- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rATdrAgOn
senior tag
válasz
Digital #1226 üzenetére
Attol fugg, hogy honnan nezzuk.
Probaltal mar DS valtot? SM-et? CX-et? XM-et? Nem? Akkor mirol beszelsz?
Az also/kozep kategoriaban nem tul jok, de ez hangsulyozom NEM a valto (gy.k. a hajtomu) hibaja, hanem az ocska rudazate. C4-e kulonosen nem meggyozo, ezt elismerem (szerintem is tragya).
Uj C5-ot probaltad? Az mar zsir. -
rATdrAgOn
senior tag
OOooo... ezt elo tudnam adni also szervizfokozatban a sajat ''jatekautommal'', igaz ugralni nem tud, de ez ilyen.
Viszont, latni kellett volna az emberek arcat, amikor illegalisan parkolohellye nyilvanitottam egy olyan szakaszt a 8 kerben, amin meg a Bobcat sem birt atkelni... ;)))) Hidroscitro rulez.
Meg sem buntettek, mert szerintem nem hittek el, hogy onnan ki tudok allni.... nos, sikerult, hibatlanul - szervizallasban
Felolem lehet akarmilyen laza lowrider.
Nem erdekel.
Az en hajom autentikus dizajnt tartalmaz, mondhatni az os... amikor a lowrider feladja, en meg mindig gurulok.
Elnezest, ha valakit megsertettem
[Szerkesztve] -
lao ce
aktív tag
igen, a ket hozzaszolas egyutt egy kis magyarazat.
kicsit erzem en, talan inkabb azert lehet idegen mert akarhova vetett is a sors soha de soha nem eltem kruzolasra alkalmas helyen. igyhat mikor tele van a tokom a vilaggal mindenhova huppanok de a kocsiba nem
szoval ehhez azert egy alkalmas telepulest is tartani kell a kozeledben, amolyan american graffiti stilusban. -
lao ce
aktív tag
no defense
egyszer szeretnem ha valaki elmondana hogy mi a jo bennuk. ugy ertelmesen-osszefoglalva, hogy tudjam az okat.
a klasszikus indok ('csak ugy') azert nem jon be mert mondjuk a kombajnokat vagy funyirokat sem linkel be senki hogy klassz jarganyok, es mivel nekem kb ugyanolyan erthetetlen, ezert kerdezem hogy mi dobogtatja meg a szivedet.
[Szerkesztve] -
B.Kox
tag
Auto motor und sport TV, E60 M5 teszt:Bővebben: link
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- PlayStation 3
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Ikea mittzon íróasztal, 140x60
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- Eladó KTM női bicaj!
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest