Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fenyő
őstag
Egyébként ha már 17.1-es Xfce-t szóba hoztam egy fontos változás azért van, az xfce 4.11-re frissült és a compiz beállításoknál (ablakezelő hangolásán belül) a synchronize drawing to the vertical blank opciót aktiválva végre compizzal sincs már tearingelés, szóval compton helyett lehet azt is használni, tehát úgy tűnik végre az xfce is össze lett fésülve a compizzal

-
Fenyő
őstag
Ill. javítom magam, nyílt driverrel (HD4000 és régebbiek) is működhet a scaling (nem gpu csak simán scaling ezt is rosszul írtam fentebb, de a catalystban gondolom előbb-utóbb úgyis megtalálja aki keresi), xrandr-rel az underscan opcióval lehet variálni, aztán hogy működik-e nem tudom, ki kellene próbálni.
Gondolom xrandr --output HDMI-0 (ez lehet 1 is érdemes xrandr-el előbb lekérdezni) --set underscan off ha fekete keretes, on ha túllóg...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Macbook Air M3 15" 16GB 256GB 100%
- Hordozható napelem 10 Watt / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i7 8700K 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Rowon