- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
H-Zol
senior tag
válasz
Intruder2k5 #558 üzenetére
Házi barkácsban én is használtam atóizzót ( nem úgy világított a zseblámpa mint amire számítottam ) , sorban összekötöttem 3 darab 18650-es cellát , ráköttem 4 darab párhuzamosan kötött kocsi izzót és lakatfogóval megmértem az atfolyó ampert , és elvéreztek azok az aksik , vettem másik aksikat és ott jó volt a fény is és az amperleadás is !
-
jojoando
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #547 üzenetére
Milyen töltő az ami erre képes? Nekem nincs rajta ilyen dugalj.
Sorry, Buta kérdés. -
Barret001
addikt
válasz
Intruder2k5 #562 üzenetére
Jó lesz az!
-
DigitXT
félisten
válasz
Intruder2k5 #560 üzenetére
Kimaradt nekem az a HSZ, mea culpa.
-
DigitXT
félisten
válasz
Intruder2k5 #558 üzenetére
Vannak erre célszerszámok, azokkal pontos az eredmény (műterhelés)... Abban teljesen egyet kell értsek az előttem szólókkal, hogy a töltésre fordított energia 1) nem megy bele 100%-ban az akkuba és 2) nem is nyerhető onnan vissza 100%-ban. Ha a kapacitás teszt érdekel, akkor teljes töltés után műterheléssel merítés adja meg a pontos értéket...
(Nem arról van szó, hogy mennyibe került, és mennyivel jobb, mint az előzőek, hanem ha már teszteled, akkor csináld rendesen, azzal tennél nagy szolgálatot a fórumozóknak.
)
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
5 V szinten átfolyó 931 mAh töltésmennyiség 4,655 Wh energiamennyiségnek felel meg.
Ha feltételeznénk, hogy ez teljes egészében visszakapható, akkor 9 V szintre emelve 517 mAh töltésmennyiség lenne kivehető.De mindebből lejön a töltés, illetve merítés közben hő formájában elszálló veszteség, ami részben a konvertáló elektronikán, részben a cella belső ellenállásán képződik.
-
Barret001
addikt
válasz
Annyiért ajándék volt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest