- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MunezXBK #236411 üzenetére
Az 1.9 CDTI-ben akkor hallottam rendszeresen mikor gyorsítottam a budaörsi autópálya-felhajtón és a lehúzott ablak mellett visszaverődött a hang a szalagkorlátról. (a volt Agip irodaház előtt)
Lefújó néha "nyikorog" vagy "nyöszörög" egyet mikor 1-ben vagy 2-ben ellövöm majd hirtelen elveszem a gázt - de csak a tuning-boxszal csinálja ezt is.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
MunezXBK #236197 üzenetére
5 év, de egy kis csavarral:
"Nagyon egyszerű a trükk a történetben: a horvátoknál nem a bírság kiszabásától számítják az öt évet, hanem onnan, hogy kiderítették, kinek is kell egészen pontosan fizetnie."
Ha meg nem fizeted be, már itthon is behajthatják 50 EUR felettieket: [link]
-
-
slett27
addikt
válasz
MunezXBK #235910 üzenetére
Igazából csak próbálom minimalizálni a kockázatot.
Vannak dolgok amik elengedhetetlenül szükségesek mint ABS, ESP, és így van klíma. De pl guminyomás ellenőrző szenzor, sávtartó, esőérzékelő ilyenekre abszolút nem indulok be.
szabonagyur : nem akarok cserélni csak tisztában akarok lenni a leendő költségekkel. Mert nem akarok úgy járni mint a FIAT Bravo 2-nél hogy csak ez meg csak az aztán annyit költöttem rá mint egy középkategóriás dízel BMW-re.
Mondtam is a szerelőnek ember ez FIAT !!! azt mondta nem számít ez ennyi. Féltengely csere jobb+bal csillaggal 170k. stb stb.
tboy93 : Komárom-Esztergom megyében nincs.
Ez ilyen csöves hely vagy nemtom.
-
válasz
MunezXBK #235910 üzenetére
Főleg, ha 1x majd már a valós áron kell tankolnunk, nem minden más árába beépítve apránként kifizetve.
Most nyáron pálya nélkül az 1.5dCi-s másfél tonnás Lagunát leviszem 4,5l alá, kúton mérve, korrigálva a km számlásó csalását is. Az alkatrészek is csak drágábbak és drágábbak lesznek, ez válasz Rbalint88-nak is, hogy miért nem engedem negyed alá a tankot sosem! Sőt inkább 40-45 literekkel szokott telemenni a 66l.Persze, valahol ez is pazarlás, hogy mindig sok gázolajat cipel magával a kocsi
A klímát én mondjuk nem szeretem, ha lehet, a pár centire leengedett ablakokat preferálom. Nálam a kb. határértékek a bekapcsolására:
>32-34°C vagy >110km/h(szélzaj), vagy városban már huszonpárfokon is elviselhetetlen tud lenni a fekete belső. -
brumi1024
veterán
válasz
MunezXBK #232751 üzenetére
Nekem is kamera nézi, de az algoritmus használja a GPS-t és a térképet is. Onnan is látszik, hogy akkor is tud valamit mondani ha nem volt még tábla (pl indulás után, telekről utcára kifordulva), míg pl a nemrég bérelt Corsa e-ben nem volt navi és az esetek nagy részében nem is mondott semmit. Meg hát honnan is tudná, nincs minden úttípus jelző tábla, város vége tábla megtanítva a képfelismerővel, pláne nem az abszolút latest cuccokkal.
Más: (teg)Napifogyi Bp-Bled 2 fővel cuccokkal 7.8 fedcomp szerint.
-
tboldi
nagyúr
válasz
MunezXBK #232717 üzenetére
Ez is egy opció, de valszeg ugyanaz lett volna a végkimenetel. 🤷♂️
rbalint88: Az autóból szóltam ki neki, mire ezt megcsináltam volna, addigra elhúzott volna akkor is.
Bobby Browncappa72:
………………………………………………Az OMV-s hírt felolvastam apumnak, és rögtön vérszemet kapott, úgyhogy elmentünk tankolni MM95-öst a WagonR-be.
A Kossuth Lajos utcai kúton alig voltak, semmi pánikhangulat, hamar végeztünk. -
válasz
MunezXBK #232717 üzenetére
Én már kétlem, hogy az erőszak is hatna ezekre a fasz emberekre. Múlt pénteken még azért kaptam egy kabbe bemutatást az előttem lévő autóból ablakon kifelé, mert rá mertem dudálni emberünkre, aki nem mert bekanyarodni balra, holott a szembe sávból egymás után ketten is balra indekszeltek, ergo szabad volt az út, ő meg csak pislogott... Kinevettem
(Mert PNV-ben ülök, bzzeg
)
-
válasz
MunezXBK #232269 üzenetére
Értem. A 200-as motor túl gyenge, valami erősebbet szeretnék: 230 kompresszor vagy 320 szívó v6.
más téma, de örülök hogy C-t vettem E helyett, tegnap vettem át a lakás kulcsokat, a mélygarázsban láttam egy C kombit, plusz 20 centi (E osztály) már faltól vonalig lenne.
-
válasz
MunezXBK #232117 üzenetére
Nem szűkítettem túlságosan a találatokat. Csak beírtam hogy Merci kabrió/roadster benzines 7 ezerig.
Egyelőre csak eljátszottam a gondolattal, hogy jó az automata C dízel kombi is, de jó lenne valami nyári autó is. Ennek meg kemény teteje van, bár szezonon kívül le tudnám rakni otthon garázsba.szerk.: távolság nem akadály, a mostani autóért is 350km-t mentem (700 oda-vissza), plusz ugye lesz még egy köröm amikor elhozom.
-
válasz
MunezXBK #231325 üzenetére
Kereskedői garancia, írtam pü-t múltkor.
Viszont a következő kérdés, autó átírás No-ban: csak a lakóhely szerinti irodában lehet intézni, és mindenképpen kell időpont? Berlinben nincs már időpont nyárra...
Ahová időpont nélkül lehet menni az az ideiglenes rendszám - de nekem ugye állandó kellene. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Fali konzol lapos tévékhez
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest