- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 17 - alap
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Petya XT #15381 üzenetére
Én már jó ideje csak kikapcsolok minden felesleges dolgot az Inditópultban, annyi meghajtóra kellett utóbbi félévben rendszer telepíteni gépcsere, SSD cserék, etc., hogy már nem variálgatok, tényleg elég sok csomag össze van már drótozva a Cinnamonnal.
A verziófrissítéseket ki szoktam próbálni, de a fő rendszert mindig frissen telepítem, mármint ha főverzióváltás van, bár mostanában az alverzió frissítésnél is elég sok változás történik a rendszerben. Ha jól emlékszem, régebben nem is lehetett verziófrissítést választani, csak új telepítést, főverzióknál legalábbis.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Béta iOS-t használók topikja
- Xbox Series X|S
- Fotók, videók mobillal
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Gitáros topic
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3461, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
- RedMagic 10 Air Twilight Gamer kijelző, nagy teljesítmény, 16/512 GB,3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest