- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobilhasználat külföldön
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Külföldi SIM-ek itthon
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mukih
tag
Nem tudom, mit nézett be a Logitech, de ma kaptam meg a "csereterméket" ami 2 db fülpárna és ennyi
Most írtam, nekik, hogy köszi, de ezzel mit kezdjek ha el van törve a fülesem?! -
Mukih
tag
válasz
ANDROID??? #1512 üzenetére
Nem találtam meg a fejhallgatón, pedig a logitech oldalán ott van az van írva, hogy a pánt alatt van a matrica, és tényleg ott is van, de azon csak a cikkszám volt meg a típusszám... lefényképeztem nekik azt kis matricát is, remélem el fogják fogadni így is.
-
Mukih
tag
Sziasztok. Sikeresen besz*rt a fülesem megint, úgyhogy most már a Logitech fogja intézni a garit.
Valaki meg tudnád nekem mondani, hogy mi az a PID szám és hol találom? Nem is hallottam még ezt a "szót" szerintem, vagy csak még nem ébredtem fel teljesen
"[...]Egy képre, amely mutatja a termék adatait, beleértve a S/N-t (Sorozatszámot), illetve a PID számot"Köszi!
-
Mukih
tag
válasz
PeeterssoN #1485 üzenetére
Szia!
Nekem is a g430-as fülesem tört el karácsony előtt. Én az edigitalba vettem és a logitech is oda küldött, hogy ott intéztessem a garanciát. 4 hét alatt lett kész, holnap tudok elmenni érte. Kíváncsi vagyok, hogy normálisan megcsinálták-e.Holnap este majd írok, hogy milyen lett a füles. Kicsit bízok benne, hogy újat fogok kapni, bár mivel nem tudtam egyből a logihoz küldeni így kicsi az esély rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest