Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Petya XT
üzenetére
Nem a Mintet szidtátok, egyébként én is prüszköltem rá a nyamvadt hülye új alkalmazásmenü miatt, de azt pillanat alatt vissza lehet csinálni régire. Ide azért nem is írtam, mert beszéljétek ki nyugodtan, ha valami nem OK, őj kiadás esetén jü ezket emlegetni. Ami miatt nyekeregtem, az az volt, hogy a Cinnamon Spice-ban található kiegészítőket, kisalkalmazásokat emlegették sokan, ami egyrészt nem a Mint fejlesztők sara, másrészt új kiadásoknál gyakran nem jól működnek, de ezt a külsős fejlesztők tudják csak korrigálni.
De legalább a wayland működik 22.3-mal. Amúgy napi szinten sose használom az új verziókat, most meg sima 22 van csak a Lenovo törpeszörnyetegen, viszont az upgrade meg csak 22.3-ra engedné frissíteni, pedig 22.2 kéne...
Ha nagyon építgetsz még, minap jött egy baromi méretű gépház, úgyis el kell adnom, mert max a nyuszi tudná belakni, én nem, viszont ahhoz meg rohadt drága. Valami Phanteks S600s, de nem ARGBbuzi kiadás!

Amúgy addig halasztgattam a félgép berakását, amíg a 64GB RAM egy csomó pénzt keresett a szekrény tetején, csak azt bánom, hogy nem DDR5, csa DDR4...
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Jövedelem
- Microsoft Excel topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Teljesen az új Xboxhoz készül a neurális leképezés
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- S21 256/8 dobozában
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 256GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Rowon