- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz radi8tor #320553 üzenetére
Mármint úgy értem, hogy ha kombináltam volna a Quad Lock-kal (ez már megvan + ez + ez), akkor nem volna jó. Ez volt a korábbi tervem, nem a teljes Broditra váltás.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
-
ArthurShelby
addikt
válasz radi8tor #320346 üzenetére
Nem ezzel van összefüggésben.
Szerintem ma már mindenki hercegnő/kisherceg, és úgy vannak vele, hogy a szerelő feladata, hogy az autó menjen. Majdnem hogy a szerelőnek kéne tankolni.Egy guminyomást nem hogy nem tudnak megnézni, nem is akarnak, mert koszos (fékporos) lesz a kezük.
[ Szerkesztve ]
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
aero.
veterán
-
ArthurShelby
addikt
válasz radi8tor #320335 üzenetére
Valami olyasmi, de mégsem, mert már régóta nézegettem a ctek-eket. Először 10est, vagy 5-öst akartam. Felkerült a csúcsok csúcsa, én meg minden mindegy darabon ráalkudtam.
Élőben egyébként jó nagy (lób**ó) darab.Keveset fogom használni, viszont nem tudom miért, de erre porcosodik.
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
nagyúr
válasz radi8tor #320182 üzenetére
Anno kempingbicajjal jártam át Zamárdiba Szántódról bulizni, talán EFOTT lehetett?!
Vagy 20 éve volt[ Szerkesztve ]
*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda - BMW 18" Alufelni Nyári Gumival és Szenzorral *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
addikt
válasz radi8tor #320180 üzenetére
tudok olyan bringát mutatni, amivel lehet, de ezeknek a bringáknak a száma és a kocsmából részegen hazafelé verető alkeszok számának elhanyagolható méretű a metszete
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
-
macilaci78
nagyúr
-
macilaci78
nagyúr
-
nagyúr
válasz radi8tor #319989 üzenetére
Hálám üldöz, közben meghozták az új ülőgarnitúrát is, pörög ez a hétfő.
Air Fryer nem hozta lázba asszonyt, Anyuméknak van, szökőévente használja, maradiak vagyunk, serpenyő és sütő
[ Szerkesztve ]
*** Eladó Citizen Promaster és Orient Mako Panda - BMW 18" Alufelni Nyári Gumival és Szenzorral *** Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
macilaci78
nagyúr
válasz radi8tor #319989 üzenetére
Láttam, hogy írtál privit, így én már nem ajánlkoztam.
Jövő héten felavatom, aztán szerintem meghirdetem a pneumatikust. Meg szétnézek otthon, milyen kis tasakjaim vannak, amibe be tudom tenni a Cro-Mo fejeket, mert persze nem csak a töltő, de azok doboza sem fér bele. Meg egy 1/2" hosszabbító szárat nézek még a kofferbe.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
válasz radi8tor #319951 üzenetére
Én csak kis szerényen. Töltő a kis akkuval jött, csak a kofferban nem fér el.
Szada85: ahhoz a töltőhöz adnak egy 2,5 Ah akkut is. Nem tudom, mire elég a kis akku hozzá, én is inkább vettem hozzá plusz 1 akkut.
Első PS akkus gépem, amúgy is csak a második.
A töltő aljáról amúgy az egyik gumitalp hiányzik, billeg. Mehetek vissza cseréltetni...[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
nagyúr
Jól elfelejtettem, plusz ma hozzák a bútort, áthoztam Édesanyámat felügyelni, tök elfelejtettem a prémium cuccot a Lidl-ben Remélem marad még valahol...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz radi8tor #319954 üzenetére
Igen is meg nem is. Igen, mert ez a 3 literes 6 hengeres gyári akksi mérete (MasterMark-nak ugyanilyen akksi van a 3 literes Legacy-ban) de mivel az akkutálca azonos az enyémbe is belefér (a manual az enyémhez kisebbeket ír).
Nem, mert eddig is pont ugyanilyen volt benne.#nincsbennetarcsi
-
tboldi
nagyúr
Én is, és itt Óváron is rárepültek a vállalkozsók, de szerencsére jutott nekem is. Meglepődtem, hogy a fritőz még kelendőbb volt, 5-10 perc után már szinte egy sem maradt.
Aztán legalább negyedórát szobroztam, mire sorra kerültem a garanciajegy megírásánál.Már ki is próbáltam a WagonR egyik kerekén, nyilván gyengébb és emiatt több ideig üt, mint a nagy masina, de ez is zokszó nélkül lazítja a csavarokat. 👍
Szombaton a lengőkarcserénél pont jól jött volna, mert a nagy nem fért el a hátsó kipufogódob miatt, a leghosszabb teleszkópos kulcsommal sikerült nagy nehezen megindítani a 20+ éve meg nem mozdított, rozsdás csavart.És hogy ON is legyek, jelentem, 6,5°-ban sem csúszik meg a MiTo új kuplungja intenzív gyorsításkor, helyette az ASR lámpácskája villog, úgyhogy fasza!
[ Szerkesztve ]
-
6030D
őstag
válasz radi8tor #319775 üzenetére
Ki töltögeti a 4 vizes tartályt? Vagy automatikusan töltődik? Honnan tudja a rendszer, mikor kell megállítani? Fertőtlenítést csinálnak a tartályokban a pangó víz miatt?
Inkább lenne nála egy zsugor ásványvíz, aztán fürödhet is benne.Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
ArthurShelby
addikt
válasz radi8tor #319247 üzenetére
Volt róla szó e39 fb csopiban is. A rendszám/kocsi ismert (imolarot, kézi 30i), az előző tulaj is megvan. Volt egy kis vita abból, hogy szárazon kell e megcsinálni a tulajt, vagy még egy kezdő gyakorló és mindenki hibázik.
Én ezt a ködlámpás karácsonyfa stílust nem értem, ebből 22évesen talán már kinőttem.A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
Ármester
válasz radi8tor #319098 üzenetére
Ott a videjó, de mindjárt kimegyek felborítom a Teslát, ha megyek füvet nyírni, megnézem mi történik... spec nekem nincs állványom a kocsi alá, kb egyszerűbb vennem +1 emelőt és kész is a dolog.
Más, ki mivel menne gyorsulást mérni?
Most gyári 235/35R20 nyári van fent, gyári szerelés, tehát van benne 29e lassan, még nincs elkopva, de hidegebb időben érzem a vesztét. Pirelli P Zero.
Illetve holnap érkezik a CC2 4S, ez úgy új, váltóméret, de picit szélesebb. 245/35R20, szerintem szélesebb frissebb gumi, vélhetően a hőmérséklet miatt az lehet jobban is tapadna. Mondjuk kérdés, holnap délután hol gumiztatom át hirtelen, de ez mondjuk részlet kérdés. Kedd reggelre kellene megugranom.[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
veterán
válasz radi8tor #319077 üzenetére
Így igaz.
Ugyanakkor szerintem itt nem kagylós, hanem fűrészfogas kopás esete áll fenn, attól hangos. A forgásiranyos mintázat hajlamos így kopni, különösen ha nincs terhelés a hátsó tengelyen.
A 4 évszakos gumik - kevés kivétellel - forgásiranyosak.kisza25 helyében én megcserélném, bízva benne, hogy bekopik 1-2000 km alatt.
-
6030D
őstag
válasz radi8tor #319077 üzenetére
A lengéscsillapítót adott teherre tervezik, nem mindegy, hogy üres a csomi, vagy van benne mindig 200 kg. Amikor apósnak kagylósra kopott a gumi, a gumis is mondta, hogy egyedül használt kombinál, suv/cuv-nél gyakori gond, mert nincs terhelés a hátsó tengelyen, és minimálisan ugrál.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
macilaci78
nagyúr
válasz radi8tor #318893 üzenetére
EÜ doboz, háromszög alap.
Teljesértékű pótkerék, szerszámok.
Spaniferek (talán 3)
Multitool dugókulcskészlettel.
Egy marék gyorskötöző.
Duct tape.
Egy marék biztosíték.
Gyufa.
Szigszalag.
Öngyújtó.
Egy kerős kesztyű (az a gumiba mártott), egy mechanikai kesztyű.
Egy rossz törölköző.
Nagy szárazolórongy, kis rongy.
2 db nagy, 2 db közepes bevásárlótáska és egy hidegen tartó táska.
Egy bontott csomag 100-as zsepi.
Egy guriga budipapír.
Bikakábel.
Vontatókötél.
Egy üveg ásványvíz.
Elemlámpa, tartalék elem bliszterben.
USB töltőaljzat, microUSB és Type-C kábelekkel.
Kesztyűtartóban a szervizkönyv, kézikönyv és egy 10-es zsepi.
A könyöklő előtt 2 db kaputávirányító.
A könyöklőben 6-7 db láthatósági mellény 3 különböző méretben.
Botesernyő.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
tboldi
nagyúr
válasz radi8tor #318932 üzenetére
Ha tovább olvasol, már megfejtettem.
Szóval nekem jár a sör. -
Blindmouse_
aktív tag
válasz radi8tor #318601 üzenetére
Mondjuk még a fillérvadászok is lassítanak ezeknél.. pedig ők képben szoktak lenni hol van épp aktív fotószakkör.. az átlaghülye meg harminccal mer elmenni ezekalatt, én meg próbálom kerülgetni ezeket, hogy ne kelljen már álldogállnom a kövi lámpánál ami normál tempónál még zöld, a sok bénakacsának meg már tuti piros lesz.
Megtehetem, Flúgos vagyok...
-
mandleee
tag
válasz radi8tor #318405 üzenetére
Nekem a gyári eddig is gyűjtötte.
Persze nem egy elviselhetetlen felár, de nekem is az lett volna a titkos tippem, hogy a gyári beszállítót után gyártottba. (véletlenül Saint Gobain ez is).
A másik amin agyalok, ha a jövőben tervezem cserélni az autót, akkor még locsolják pluszba a gyári szélvédőre, vagy legyen utángyártott. -
Micsurin
nagyúr
válasz radi8tor #318405 üzenetére
Nem placebo.
I30-ba az első csere és a gyári is jobban bírta mint a mostani. Vagy ~4 év alatt triplázódott az M0 - M5 - M6 - M7 vonalakon a kövek száma vagy puhább az anyag.
...vagy épp túl kemény és nincs meg a megfelelő rugalmassága a felületnek?The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
HoaryFox
őstag
válasz radi8tor #318229 üzenetére
Kicsit sz*r lenne busszal bevásárolni, parkolás necces de legalább biztos elférne minden
Ha vennék is valamit, akkor japán vonalon gondolkodnék, Lexus, Mitsubishi, esetleg Honda.
De ez csak fellángolás, inkább tankolom becsületesen a Vekit, perpill csak kis gondja van (ereszt az ablakmosó tartály)"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest