálam, mert neked a s750 is teljesen megfelelő!Ilyen szempontból jobb dolgod van neked...én picit azért többre vágyom, de ez már legyen az én bajom!
A minnél drágább annál jobb audio-világban az esetek 90 %-ban igaz(nem Bang&Olufsen-re kell gondolni, az pont abba a 10 %-ba esik)...szóval ezzel nem tom mi a gondod?Vagy az lenne a normális, ha egy 90 k-s rendszer hazavágna egy 10-szer annnyiba kerülöt?
Nem értem ezt a fajta szemléletet, de meg lehet az alapja biztos
Legyen béke, neked jo az s750 tökéletesen zenehallgatásra, akkor én annak öszintén(de komolyan) örülök
Az hogy esetemben mi az igazi hang, az meg legyen az én bajom, azt majd én megszervezem magammal -
Deluxe00
senior tag
válasz
Digitalis #1141 üzenetére
Amúgy meg, itthon rendelkezünk az emlitett Corrs Unplugged, És több Norah Jones DVD-vel, de nem hasonlítható össze az igazi rendszer, meg az ilyen multimédia tipusu rendszerek által nyujtott produkcio!Jó rendszered van megnyugodhatsz, de nem itt kezdödik az igazi hang
És le ne írd mégegyszer lécci, hogy minőségi zenehallgatás s750-en....én se írok ilyeneket hogy minőségi zenehallgatás z-5500-en...mer mind a kettö egy jó nagy hülyeség... -
-
Deluxe00
senior tag
Valaki el tudná nekem magyarázni, hogyan kell ebayröl rendelni mondjuk Ausztriába?Meg mi annak a menete?
-
Deluxe00
senior tag
Annyiban egyetértek veled, hogy hangyányival jobb az s750 bizonyos zenéknél, ahol a felépitéséböl adódó különbségek kijönnek, de bizonyos zenével a z-5500 szól jobban!
És itt jön az amit én már mondtam elöbb, és te(végre valaki) megerösit benne, hogy ezek a rendszerek nem azt a minöséget képviselik amihez egy sokat-hallott ember hozzászokott
Nem zenére valók ezek!Nem érdemes stereo rendszerekhez viszonyitani!Ezeket egymáshoz kell viszonyítani! -
Deluxe00
senior tag
válasz
anjani182 #1118 üzenetére
Már a z-5500 árára gondolsz? Cirka 70.000 ft-ból stereo rendszert már azért sem érdemes épiteni, mer kell gányabb esetben egy szimpla integrált erösitö, cd lejátszó, interconnectek, hangfal kábelek, és még két hangfal!És ez olyan színvonalon nem jön ki!Jó stereo rendszert akkor érdemes épiteni, hogyha van rá kereted nagyobb!Ez az egyik szempont!A másik viszont, ha neked tökéletes a z-2300 akkor felesleges venned stereo rendszert, ezt próbálom má megértetni
Neked kell, hogy tessen a rendszer amin hallgatod, nem másnak!Nem nekem kell, hogy tessen!!Az, hogy nekem mi a szép hang az rohadtul mind1!Ennél kevés szubjektívabb téma van a földön!
-
Deluxe00
senior tag
válasz
anjani182 #1118 üzenetére
7.2??
Te a Thx Ultra 2 rendszerükre gondolsz amugy? Mert az rohadtul nem zenére kell
Z-2300-on is lehet zenét hallgatni végeredményben, jól is szól erős is, de mégse az a hang...érted!Ezt nem tudom megmagyarázni hallanod kell ahhoz, hogy megértsd miért mondom ezt!
Na meg kinek mi a jó!Lehet, hogy valakinek az maga a nirvána, annak tökéletes!
Félre ne érts...csak én magamból indulok ki! -
Deluxe00
senior tag
Digitalis, ne hogy már megsértödj mer rosszat mertem mondani a hangfaladról
Most nehogy már nekem merj támadni amiatt, mert azt mondtam h egy 90.000 ftos hangfalset, ami tartalmaz 7 hangszórót, 1 mélynyomót meg blabla kábelek control panel stb, és ráadásul még keresztváltóra is meg mindenre költeni kellett az nem szól igazából jobban a z-5500nél, mindegyik másban szól jobban!Az meg a másik, hogy van a neten pár review amiben ki van emelve, hogy űr tátong a tweeter és a midrange között...és ezt onnan állapitották meg, hogy egy rendes hangfal mellett probálták ki, aminek szintén tweetere volt!Játékra filmre mind a kettö tökéletes, de ha te már hallottál volna igazi hangfalakat, elö-végfokkal stb...tudhatnád hogy ezeket nem zenére tervezték!Messze nem!!Kívánom neked, hogy legyen egy minöségi stereo rendszered, és hogy még meglegyen ez a multimédia setted, és fél óra hallgatás után ugyanazt hallgasd meg s750-en is!És tapasztald meg azt amit én
Mondjuk lehet, te nem így látod, csak én itthon össze tudom hasonlitani a multimédia setet meg a stereot!
Sőt mondok mást, nem csak elö-végfokkal szól nem is az hogy jobban...az nem jó szó!Máshogy szól!Hanem még egy házimozi erösitövel is
Ha a PC-s hangfalakat nézzük akkor tök jó buli s750 is meg a z-5500 is...de a hang nem pont itt kezdödikÉs ebben le legyen vita!Ezeket a cuccokat kb 20 maximum 25.000 ft-ból állitják elö!Gondolkodj már
És ahhoz képest meglepöen jól szólnak!Tehát én nem leszólni akartam ezeket a cuccokat mer gépröl én is x-fit meg z-5500ot hallgatom, csak tudni kell besorolni öket!Ha szarnak tartanám akkor én se vettem volna ezeket, csak én tisztában voltam vele h mire képes egy ilyen pc cucc!
Ne legyen offenziva részedröl mer békés voltam asszem énis -
Deluxe00
senior tag
Jó a z-5500 és a s750 is, különbségek vannak ide is oda is...
z-5500-nak erösebb a mélya, s750-nek mélyebb, de csak jo helyezésnél jön ki...z-5500-nak lineárisabb a görbéje, és a s750-nek bizonyitottan van egy tartománya ami egyszerüen kiesik, satnyán szól!(Ez lehet, hogy erős megfogalmazás, de amikor idöm engedi én olyan hangfalakon hallgatok zenét, aminél az egyik front kétszer annyi mint akár a z-5500 akár az s750!És a probléma abból fakad h a s750 kerül 90.000 ft-ba és, ebbe az árba nem tud bekerülni csucsminöség keresztváltó stb...ami igazán kéne egy igazi kétutasu hangfalba!)Hallottam is boltban!Ezt 3-4 tesztelö is leirta a neten reviewkba!És tweeter ide vagy oda, zenére még mindig parányival jobb a z-5500!Bár X-fivel mondjuk eltörpülnek a különbségek!Ugyanakkor megjegyzem, hogy zenére egyik sem való igazánNekem x-fi van meg z-5500, ugy mondom ezt!
[Szerkesztve] -
-
Deluxe00
senior tag
-
Deluxe00
senior tag
Persze...csak mondom sokan azt hiszik h mp3-bol csodát csinál egy x-fi meg egy z-5500...gépen legalább audio cd kell h normálisan szoljon...de amikor asztalin coaxal hallgattam cd-t....egyáltalán nem hallottam h nincs tweeter...tökéletes volt...egy 1996os audio cd-vel...Olyan élesek voltak a magasok, hogy vááá
Nemsokára lesz asztali cd/sacd lejátszom -
Deluxe00
senior tag
válasz
I. Richard #996 üzenetére
Egyrészt....100-szor kevesebb zajt kreál, audio cd-t hallgatnál rajta és nem azon a ringyó kábelen menne át amit adtak a hangfalhoz....tehát hidd el h sokkal jobb lenne...
Egy live egy számitogépben mondjuk mp3-al...meg egy külsö lejátszo audio cd-vel coaxon...összehasonlithatatlan -
Deluxe00
senior tag
Ugyanezt mondtam énis, hogy 100.000 ft-os kategóriában hangfalszettnél a tweeter nem azt a minöséget képviseli, mint amilyen minöségnél kijön a tweeter elönye!
Hülyeség h a z-5500-nek nincs olyan magasa...asztali lejátszóval hallgatva, olyan tökéletesen élesek a magas hangok minden hangerönél, hogy csoda hallgatni...és a legjobb, hogy a hangfal mellett állva 20 cm-el, ugyanazt a hangot hallom, mint a hangfaltól 4 méterre!
Ezt sajnos pc-re kötve nem tapasztalomIgaz, hogy az asztaliban high-qual. átalakitok vannak, szürök, jó kábelen fut át a hang, nincs zaj, és audio cd, dvd....hát igen...megfelelö alap kell, nem gyözöm hangsulyozni
-
Deluxe00
senior tag
válasz
I. Richard #987 üzenetére
Hallgass meg egy igazán jó asztali DVD-n egy DTS-ben enkódolt élő koncertet coaxal ezen a hangfalon....Isteni...5-ször jobb mint coaxon gépröl
-
Deluxe00
senior tag
Ja amugy fura, hogy eddig senkinek sem ajánlottam én is...érdemes egy minöségi(sony,onkyo,denon) asztali dvd lejátszóval hallgatni coaxon keresztül...egész más élmény mint számgépröl
Teljesen tiszta az egész, az jön át ami a korongon van...igazi élmény -
Deluxe00
senior tag
Amúgy meg vmit higgyetek el nekem...itt van a gépemben az X-Fi Plat 50ért...nagyon jól szól, de az összes hangkártya egy kalap szarral egyenlö, mivel a gépben van és összeszedi a zajt!
Én most gondolkodom azon, hogy eladom, és veszek HIvox DAC-ot az USB-n küldi ki a hangot és ott alakitja át, na azzal már kijönne a hangfal tudása -
Deluxe00
senior tag
Ja és még annnyit, hogy nekem X-fivel is csilingelnek a magasok, mindössze annyi a különbség, hogy sokkal sokkal több zaj rakódik a hangra mint coaxban!De sztem a hangszerek analógban szebbek, hallatszik hogy azért dolgozik az audio-proci
-
Deluxe00
senior tag
válasz
Digitalis #945 üzenetére
Jajj ne beszélj már hülyeségeket, néha elragad a hév...
Klipsch 5.1 Promedia Ultra az amerikában 65.000 ft, Europában olyan 130.000 ft lenne Ha lehetne kapni
És hangzásban pedig igy állitottak fel legtöbb helyen sorrendet, hogy Klipsch legjobb, csak nagyon megbizhatatlan, és elfüstöl gyakran, utána meg a két szoban forgó(s750, z-5500)..
Amúgy van akinek ez tetszik, van akinek az...ezzel semmi baj nincs, mivel ebben a kategoriában mind a kettö jó, személyi izlés dolga az egész.
Én láttam már pár esetet mikor s750-et cserélt z-5500-ra az egyén, mert az emlitette fémszerüség, éles fülsértö magas hangok zavarták(nyilván elötte hallott már komoly stereo rendszert)...ennyi
Amiben jobb az s750 az a mélynyomó, és itt nem az erösségre gondolok, hanem a pontosságra, és a frek responsre -
Deluxe00
senior tag
Nehogy félreértsetek ám, tehát a maga nemében a z-5500 és a s750 is nagyon jó, nekem személy szerint ennek jön be a hangja jobban, de vehettem volna ugyanugy s750-et is...
Mindenki örüljön annak amilyen rendszere van, aztán kész
Zenét Elö+végfok, + pár hangfalon kell hallgatni -
-
Deluxe00
senior tag
válasz
Digitalis #937 üzenetére
99,9? Most mondtam az elöbb, hogy sok helyen z-5500 hozzák ki, és nem a szolgáltatások miatt, hanem a hangja miatt...
Tweetere van, de sajnos ilyen kis pénzböl amiböl össze lett rakva s750 nem lehet jó tweetert csinálni...ha hallottál volna már tweetert ami tökéletesen teszi a dolgát, tudhatnád h az nem ilyen nyers, éles, fülsértö
Kinek mi jobb, hogy elmondhassa, hogy van egy 2 utasu hangfalrendszere, aminek a tweetere fülsértö bizonyos hangerö felett vagy, hogy van egy z-5500 aminek kiforrott full-range hangszórója van, ami ugyanugy szép magasakat állit elö, megfelelö alappal, egy két plusz opcioval!
Egy normális 2 utasu hangfalrendszer ugye nem kell mondani, mettöl kezdödik? -
Deluxe00
senior tag
válasz
Samycool #935 üzenetére
Az itt a lényeg alapjábavéve, hogy ok h titanium tweeter van a 750-ben de nagyon nyersen szól, fémszerü...filmre mind a kettö tökéletes, de én több helyen láttam már, hogy írták róla, hogy nem annnyira zenei mint pl egy z-5500...ilyen kategoriában már igazán mellényúlni nem lehet, csak személyes izlés kérdése az egész
-
Deluxe00
senior tag
Vki ezt mondja valaki azt, teljesen szubjektiv!
Saját véleményemet nem mondom el mert még azt mondjátok részrehajló vok, de sok tesztelö oldal pl azt mondja h a z-5500 zeneibb...mindenki döntse el maga -
Deluxe00
senior tag
Nem tudom én Ausztriában vásárlok már csak kizárolag online, de mesélek vmit..nyilván most nem áll elö ez a helyzet de azért elmesélem.
Rendeltem iPod U2-t még korábban extremedigitálnál...na most azt mondták 3 napon belül megjön...ok...eltelik 3 nap mondom jo nem gáz...1 hét semmi...teltek a hetek 6.ik hétnél tartottunk má vagy 10szer telefonáltam...és ilyeneket hazudtak nekem, hogy egész europában nem lehet kapni meg stb....holott lusták voltak 1 dbot rendelni..mer az nekik nem érte volna meg...hát gondoltam h ennnyire nem kell nekik 125.000 ft el tudom költeni máshol is...de nekem akkor lejött h az egy iszonyat szemét társaság...és attol a ponttól kezdve csak ausztriában vásárolok...Ahol is amugy megrendeltem az iPodot vasárnap, szerdán már itthon nyomkodtam...
Szóval amit extreme digital nekem össze nem hazudott a telefonban...elkezdik mivel limitált széria nem kapni europában sehol...ezek szerint Ausztria nem tartozik Europához
De sok sikert, hátha neked jo tapasztalataid lesznek -
Deluxe00
senior tag
Extreme Digital az egyik legszemetebb, legócskább társaság
-
Deluxe00
senior tag
A következőt vettem észre, próbálgatások után...
Analóg módban(x-fivel) kijön az x-fi minden ereje...nagyon jók a hangszerek stb minden...kihozza a gyengéit is a számoknak....ellenben ugye a gép zajait összeszedi...
Coax azért hangzik ugy mintha jobban szólna, mert a gépböl kijön az adat és a Soundtouchben alakul hanggá...nem szed össze zajt..
Ezt olyan zenében figyelhetitek meg, amiben van akusztikus hangszer, vagy hegedű is akár...figyeljétek meg -
Deluxe00
senior tag
Még szerencse h Apa mindenhez ért és kikapta a Fuse-t megmérte vmi voltmérövel és azzal van a baj
Irány a Media Markt -
Deluxe00
senior tag
Mind1, nem gáz, visszaküldöm Bécsbe aztá küldenek ujat...ennyi
-
Deluxe00
senior tag
Tök fasza mos jöttem haza városból, és nem kapcsol be a hangal
Ha áram alá rakom nem ég a piros meg semmi
-
Deluxe00
senior tag
Pc-s hangfalak között a csúcs szintet képviseli, csak elmondtam már másoknak is, kell alá egy nagyon jó hangkártya, és jó hanganyag...
Pl Most DVD-koncert megy DTS-ben...vagy egy orája audio-cd-t hallgattam...ugy vmi csoda!
De néhány szutykos mp3 attol nem fog jol szolni mer jo cuccon fog menni...
Szal megfelelö alap, és hanganyag kell és akkor befosol
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 500GB I Radeon I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest