- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- VoLTE/VoWiFi
- A karcsúság ára
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csum666
csendes tag
Ha kicserélik akkor a régit elviszik??
[Szerkesztve] -
csum666
csendes tag
Na tehát kit vagy mit kell felhívnom??
Ha pukkan akkor ki cseréli ki akitől vettem??? -
csum666
csendes tag
Nem tudom nektek van -e vagy volt e ilyen régebben nem csinálta mostanába mikor bevan kapcsolva és nem szól semmi puffan 1et iylen recsegő hang de ha emgy zene aközben is szokta ez lehet a konektor oka??? mer már többe kiprobáltam de akkor is ad néha óránként 1 iylen hangosabb hangot recsegést... mi lehet az oka??
-
csum666
csendes tag
Amugy nálam a center nem szól a winampba ez miért van???
-
csum666
csendes tag
-
csum666
csendes tag
Creative SB X-FI Platinum dobozos ehhez hasolnó hangkari kéne tudásba vagyis olyan kéne amivel teljesen kitom használni a z5500 adta lehetőséget+ amit még hozzátehet 1 hangkari. Tehát éredmes ezt a kártyát megvenni vagy van olcsobb ami uanilyen jó?
-
csum666
csendes tag
Na és ha 6ch directre teszem akkor se szól a center de a többi már jó... azt hogy tom hogy az is szóljon???
-
csum666
csendes tag
Filmet milyen beállítás mellett érdemes nézni hogy a hang is jól hallatszótjon????
Amugy zenét centerrel hallgattam vagyis a music módón van volt film közbe meg zene közbe is.... Mi a legjobb?? -
csum666
csendes tag
Nos az a problémám hogy a hátsó hangszorók alig szólnak music módba de ha stereo 2re teszem akkor szépen szólnak de akkkor nincs center... szal nekem az kéne center is legyen és a hátsók is jól szóljanak ezt hogy tom elérni?
-
csum666
csendes tag
Na megtaláltam a hátulján van 1 kapcsoló....
-
csum666
csendes tag
Nos az a problémám eddig az input:directet írt mostmeg stereo és felsőindexbe 1 2 vagy 3 ez miért van???
Hogyan tudom vissza állítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- OLED monitor topik
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- nVidia tulajok OFF topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest