- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
stickermajom
addikt
Az a lista ami Montrealt és New Yorkot a top20 listán szerepelteti nem komolyan vehető.
Vagy 3 évet jártam napi szinten HÉV-vel dolgozni mindenféle probléma nélkül, nézve a Weiss Manfrédon ácsorgó autókat. Egy kezemen meg tudom számolni hányszor adódott probléma vele. Simán nyomnám most is.
-
stickermajom
addikt
Jártam sok helyen, hidd el.
A budapesti tömegközlekedés ár-érték arányban egy kifejezetten jó szolgáltatás. Viszonylag fiatal buszflotta, modern alacsonypadlós járművekkel, rövid követési távolság a vonalakon, a kötöttpályás közlekedés előnyben részesítése, fejlődő metrók, remek éjszakai lefedettség, pontos járműkövetés appban. Mindezt fika pénzből havonta.
Más kérdés, hogy nem vigyáznak rá az emberek, mert nem tudják megbecsülni. A buszsofőröknek, ellenőröknek pedig nincs jogkörük fellépni a gyökerekkel szemben. Viszont érzésre a tisztasági aggályok is eltúlzottak, vannak kirívó esetek, de általánosságban élhetőek a járművek.
Fejlesztésre viszont lenne szükség: kizárólag elsőajtós felszállás buszokon londoni mintára, kapuk a metrókon, célzott edukáció az utazóközönségnek, behajtható büntetések rongálásért, nagyobb jelenlét a problémásabb vonalakon. Utóbbit mondjuk csinálják is, pl. 4-6-on elég sokat jelen vannak esténként. -
-
KAMELOT
titán
Nem kell messzire menni. MO-n ez megy csak itt füstölő dízelekkel mennek a janiskódó emberek. Tiszta retek a kocsi mert még arra sincs pénze, hogy megmossa.
Itt a videóban azért tudnak vezetni, tehát nem idióták.
Mert itt sokan azok. AKkor még nem is beszéltünk aki piásan, drogosan és jogsi nélkül vezet vagy esetleg nincs is műszaki a kocsin. Én ezeket tenném a dutyiba.MaserMark: Az durva
-
-
Azért nem egy olcsójános melós autó ám a Nissan 300 ZX, az épkézláb példányok ára 7 milliótól indul [link]. A tiszteletet nem adta meg neki a vezetője a vizes úton, turbó, sok ló, hátsókerék, 1990-ben nem volt még ESP.
Kapcsolódó videó, amit egy fórumtárs osztott meg a 2 millió eurós Ferrari F40-rôl: [link]
-
Emunem
őstag
én ezt nem vitattam, nekem is többször kellet más életére vigyáznom, mert annyira bamba gyalogosnak / autósnak / biciklisnek / motorosnak... Ebben a helyzetben sajnos már megtörtént a baj, én csak azt firtattam, hogy ho tartunk... lassan a zöld lámpánál is meg kell állni, nehogy egy busz, vagy egy kerékpáros elénk ne hajtson...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest