- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: az X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Petya XT
üzenetére
Nem a Mintet szidtátok, egyébként én is prüszköltem rá a nyamvadt hülye új alkalmazásmenü miatt, de azt pillanat alatt vissza lehet csinálni régire. Ide azért nem is írtam, mert beszéljétek ki nyugodtan, ha valami nem OK, őj kiadás esetén jü ezket emlegetni. Ami miatt nyekeregtem, az az volt, hogy a Cinnamon Spice-ban található kiegészítőket, kisalkalmazásokat emlegették sokan, ami egyrészt nem a Mint fejlesztők sara, másrészt új kiadásoknál gyakran nem jól működnek, de ezt a külsős fejlesztők tudják csak korrigálni.
De legalább a wayland működik 22.3-mal. Amúgy napi szinten sose használom az új verziókat, most meg sima 22 van csak a Lenovo törpeszörnyetegen, viszont az upgrade meg csak 22.3-ra engedné frissíteni, pedig 22.2 kéne...
Ha nagyon építgetsz még, minap jött egy baromi méretű gépház, úgyis el kell adnom, mert max a nyuszi tudná belakni, én nem, viszont ahhoz meg rohadt drága. Valami Phanteks S600s, de nem ARGBbuzi kiadás!

Amúgy addig halasztgattam a félgép berakását, amíg a 64GB RAM egy csomó pénzt keresett a szekrény tetején, csak azt bánom, hogy nem DDR5, csa DDR4...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Formula-1
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Crimson Desert - Középpontban a harcrendszer és a karakterfejlődés
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
- Samsung Galaxy S25 Edge 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Rowon