- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
ubyegon2 #12697 üzenetére
Xed jól néz ki, köszönöm, ha ctrl/shift-insert is a helyén van, hurrá, tonnás teher zutty le
Még egy apróság. Ahogy néztem blogokat, külön tabokon nyit meg file-okat. Lehet úgy konfigolni, hogy egy ablak - egy file, és mindig új ablakot nyisson? Engem nem zavar, ha ott egy tab fül, egészen addig, amíg ablakonként maximum csak egy van belőle
A weben fellelhető anyagokban erre a kérdésre én nem találtam meg a választ.
@Frawly:
Valószínűleg nem kötelező szeretni. Ne használd, ha neked nem tetszik. De ha már azon érdeklődsz, ugyan mivégre, nekem például éppen pain-point egy olyan plain text editor megléte, és szerintem mások is vannak vele úgy. Nem lehetetlen, hogy a mi kedvünkért erőltetik. Peace & Love.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple MacBook Air 13 2017 A1466 512Gb SSD / i7 / 8GB RAM / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest