Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

félisten

válasz Petya XT #16410 üzenetére

Nem a Mintet szidtátok, egyébként én is prüszköltem rá a nyamvadt hülye új alkalmazásmenü miatt, de azt pillanat alatt vissza lehet csinálni régire. Ide azért nem is írtam, mert beszéljétek ki nyugodtan, ha valami nem OK, őj kiadás esetén jü ezket emlegetni. Ami miatt nyekeregtem, az az volt, hogy a Cinnamon Spice-ban található kiegészítőket, kisalkalmazásokat emlegették sokan, ami egyrészt nem a Mint fejlesztők sara, másrészt új kiadásoknál gyakran nem jól működnek, de ezt a külsős fejlesztők tudják csak korrigálni.

De legalább a wayland működik 22.3-mal. Amúgy napi szinten sose használom az új verziókat, most meg sima 22 van csak a Lenovo törpeszörnyetegen, viszont az upgrade meg csak 22.3-ra engedné frissíteni, pedig 22.2 kéne...

DarthSun

Ha nagyon építgetsz még, minap jött egy baromi méretű gépház, úgyis el kell adnom, mert max a nyuszi tudná belakni, én nem, viszont ahhoz meg rohadt drága. Valami Phanteks S600s, de nem ARGBbuzi kiadás! :N

Amúgy addig halasztgattam a félgép berakását, amíg a 64GB RAM egy csomó pénzt keresett a szekrény tetején, csak azt bánom, hogy nem DDR5, csa DDR4...

Új hozzászólás Aktív témák