- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- T mint tavasz: képeken a közelgő Xiaomi 17T
- Nokia 8 Sirocco - tudja, honnan fúj a szél
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
nagyúr
válasz
Vasti74
üzenetére
Tisztában vagyok, hogy nem egyszerű, sosem mondtam, hogy az. Ekkora mértékben meg pláne, amit a franciák meglépnek. De gondolom (remélem), hogy nagyon részletes előzetes tervezés és felkészülés előzte meg a végrehajtást.
A felhasználókat én nem féltem, a legtöbb disztróban simán lehet csinálni a Windows -hoz nagyon hasonlító start menüt, desktop -ot stb. Szerintem nekik alig fog változni valami ebből a szempontból.
Én azért támogatok minden ilyen kezdeményezést mert az mindig jó ha egy hegemóniára törő monopol cég termékeit kukázzák és sokkal olcsóbb (vagy ingyenes) open source alternatívákat keresnek, nem mellesleg ezzel vissza veszik saját kézbe a kontrollt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Háztartási gépek
- LEGO klub
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Peugeot, Citroën topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- GAMER PC! i5-13500 / RTX 3070 Ti / 16GB DDR / 512GB NVMe / 650w!
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon