- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szada85
aktív tag
válasz
radi8tor #296734 üzenetére
Az a "baj" (ha jól emlékszem még a H Astra müszerfalra), hogy ott nincs mutatós vízhöfokjelzö, csak egy LED, ami jellemzöen már csak akkor jelez, amikor "piros zónában" lenne a mutató.
Ebböl kiindulva ha villog, akkor már nem kicsi a baj.Ettöl függetlenül egy ilyen problémából fakadó esetleg kuka motor érdekes jogi kérdés, hogy kinek a felelössége teljes egészében, vagy részben.
-
kisza25
félisten
válasz
radi8tor #296653 üzenetére
Amúgy régebben ment offline a navi, múltkor szembesültem vele, hogy már nem, mert rosszul állítottam be a netet (pontosabban nem állítottam be) így szlovéniában elment
Meg kellett állnom egy autópálya pihenőben és beállítani a netet
Régebben ment offline módban is csak nem jelezte ha dugó van meg ilyenek -
-
válasz
radi8tor #296092 üzenetére
Megnéztem, mert már 2 autómban is cserélni kellett.
Ami hülyeség / félrevezető:
1. Lehet, hogy ők 267 000 Ft-ért adják a Meylet, én szeptemberben 103 442 Ft-ot fizettem az INA-ért. (A gyári VW lett volna 450 €, kb. 180 000 Ft Németországból, vagy ~ 200 000 Ft itthon.)
2. Nem kell rögzíteni a vezérlést (igény esetén tudom mutatni a szerelési útmutatót).
3. Nem jelzi a műszerfalon, csökkeni kezd a kiegyenlítő szintje. (Ha nagyon lecsökken, azt persze jelzi, nem vártam meg.)A többi helytálló, valóban túl lett bonyolítva az Euro6 miatt.
-
=WiNTeR=
senior tag
-
kisza25
félisten
válasz
radi8tor #296047 üzenetére
Vagy nem ér rá, pl. A csajom, mit csesztettem, de még mindig nem hívta fel Őket, pedi 30eFt helyett 70eFt fizet, újra kötve ugyanott a kötelező, már mondtam neki, hogy felhívom én és mikor kapcsolják az ügyintézőt, akkor oda adom
Tsebacsi: ja fogyasztóvédelemhez kellene fordulni. -
válasz
radi8tor #296047 üzenetére
Mocskos dolognak tartom továbbra is, és ez így szerintem!! jogellenes kéne legyen, hogy ugyan annál a cégnél, minden feltétel adott és ugyan olyan, nem csináltál semmi kárt, sőt feljebb lépsz bónuszban, és egy lemondás majd újrakötéssel 50-100k-val fizetsz kevesebbet. Ez szerintem így nem kerek és nem is normális. Nem tudok józan ésszel jó magyarázatot adni erre
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz
radi8tor #295803 üzenetére
Rossz nyelvek azt mondják Széchenyi hihetetlen sebességgel képes elvakítani a vizsgabiztost aki így meg meg feledkezik bizonyos részletekről.
Imádom ezt a felesleges szőrözést.... nekem egy hete motoron a ABE minősített Givi konzol és doboz készletbe kötöttek bele.... majd az ABE láttán megnyugodtak viszont a gyári bukócsövön ment a hiszti végképp, a szép arról a csőről amiről már papír sincs 97-es évjárat révén. Pedig láthatóan nem kisipari CO hegeszts de még csak nem is szakember kezemunkája hanem láthatón gyári.
Csak azért engedtek át mert a bukókeret nélkül nem is rögzíthető a blokkom.
(Annyival hosszabb a menetnélküli része mind 3 blokktartó tengelynek, hogy a csavarok csak úgy tuják összehúzni a vázzal a blokkot ha ott van a bukókeret. ~25 éve meg sem lazítóták tippre.)
tboldi szeretnéd látni ilyen vékony érpáron milyen áramot küld át egy két szervómotor gyártó? Lehet leülnél...Irtech / robottechen anno és is lehidaltam mikor meghallottam a 5-8 ampereket.
-
tboldi
nagyúr
válasz
radi8tor #295803 üzenetére
Én is elgondolkodtam a Lancia pótféklámpáján, hogy nem 1,2 W-os T5 izzókat veszek bele, hanem 2 W-osokat, de nem tudom, elbírna-e majdnem 2x annyi ampert a “vezeték” (= a két párhuzamos, rettentő vékony rézléc, amik közé van szorítva a 8 db rizsszemizzó) így inkább maradt a kisebb.
-
kisza25
félisten
-
válasz
radi8tor #295621 üzenetére
500k
pedig nem is vagy kamionos. vegiggondolva kb a kovetkezok a szamaim: a proceedbe kb 100-110k km-t tehettem, 20-at az octaviaba, 15ot a golfba, 5-ot a q3-ba. plusz a nem sajat kocsikba talan meg 15-20-at.
amit a gumikrol irtok azt ertem. de pl Boldi irasai alapjan eurkan hagyja el mosonmagyarovart, szal nem ertem ott pl o milyen kulonbsegeket erez
-
válasz
radi8tor #295599 üzenetére
Jó volt az a Kleber egyébként, teszteken is rendre dobogón végzett, de azért érezhetően csökkent évről évre a teljesítménye
Erősen gondolkozom egyébként egy négyévszakoson télire, így azokat korábban lehetne felrakni, később levenni, így jobban kímélve a PS4-eket. Bár így a kopástól kímélném leginkább, viszont öregedni ugyanúgy öregedne. Na mindegy, őszig most már lesz időm eldönteni -
válasz
radi8tor #295594 üzenetére
He
Kleber Krisalp HP3 6 éves most és már két éve érzem, hogy nem az igazi - sőt, idénre már csak azért raktam fel, mert nem rendeltem meg időben az új gumikat és úgy voltam vele, hogy még kihúzza ezt a telet. Pedig november előtt nem volt autón, tavaszra pedig már a kamrában szokott lenni, szóval vigyázva volt rá, illetve nem alsópolcos gumi. Az a 8 év rengeteg
A Dunlop SP Sport nyári pedig, amivel a kocsit vettem anno, 6 évesen olyan kemény volt már, hogy hidegebb időben már egyenesben kis gázra is riszált a segge (hátul volt, előre már nem is tudom mik voltak rakva). Max 5 év és csere, legyen az akárhány évszakos -
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- Techsend cyber A 2023 elektromos roller eladó
- BMW E39 540i - V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Alufelni 4 db., R16 méretű gumihoz (pl. Ford Galaxy II) (az ár 4 db-ra vonatkozik)
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest