- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
válasz
NeoPampalini #15040 üzenetére
Már megoldottam, hajnalba le is gyalultam róla a Mint-et, ment vissza a Win10, jövőre meg majd a 11. Semmilyen Win alapú programot nem tudtam működésre bírni, már terminálozással kellett kezdenem, mert a Wine nem akart települni, később sikerült, ott is volt az ikonja a "start menüben" de nem indult el, laggolt az egér rendszeresen, néha nekiállt villogni a monitor négyzetekben, mint amikor vga hiba van, sem az nvidia színkezelést nem tudtam elérni, sem a hangkártyám működésre bírni, úgyhogy befejeztem a bohóckodást.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Szólánc.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- Honor Magic5 Pro 5G LTPO 120 Hz kijelző, 50 MP triplakamera, 66W gyorstöltés 512 GB
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest