Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Petya XT
    senior tag

Ezért nem is használom. Plasma alatt próbálkoztam vele, de huh... Volt baj rendesen.
    A Win11 alatt viszont nem tudom, mi a baj vele - ok, nem ide tartozik, de a gyerekeknél két gép is fraktális ;-) (az egyik laptopja 125% és a másik asztali gépe 4k 175%) , szerintem nulla a probléma velük. És most az AMD-s mini gépemen is Win11 fut 4k 175%-on, nem vettem észre semmi hibát.

Úgy vettem észre, hogy 24 col felett elmosottá válnak bizonyos részei a képnek, és a programok sem igazán tudják követni, sőt... A 144 Hz es monitort vissza kellett vennem 60hz-re, akkor javult némiképpen. Ez nem az én gépem, anyám panaszkodott, hogy valami nem oké, megnéztem, tényleg gusztustalan volt némelyik program kinézete. Állítottam ott a monitort,...szódával elmegy kategória. A Windows 10 150%-a sokkal szebb volt, minden tekintetben. Valahogy nem ugyanazt az értéket értik 125-150% alatt a két rendszernél.

Érdekes, mert Plasma alatt ezek a méretezések mostanában patikák. Mit tapasztaltál, mi nem volt rendben?

Új hozzászólás Aktív témák