- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
radi8tor #341306 üzenetére
Hát, igen, van már tapasztalatom a Sziciliában, Szardínián és Észak-Olasz + Toszkán részeken de a tavaszi Nápolyi futamtól azért kicsit aggódok, fullos biztosítással lesz az autó és remélem megkapom a Pandát, nem lesz "ajándékba" egy free upgrade-t valami nagyobbra... De asszony ezért már régen rágja a fülem, gyenge voltam...Nyáron akkor meg figyelek Firenzében is erősen.
-
Steve_Brown
senior tag
válasz
radi8tor #341287 üzenetére
És akkor ha nem fizetem be akkor elkezdünk perelni?
Most erre milyen hatással van, hogy kiléptünk a nemzetközi büntetőbíróságból?
Tényleg, mi lesz ha nem fizetem be? Polgári peres eljárássá fajul elköltenek több ezer eurót ügyvédre a végén meg vagy be tudják rajtam hajtani vagy nem?
-
Steve_Brown
senior tag
-
Steve_Brown
senior tag
válasz
radi8tor #341283 üzenetére
Ühüm,
[kép] [kép]
De csak az furcsa nekem, hogy ezt miért nem az itthoni rendőrség küldte? Mi ez hogy közbeszerzésen eladta az xy-nak illetve miért majdnem 1 évvel később küldik? Illetve bent leraktuk valami P+R-be a kocsit és ott azt mondta a tulaj, hogy leadják az autó rendszámát az önkormányzatnak és nem vágnak meg. Előéleti pontom miért nem lett? Ezt hogy érvényesítik? Inkasszó+KHR lista vagy wtf? -
-
-
válasz
radi8tor #341071 üzenetére
Sajnos igen... rakparton megyünk délelőtt Skanzen felé (beteg sokan voltak, kürtős kalács finom, de nyugta/számla az nem volt, ellenben csak kp fizetés igen
) 40-el a budai alsó rakparton csordogál a ba@om, persze tömött sorokba szembe, kísérgettük jó sokat mire végre volt lehetőség előzni.. dán persze rádudáltam, de neki állt feljebb és ugyanúgy csorgott 40-el, feltartva mindenkit aki ment volna a dolgára.
Hazaérve meg kb 3 autó nem adott jobbkezet, csak azalatt a pár száz méter alatt míg hazagurultam. A csomagautomatástól, amibe ma tették be a csomagokat, meg is lepődtem rajta, hogy hogyan.Rendőrt én se láttam egyet se.
-
Petyyyyy
addikt
-
válasz
radi8tor #340882 üzenetére
Például én.
Nem véletlenül fizetek érte... Egyszer már megmentett egy méretes bukótól.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
radi8tor #340739 üzenetére
a fakat kicsit megritkithatnak itt, mert az Astra szemszogebol nem annyira jol belathato a lombozattol
1-2 eve is volt egy olyan vasuti atjaros baleset is, hogy a fak-bokrok total a sinig ertek, ugyhogy csak akkor tudsz korbenzni ott, ha mar rajta allsz a vaganyon
de akkor eleg szar a szitu, ha pont akkor er oda vonat is
es akkor korbeneztel ugyan, de azzal qrtal pont ra, mert ha csak siman atmesz, akkor mogotted megy at ott a vonat -
r4z
nagyúr
válasz
radi8tor #340331 üzenetére
Koszi! Hmm... Mindenkeppen valami fizikai, nem erintokepernyos eszkoz kene, mert mindketten vezetni fogunk radiozas kozben. Tovabb neheziti a helyzetet, hogy mindez az Alpokban lesz, szoval ha tavolabb leszunk, a ralatas se lesz meg valoszinuleg. Mobilhalozat ettol fuggetlenul jatszhat, mert 4G van mindenhol, de akkor is kell valami kulon eszkoz, amibe lehet beszelni.
#214: Koszi neked is a tippet!
-
ParmaBoy
tag
válasz
radi8tor #340205 üzenetére
Kivancsi vagyok lesz-e, mennyi lesz a mi ceges csekkunk.
Trafibol mi munkakortol fuggoen, de vagy terhelem tovabb, aki pedig evi 40k felett megy ceges ugyben (kam, sales, stb) ott az elsot a ceg allja. Casco onresz ue. ,de ott lehetosegem van egyedi elbiralasra a vezerig. fele. Vadkar, uvegkar nem szamit.
-
hobizoli
nagyúr
válasz
radi8tor #340205 üzenetére
erdekes, regebben lattam egy stat-t, hogy a gyorshajtas a balesetek 30%-t okozza
de ebben van a relativ gyorshajtas is, mert a rendorseg ezt egy kalap ala veszi
szoval amikor 37-l megcsuszol a havas-jeges uton, es azert van a baleset, nekik az is "gyorhajtas", mert ha csak 25-l mentel volna ott, akkor valszeg nem torpenik meg
a tenyleges gyorshajtas, azaz amire trafi is kattanna, az ennek a 1/10-e, ami igy a teljes baleseti statisztika csupan 3%-t jelenti -
Peetey91
senior tag
válasz
radi8tor #340088 üzenetére
Úgyis viszem éves szervízre lassan, utánakérdezek.
@Qru
Igen néztem a gyárit, viszont 125 ezer, elemes ultrahangost meg kb a harmadáért már találtam. Spray-el teszek én is egy próbát.
A motorteret (lekopogom) még békén hagyták, de reggelre az autón szoktam találni mancsnyomokat. -
válasz
radi8tor #339813 üzenetére
tboldi: Most olvasom, h már 24 kilométeres kocsisor van az M1-esen.
-
tboldi
nagyúr
válasz
radi8tor #339813 üzenetére
Pillanatnyilag Győrig áll a sor Ausztria irányába. Nekem pénteken lesz érdekes, Oroszlány felé még csak-csak nem lesz gond, hazafele már érdekesebb lesz viszont, lehet, hogy Győrtől célszerűbb lesz az 1-es főútra áttérni. Meg egy parndorfi karika is tervben lett volna húsvét előtt, de ez még képlékeny.
-
-
hobizoli
nagyúr
válasz
radi8tor #339620 üzenetére
tuti savot fognak lezarni ott is
azutan nyaron se nagyon hasznaljak, osztol-tavaszig meg csak a hardcore reteg, aki -15fokban a szakado hoesesben is menne, és ha 1,5m ho van is
pl az Shopmark-tol kifele levo Ulloi uti bicajsavban fel alatt nem lattam EGY bicajost se mukodni
tavaly szeptember vegen Corvin negyed-tol hazaig, nulla bringas vasasrnap a kellemes 23 fokban
maskor Budaörs - 18ker a varoson kereszul 32 perc kozben szumma 3 bringas -
Emunem
őstag
válasz
radi8tor #339538 üzenetére
nálam a következö a menet ilyenkor:
Ha van, akkor saját felni tisztító, utána mosóból aktív hab felfúj, utána kb 1-2 perc várás. (mondjuk matatok az apró után, meg hasonlók) utána mosószeres lándzsa, zárásképpen meg lágyvizes, viaszos öblítés gyorsban. kb 2-3 ejuró.
A vicces az, hogy ugyanúgy 3 euróból megvan az alapos mosás is (vödrös+kendős) -
-
-
grizlisandor
veterán
válasz
radi8tor #339047 üzenetére
Igen, meg túl sok részből áll a rendszer, meg alvázas alap kell hozzá és még így is ~600km a hatótáv.
Sokat kell még ezt reszelni egy városi autóhoz, de tömegközlekedésben is látok benne fantáziát.
Munkagépként kíváncsi lennék milyen, mert azért a zárt munkaterületeken bent tankolod őket, ott még hasznos is lehet. Ezek a DPF szűrős munkagépek borzasztóak a regennel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest