Hirdetés
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
A linket elmentettem,a jövő hónapban fogok venni egy monitort vagy nvidia kártyát. Ha belegondolok elég nekem a Linux is,csak ez a hiba miatt nem volt fen huzamosabb ideig sose. Ez a TV egy nagy *****,voot vele más bajom is. AMD kártyán valamiért nem RGB teszi Windows alatt hanem a másikba aminek az volt az eredménye hogy idönként elment a kép, de visszajött mindig. Mikor ezt meguntam akkor is felraktam egy Linuxor,szintén FHD 15Hz ment (Akkor még nem tudtam mi a hiba),de sose ment el a kép egy pár másodpercre,akkor jöttem rá hogy RGB-be megy a TV Linux alatt,és Windowson átrakva negszünt a bajom.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gran Turismo
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ford topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% Akkumulátor
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Rowon