- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nubia Red Magic 10S Pro - újratöltve
Hirdetés
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
szabonagyur #264932 üzenetére
Be kell kapcsolni a telefonon a gps-t
-
tasiadam
veterán
válasz
szabonagyur #264932 üzenetére
Telefontartó a szellőzőre, és menet közben hűti?
-
válasz
szabonagyur #264882 üzenetére
Bé bé bé. B..ák meg
. Mostmár bekapcsoltam.
-
válasz
szabonagyur #264873 üzenetére
Pedig a sajtó faxsága, és elhiheted mindenütt majd így hozzák le. Vezess amúgy is bulváros évek óta, nem csoda (nem is olvasom). Meg lassan a tc újoncai is ezt tolják, kb Dóri akinek szívesen olvasom a cikkeit.
Ma körbementem az M0-án 122es tempomattal, úgy ment szinte mindenki el mellettem, mintha 80al andalognék.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #264873 üzenetére
Olvastak a meres szogoritasrol a cikkeket biztos.
De a vezess.hu cikke pl tokre felrevezeto volt.
-
válasz
szabonagyur #264710 üzenetére
Akkor viszont a kettős tömegű lendkerék, DPF, és Powershit váltó cseréje innentől nem zsebbe, hanem könyöllőbe nyúlós történet legyen.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
szabonagyur #264491 üzenetére
Nincs semmi hatrányod. Èvek óta így vásárolom a matricát.
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #263961 üzenetére
Mindig is tudtam, hogy anyum nem éppen fogyasztásra optimalizált. Én sem, de ő még rátesz egy lapáttal.
szerk.: Sőt amit még össze tudok hasonlítani, az az átlagsebesség. A Lanciával ő mindig 21-22 km/h-kat ért el, én az Alfával meg 27-et hoztam most ugyanabban a városban.
Ráadásul amikor hajnalban indul dolgozni, akkor még szinte tök üresek az utak, a lámpák sem működnek, könnyebben össze tudna hozni egy jobb sebességátlagot (persze a büntetési határ alatt).
-
Rivaul
addikt
válasz
szabonagyur #263876 üzenetére
Köszönöm
-
Rivaul
addikt
válasz
szabonagyur #263870 üzenetére
Köszönöm. Én is így értelmeztem, de annyira kacifántosan írják hogy inkább biztosra megyek mint 17 ezerre
-
válasz
szabonagyur #263374 üzenetére
Ritka szép darab! A hangját szívesen meghallgatnám.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
szabonagyur #263374 üzenetére
Aaa, gyönyörű darab.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #263300 üzenetére
Matraban keves donor vt de ugye eros rendori jelenlet vt a verseny miatt.
-
Peter.70
addikt
válasz
szabonagyur #263300 üzenetére
Kevés célzó vizet ivott
-
macilaci78
nagyúr
válasz
szabonagyur #263160 üzenetére
Na, azért na... Békés megyéből származom. Zuglóból Újbudára járok dolgozni 9-re. Ez rendszerint 35 perc menetidő kocsival, plusz ugye garázsból ki, garázsba be. Ez még nem dugó, csak a reggeli forgalom: a legtöbb lámpán legfeljebb a második eresztéssel átmegyek.
Ennyi idő alatt Battonyáról a megyeszékhelyre el lehet jutni. És azért a békéscsabai csúcsforgalom köszönőviszonyban sincs a budapestivel.
De ugyanezt el tudom mondani Csongrád megyéről, SzSzB, Zala megyéről is.Vidéken, ha valaki nem helyen jár dolgozni, hanem ingázik és a munkaidő nem a menetrendhez igazodik, kocsi nélkül élhetetlen. De messze nincs annyi autó vidéken, mint Butapesten.
Amúgy meg robogózok, ha az időjárás engedi.
-
Integrale
veterán
válasz
szabonagyur #263156 üzenetére
Ez részemrôl nem kifogás. Vagy legyen rendben az autója, vagy ne közlekedjen autóval.
A tömegközlekedés teljesen élhetô. -
válasz
szabonagyur #262881 üzenetére
-
kisza25
félisten
válasz
szabonagyur #262787 üzenetére
Gondoltam már rá, hogy veszek egy pici rom autót és beállok vele a bejáróval szembe, hogy az mellett még tudunk közlekedni
-
válasz
szabonagyur #262376 üzenetére
Hát igen, ezzel már nem állhatok meg bárhol. 18,5 centivel szélesebb mint az előző autóm, még szoknom kell a méreteit. Nem is a közlekedéssel van a baj, egész jól fordul az összkerék-kormányzás miatt, de a beállóhelyek a legtöbb parkolóházban túl keskenyek neki. Pár napja megesett, h beszúrtam egy ilyen szűk helyre, vonaltól max 5 centire álltam, mire visszamentem beálltak mellém. Nem tudtam csak az anyós felől bemászni (zokniban
). Jót nevettem magamon.
macilaci78: Jaja majdnem üres a tank, ezért járok ilyen óvatosan!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #262376 üzenetére
Kövér gázzal bárhova befér
-
Vismajor01
addikt
válasz
szabonagyur #262368 üzenetére
Őőőő...
Asszondjahogy, Q8 50TDI: 2133 kg, 289 lóerő
RX400H: 1975 kg, 286 lóerő
És b*om SUV mindkettő. Hogy érted akkor h közük sincs egymáshoz? Persze, amúgy nyilván, hát egyik benzines hibrid, másik dizel, egyik 14 éves, másik 1...
-
válasz
szabonagyur #262005 üzenetére
Ez nekem új. Idén már BB a rendszám, vagy júliustól BB lesz?
Más.
Zalaegerszegen pár perce aprószemű jégeső hullott, kb. akkora mint a fekete bors. Kárt nem okozott, de április van. -
MasterMark
titán
válasz
szabonagyur #261978 üzenetére
Miért? Nem mindegy?
-
válasz
szabonagyur #261718 üzenetére
Akkor ez se kamu?
Úbazz.
Aktuáis időkép: [link] Reggel és délelőtt
kabrióztamnyitott tetővel ródsztereztem. -
6030D
addikt
válasz
szabonagyur #261756 üzenetére
Ok, de a kuponról a szürkét az ujjad húzogatásával szeded le, nem? És jó alaposan kell. Lidl appban jobb felül van egy Kaparj le gomb, és lekaparja magát.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
szabonagyur #260984 üzenetére
- Jó napot! Ma ingyen választhat egy csokit!
- Jó napot! Ezt kérem.
- 2500 Ft lesz.
- Dehát azt mondta, ingyen van.
- A választás van ingyen... -
tboldi
nagyúr
válasz
Ezen felbuzdulva lekérdeztem a MiTót kíváncsiságból, megjött rendben.
A jelentés szerint 2010-ben volt egy kicsike hátulról megtolása, de semmi vész, csak lökhárító javítás, nem is csere, össz-vissz 1600 CHF.
-
BigBlackDog
veterán
válasz
szabonagyur #260974 üzenetére
Igen, szerviz is mondta fejből, hogy sok helyen tapasztalták, de G8-nál még nem (örülök, hogy tudok újat mutatni
). Polónál nálam is előjött valahol 20-25e km között, de el is múlt utána. Golfnál 75e km-ig bírta.
Nincs mese, 10 éves Honda/Toyota/Lexus kell legközelebb...
-
dnelb
veterán
válasz
szabonagyur #260989 üzenetére
nekem autodna vált be, holland autóról nagyon sok mindent hozott, képeket is eladásról stb
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #260986 üzenetére
Carvertical.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Kerd vissza a lovet sztem is, fizettel egy szolgaltatasert amit nem kaptal meg. Utaljak vissza a lovet. Ha nem akkor fogyved.
Jah visszakaptad akkor ok.
-
válasz
Ez kurvára nem így működik
Nincs szolgáltatás, pénz vissza, köszi! Főleg utalásnál nincs olyan, hogy ne tudná visszacsinálni. -
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #260854 üzenetére
Nekem nincs különösebb bajom vele, elvagyok/elvoltam mind a 4 szettel, amihez közöm van/volt (2x W452, 1x K425 és 1x K435).
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #260854 üzenetére
Skodan a teli hoban szr vt, szarazon es vizen ok volt nem forszirozva.
-
válasz
szabonagyur #260696 üzenetére
30k-ért letüsszenti valaki számla nélkül a sérüléseknél. Zsebből zsebbe forint van nincsenek pótlékok.
(#260703) xEon1337:
20k körül megy a fékfolyadékcsere + fővárosi felár, de visszakeresve a hozzászólásaidat, KwikFit cég volt emlegetve, ott 15200 Forint.
Tavaly előzetes átnézéssel együtt ~30k fizettem a vizsgáztatásért azt hiszem.Valami sántít ezzel az ajánlattal.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
szabonagyur #260692 üzenetére
Betétlapoztak, ezért nem világos, hogy mire gondot a fórumtárs.
-
Vismajor01
addikt
válasz
szabonagyur #260424 üzenetére
Csak a szomszed. Előttem tortent.
Lebuktam csak X5M
4.4 v8 jo hangja volt
-
brumi1024
veterán
válasz
szabonagyur #260424 üzenetére
Megfogadta Vilike tanacsat?
-
válasz
szabonagyur #260417 üzenetére
A motort leszámítva az egy qrvajó autó.
Tegnap este nyálaztam utána a mobile-t, de győzött a józan ész, nem kell még egy Waterloo.
A technika ugyanaz, egy gyártósoron készülnek, leginkább az eleje és a hátulja különbözik, az olasz így hosszabb. A belseje is ugyanaz, a kárpitok és néhány apróság másmilyen.
-
Gergőke88
addikt
válasz
szabonagyur #260417 üzenetére
Ugyanaz a forma
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #259876 üzenetére
Ropira tori a labat es rokkant lesz egesz eletere.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #259876 üzenetére
Visszér barát megoldás, hogy ne legyen annyi vér a lábakban. De brutál veszélyes. És undi is.
-
válasz
szabonagyur #259751 üzenetére
Nem eladó! (nincs is befényképezve, szándékosan)
Gergőke: gyári rücsi, vagy gyári alvázvédő amit látsz, vagy szimplán vizes. Megmostam, becsszó + BSD szakfelügyelet mellett.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #259560 üzenetére
Ott szedett ki engem is mar elfogoauto meg anno Kormival.
-
válasz
szabonagyur #259560 üzenetére
Az M3-on tényleg sok a hülye, és máshogy hülyék mint az M7-en vagy M1-en. 🤷♂️ Utóbbi helyeken én is hülye tudok lenni, ott nem ér meglepetés.
Másik autón elindult az "A" opció, jövő hét elején esedékes. Saint nem szidott le.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #259468 üzenetére
Nem csak az.
Sokat szamit a gyakorlat, miota jelentosen kevesebbet vezetek (melovaltas miatt), azota erzem hogy regen batrabban mozogtam idegen terepen. Na most amig ezzel tisztaban vagy nincs gond csak ha mar nem leszel...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #259461 üzenetére
60 az tulzas de a 70 rendben van.
-
kisza25
félisten
válasz
szabonagyur #259047 üzenetére
Megnézed annyira lelassított, hogy a toyota elkezdett távolodni, aztán toyota nyomott egy satut...
-
válasz
szabonagyur #259039 üzenetére
Ha nem lenne countryzene, szerintem a kamerás autó dudáját hallhatnánk végig, miután beesett a lak. területre ~70km/h-val, majd felkapcsolta a totojásra a refit. Két majom találkozott...
Sajnos voltam én is figyelmetlen, kanyarodtam ki gyorsabban érkező elé, 3 centis távval kezdett követni, de egy elakadásjelző után elkezdett távolodni, nem lett kakaskodás. -
F_Zolee
nagyúr
válasz
szabonagyur #259003 üzenetére
Üllő végén is telepitettek dobozt de még üres. Láttad is, hogy van benne cucc?
-
Reggie0
félisten
válasz
szabonagyur #258989 üzenetére
Barmi lehet. En ugyanitt usztam mar meg egyet a pihenobol torteno padlogazas kigyorsitas utan.
Elvileg a veda kapuk mindig mennek, de csak elvileg. Gyakran van halozati/informatikai problema, ami miatt nincs adatatvitel es igy nincs bunti se.
-
válasz
154 pont a határ, ha jól rémlik mindennel együtt Veda alatt. Ha mázlid van, pont átcsúsztál. A City volt ennyire kakas?
-
válasz
szabonagyur #258995 üzenetére
Szerintem se.
Talán megúszod a büntit, ha jól emlékszem 150 +3%? Illetve egy mezei GPS se 100%-os, lassú a frissítési rátája. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #258993 üzenetére
30000 + 4 pont [link]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Igen a VÉDA kapuk éjjel nappal szolgálatban vannak.
-
6030D
addikt
válasz
Ha visszább mész kb 500 m-t, ott a kamerás tábla, szóval mér...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #258793 üzenetére
Az teljesen jo!
-
válasz
szabonagyur #258162 üzenetére
Abszolút megértem. Ha egyszer az ember kipróbálta...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #257989 üzenetére
Inkabb ez mint a bedoglo Foka RS.
-
rbalint88
addikt
válasz
szabonagyur #257637 üzenetére
Maybachra mondtak, hogy ott nem is vettek fel egy ideig rendelest, mert 2+ evre elore beteltek a slotok gyorsan.
Mercinel biztos toljak az AMG-t (csomagot), mas ontoformas lokharitokra el lehet kerni sokkal tobb penzt -
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #257383 üzenetére
15 év felett lesz óccsó.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #256959 üzenetére
Remek, akkor lassan megjön ÜK-ra is. Március 15-ig elég befizetni szerencsére.
-
rbalint88
addikt
válasz
szabonagyur #256487 üzenetére
Parkolj at egy olyan helyre, ahol fel tudod tolteni akkutoltovel rendesen, biztosan
#256483 szőröscica: akkor mondjuk kb senki nem vezetne. Valoszinu en se
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
szabonagyur #256487 üzenetére
Nem fog feltölteni, illetve jobban mondva nem garantálható. Talán ha akku szenzort lehúzod…
Nekem ma egy elakadással főtt le a kávé
egyik kerék jegén pörgött, lényegében kb ezt a módszert használtuk végül az adott lehetőségek között - kötél kikötve fához, másik vége felnire, aztán előre húzta magát és mindenki boldog. Traktorral történt, de ez részletkérdés
eleje nem hajt, de differenciálzárral is kijött volna, csak használat hiányában benyomva ragad a pedál, szét kellene szedni elpucolni-bezsírozni, azért lett végül köteles megoldás.
-
avl
senior tag
válasz
szabonagyur #256435 üzenetére
50 km böven elég ...általában
ez egy érdekes kérdés egyébként, hogy 1 inditasnyit mennyi idö / km alatt kap vissza az aksi; ismer erre valaki tutti értékeket ?
...engem konkretan 1.2i-DSi Jazz-re érdekelne :-)mert sokmindentöl függ, generator szabalyozas, fordulat, ...
hallottam mar olyant, hogy japanok hamarabb, mint EU-sok (persze ez marha nagy altalanositas) -
molnarpeter
nagyúr
válasz
Ha okos az autó, lehet nem lesz tele az akku. Amúgy bőséggel megteszi szvsz.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Persze, hogy elég a 2x 50km.
-
Reggie0
félisten
válasz
Mar 50-nek is elegnek kene lennie.
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #255143 üzenetére
Cityt nem ismerem.
Jazz esetében tudom, hogy az én LS-embe még nem jutott, eggyel feljebb meg már igen. De a kábelezés megvan, szó szerint csak be kell pattintani a hangszórót.
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #255123 üzenetére
Csak tervben volt, nem vettünk még. Majd most a MiTóra!
szerk.: Megmosolyogtató, hogy az Alfára 215/45R17-ben csupán ~2000 Ft-tal drágább ugyanaz a Hankook 4S gumi, mint a Lanciára lett volna 195/55R15-ben.
-
t72killer
titán
válasz
szabonagyur #254986 üzenetére
Egyikünk se mérte ki, mi a cucc, amit a végén kiöntünk a lefolyón, de elméletben bizony az. A tisztasága a gép tisztaságától függ.
-
t72killer
titán
válasz
szabonagyur #254981 üzenetére
Desztillált víz: elpárologtatod a szutykos vizet majd a párát (amiben már nincsenek sók, egyéb szilárd v magas forrpontú cuccok) vmilyen hűtőfelületen kondenzálod. Ez történik a fürdőszobai körben, a kondenzációs (nem abszorberes) párátlanító egy radiátoros hűtő, amin kicsapódik a pára és lecsorog egy műanyag tartályba. Pont mint a desztillálónál.
#254983: az már frakcionálás (pl pálinkafőzésnél
). Mondjuk annak az esélye, hogy zuhanyzáskor problémás gőzök kerüljenek a kicsapatott légtérbe, kevés. Más persze ha pl nekiállok hipóval v ecettel takarítani, az megbolondíthatja a rendszert.
#254982:
, az lesz, ablakmosót többet nem veszek, csak fagyállót.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #254367 üzenetére
Fura, nekem szolt a 10 napos orszagos vasarlasnal, hogy mar van ervenyes matricam.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #254364 üzenetére
Csak akkor szol ha nem viszonteladotol vetted oket. Es akkor kenyelmi dij sincs.
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #254348 üzenetére
Nekem most már a Hondát is sikerült.
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #254300 üzenetére
Tulajdonképpen igen, bár az csak egy lájtos öblítés volt. Totál koszosan mégsem mutathattam meg a rokonságnak.
Nagyobb gáz most, hogy a kozmetikából hazafele újra koszos lett egy picit. Hülye eső!
Amúgy igen, qrva jó lenne egy ekkora garázs. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #254075 üzenetére
Igen, ez adott autóra/rendszámra van. Nincs lejárata.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #254068 üzenetére
Igen venned kell ha bemész környezetvédelmi zónába. [link]
-
brumi1024
veterán
válasz
szabonagyur #254017 üzenetére
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #254017 üzenetére
Az ajanlott 130-as tempoval.
-
válasz
szabonagyur #253987 üzenetére
Beirtam a dátumot, de semmi árat nem irt mobilrol legalábbis, csak az extrák árait irta. Szöszmötöltem, görgettem föl-le semmi, végül csak rányomtam alul a foglalásra, gobdoltam az a tovább vagy nem tom, de nem történt semmi, felül 1 2 3 feliratok, még mindig az 1-en volt.
Mindjárt megnézem gépen, de most lázas a középső azzal vagyok, a kicsit este vittük ve korházba, RSV-s -
válasz
szabonagyur #253987 üzenetére
Most én is ezen töprengek 1 hétre vonatkozóan:
- olcsó parkolás sok sétával, szabadban parkolás: 12 k
- privát transzfer otthonról oda-vissza és garázsban az autó: 19-22 k
- privát transzfer munkahelyről oda-vissza és tető alatt a gép: 14-17 k -
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #253654 üzenetére
Igazából apum már pedzegette, hogy veszünk vagy épít egy külön tárolót a lomoknak és a bicikliknek. 100 légköbméterig nem kell engedély a móvári önkori szerint.
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #253650 üzenetére
Há' de foglalja a helyet a roncs is, nincs hova tenni, még többet meg pláne.
A jelenlegi elrendezésben 3 autó fér el a garázsban, ebből most 2 a használható ugye, 1 meg a törött, de ha meglesz helyette az új, akkor nyilván nem a roncsot fogjuk tető alatt tartani, amíg el nem viszik.
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #253647 üzenetére
Jó lenne minél hamarabb, kell a hely a garázsban az új jövevénynek.
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #253630 üzenetére
Épp ez az, hogy megnéztem. Így jött ki, hogy az a legolcsóbb, ha a Honda marad az enyém, a Suzuki marad apumé, és az új járgány anyumé lesz.
Majd megformázom a rögtönzött táblázatomat, hogy érthetőbb legyen, aztán beszúrom.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #253598 üzenetére
Itt is divat 1,5 helyet elfoglalni. Sokat is bosszankodok miatta. Jazz-el ráparkolok az ilyen majmokra de Bubival nem merek félek, hogy meghúzzák.
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #253565 üzenetére
Akkor is ennyivel haladtam, mikor csomiajtóért mentem először Pilisvörösvárra, majd hetekkel később BP-re, nem volt gondom ezzel. 1-1 előzésnél, amikor számítottam arra, hogy utolérnek a belsőben, persze felgyorsítottam 130-ra, de a külsőben simán tartottam a 110-et az idő nagy részében.
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #253561 üzenetére
A humán tényezőnek fárasztóbb hosszú úton a 130-140. Ha csak Győrig megyek, akkor nyomom neki, de ekkora távon nem szoktam, inkább lassabban megyek.
Persze másfajta autóval valszeg másképp lenne. Legszívesebben az Ypsilonnal mennék, de akkor meg nem is kéne menni sehova.Qru és 6030D:
-
diegho
nagyúr
válasz
szabonagyur #253462 üzenetére
Valaki jól számol. Március és November között kb 6k óra telt el, tehát kb 250km/h volt a sebessége a vétel óta, ami ugye pont a limit.
-
426os
őstag
válasz
szabonagyur #253407 üzenetére
Allianz nálam is adott kedvezményt adatfrissítés után (külföldön futott km 5k -> 10k, szeptemberi sikeres műszaki). Tavalyi ár volt 32k, idénre ajánlottak 41k-t, frissítés után lett 38k (a 41 is jó volt, máshol is ennyi lett volna, ha újrakötöm). Drágul, de MO-n még mindig nagyon olcsó a biztosítás. Ha úgy alakul, hogy kiköltöztetem a kocsit, Ausztriában ugyanez 900 Eur körül lesz éves adóval együtt.
-
szabonagyur
félisten
válasz
szabonagyur #253405 üzenetére
Pontosítok, Allianz.
B1 kötelezőre küldött 39000 Ft-t (eddig volt 40.200). Írta ha kitöltöm a frissített adatokat meg megnézek valami videót lehet kevesebb, lett belőle 28.080 Ft
Casco 139.080 volt ebből lett 156.960 Ft
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #253350 üzenetére
Igazából mindegy, a Mitók úgy is jobban tetszenek anyumnak, csak ez az egy 5 hengeres volt olyan különleges, ami birtoklási vágyat keltett mindannyiunkban.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #253009 üzenetére
A jobb (adalékolt) benzinnek inkább csak a direkt befecsis autóknál van értelme én úgy tapasztaltam.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #253011 üzenetére
Az nem a plugin hibrid töltőcsatija?
Amúgy érnek ezek valamit?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #252992 üzenetére
+1, még fogyim se lett jobb tőle. Tiszta pénzkidobás.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #252992 üzenetére
Lehet így is van ez jól. 360k km van a Focusban, sosem prém benzint tankoltam bele. Biztos vannak olyan spéci motorok amik igénylik a törődést, de szerencsére ez nem ilyen.
Pl egy Alfáról hallottam, hogy az OMV prémet utálja, de MOL prém nélkül nem is jár szépen. -
kisza25
félisten
válasz
szabonagyur #252576 üzenetére
1,8 szívó? Opel insigniában is az
Akkor insignia 2,8 v6 T, az már csak megy -
fant0mi
őstag
válasz
szabonagyur #252490 üzenetére
Kínai JAC. Szóval szépen másolták a kínaiak a designt.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
szabonagyur #252346 üzenetére
Kuga 150-el pályán 8,5 (Németország
)
De amint araszolás volt baleset miatt barátságos 6 literes fogyi lett(40 perc araszolás szinte végig akkuról)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okos Otthon / Smart Home
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos autók - motorok
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Ubiquiti Unifi Access Intercom
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Profi biztonsági IP kamera 4MP - optika 2.8 - valós WDR - POE - ONVIF - szolid áron
- CORSAIR TC100 RELAXED SZÜRKE/FEKETE SZÖVET GAMER SZÉK
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest