- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ubyegon2 #1582 üzenetére
És esetleg úgy, hogy:
forms_AD01.jsEhhez nem kell tudni semennyire a HTML nyelvet, én ezért emeltem ki az ad szócskát. Talán köztudott, hogy ez minek a rövidítése (honnan ered az AdBlock?
).
Tehát erre kb. mindenkinek a listája szűrni fog, kilövi ezt a JS fájlt, ezzel megölve a gombokat.
Myth: BUSTED. -
válasz
ubyegon2 #1569 üzenetére
Jajj, te drága...
Idéznék, aki akarja, visszakeresi ki írta:
"Adblock- ot ki kell kapcsolni, különben ez van!" Tehát az oldalon be volt kapcsolva...
"Megértem én, hogy a Mobilarena és a társoldalak a reklámokból élnek, de köszönöm, nekem nem kellenek."Csak hogy az egyértelmű utalásokat emeljem ki, de nyilván több threadből, több "áthallással" több idézet kerülhetne ide. Most, hogy ez felvágás akart lenni, vagy nem, lényegtelen, kirakta az ablakba. De minek.
-
-
N0zer0
senior tag
válasz
ubyegon2 #1537 üzenetére
Nálam is linuxos FF van, meg Adblock Plus, és tökéletesen megy a PH. Tisztítsd ki az Adblock Plus szűrőit, és kezd el őket felvenni újra. Ha ez nem segít, akkor csinálj új FF profilt (előtte exportáld ki az Adblock Plus szűrőlistáját, jelszavakat mented Password Exporter addonnal, meg a könyvjelzőket is mentsd), mert a FF akkor szokott X-aktás hülyeségeket produkálni, ha begányolódik a profilja. Az új profil alatt mindent beállítasz, minden addont újra hozzáadsz, jelszavakat, könyvjelzőket is. Elvileg úgy jónak kéne lennie.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
ubyegon2 #1537 üzenetére
Mielőtt elmentem angolra, nem rosszcsontkodott. Nem értem, hozzá sem nyúltam. Az AdBlock marad, nem akarok reklámot. Akko nincs szmálji aszt kész.
Igen, az AdBlock csinálja. Nem baj, az AdBlock azért van, hogy a szükségtelen dolgok ne idegesítsenek. Megértem én, hogy a Mobilarena és a társoldalak a reklámokból élnek, de köszönöm, nekem nem kellenek.
-
Rimuru
veterán
válasz
ubyegon2 #1527 üzenetére
"TEK- es dolgot most nem feszegetném annyira, mert, ha én látom őket, akkor ők is láthatnak engem" Azt hittem olyan rendszer van hogy az ügynök jelentést ad le, de úgy tűnik változnak a módszerek (biztos az NSA hozta ezt is).
Én a rókát szoktam hagymával etetni na meg még pár dolgot, de azt nem mondhatom el, hadititok.
-
Rimuru
veterán
válasz
ubyegon2 #1520 üzenetére
"Te orroltál meg poenszerű kérdésemtől!" Nem így reagálnék ha ilyen történne, de nem is vagyok sértődős típus.
"Néha olyan érzésem van ,hogy azt hiszitek, hogy a TEK- től érdeklődök" Eloszlatnád itt a gyanút, de ezzel csak erősíted.
Tudtam hogy együtt dolgozik az NSA és a TEK (link), és te vagy a magyarországi beépített ügynök.
Decepticon: "colomb2 terminálban nézi a HD filmeket is" Attól függ hogy mi számít terminálban nézésnek.
(egyébként tök jó hogy ezt most írtad, eszembe juttattál egy script bővítési lehetőséget)
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
ubyegon2 #1518 üzenetére
Engem azonnal rá fog tudni beszélni, amint megszűnnek a hibaüzenetek. Nem a hide-ra gondolok, hanem arra, hogy ne is keletkezzenek ugyan úgy, mint ahogy sehol máshol. Nekem ne küldözgessen adatokat a rendszer sehova. Majd, ha támogatni akarom őket, akkor megteszem azt a megfelelő fórumokon keresztül. ráadásul az összegereblyézett adatokkal láthatóan nem kezdenek semmit, mert szinte mindig ugyan azokra a dolgokra kaptam a hibaüzeneteket. Egyszer itt, másszor ott. Aztán meg megint az engedélyezzem a rendszeradatok kiszolgáltatását "javítás" céljából.
Azt is éreztem én akkor, hogy kimennek olyan adatok is a gépemről, amit éppenséggel nagyon nem akarok. Feltűnt, hogy emlékszik a kereséseimre a rendszeren belül, hiába irtottam az Amazont, továbbra is jönnek ajánlatok a keresésre stb. Aztán megnéztem az interjút, amit az egyik legnagyobb Linux guru adott a Unity-ról és úgy an block a Canonical tevékenységéről és igen. Most, hogy nem Ubuntut használok, értettem meg, hogy miről beszélt. Tökéletesen igazat adok neki is és Linusnak is.
Szóval, a Buguntuzás mögött sokkal komolyabb politika húzódikcolomb2 terminálban nézi a HD filmeket is :p
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
ubyegon2 #1514 üzenetére
CSak a jegyzőkönyv kedvéért: előbb megteremté az Úr a Gnome 3-at, majd lőn sötétség egyes fejekben és megjelené a Unity.
Nekem a rendszer ne naplózzon és ne kutakodjon a dolgaim között. Ne ajánljon se könyveket, de DVD-t, se semmit! Ráadásul a naplózást és kutakodást nem is tudtam belőle kiirtani.colomb2: azt nem nagyon tudom támogatásnak nevezni, hogy a dpm-et külön kell engedélyeznem és ha azt megteszem és valami megdolgoztatna a gépet, lefagy tőle akár a komplett Linux is.
-
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
ubyegon2 #1507 üzenetére
Köszönöm!
Az nem "Manjaro desk Unity"
A VB-ben a gyárilag feltelepült Gnome hármat láthatod beállítás nélkül. Kívül, a Manjaróban az általam már beállított kinézetet. A "Unity"-hez hasonló (de csak hasonló) dolog a Gnome Dash to Dock:
Íme:
A Gnome-ot innen lehet pofon egyszerű módon felkészíteni a napi használatra: Extensions
Ha majd felteszem az Arch-ot, akkor is úgy fog kinézni körülbelül mint a Manjaro, mert nekem nagyon tetszik az ikonkészletük, betűtípusuk.
-
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
ubyegon2 #1493 üzenetére
Nem olyan egyszerű a leírás alapján sem feltenni. Most telepítenén a xorgot és a DE-t, de nem tettem fel a wifi-t. Most meg vagyok lőve.
Azt nem részletezte ki, hogy a 'wifi-menu' parancs után mi a teendő, így balga módon kihagytam, gondoltam, most van Net. Nem kellett volna -
Fritz Teufel
addikt
válasz
ubyegon2 #1474 üzenetére
A jelenlegi is 2008-óta van nyúzva, ez is megdolgozott az áráért. És még mindig elég erős gépnek mondható. Előbb állást kellene találnom és máris mehet a beruházás... persze, előtte még alaposabban körbejárnám a kérdést, de ezek a ROG-ok nagyon jó kis gépeknek tűnnek mindenféle árkategóriában: 250.000-670.000 között, 16,6-17"-os kijelzőkkel.
-
Fritz Teufel
addikt
-
tvamos
nagyúr
válasz
ubyegon2 #1434 üzenetére
Oke 13.04...ezt el-asztam. Mar tele a fejem a repokkal, meg a lefagyos live-okkal, meg a zunetbootinnal.
(#1435) lionhearted válasza tvamos (#1431) üzenetére
Most hiszterias vagyok... olyan nekem ez az OS telepites, mint ceruzat hegyezni, szertnek mielobb tullenni rajta, hogy mehessek vissza raspberry-zni, arduinozni, vagy rc-zni, vagy valamizni.Azert kerdeztem, hogy valami bajom lesz belole, hogy frissul? Marmint elkap valamit? Vagy mi ez a mania, ohgy minden telepitesi leiras ugy kezdodik, hogy "sudo apt-get update && sudo apt-get upgrade"?
-
Apollyon
Korrektor
válasz
ubyegon2 #1313 üzenetére
Őszintén szólva nekem már a 30/3 is bőven elég, sőt, én már telefonáltam a UPC-nek hogy hadd menjek kisebb csomagba, de most már ez a legkisebb csomag...
Amikor előfizettem erre a netre lassan 10 éve, akkor még 512/128 Kbit/s volt a sebesség... Most már lassan ennyi MB..
Lassan az lesz, hogy olyan gyors netünk lesz hogy valaki betör a gépre, és pillanatok alatt áttölti magának a többszáz gigás merevlemez teljes tartalmát.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
ubyegon2 #1304 üzenetére
A WD Blákk gyorsabb lenne? Régen az a Raptor volt..
Cyrin & bob:
Na ja, de ha azt mondjuk hogy i7 az elég tág fogalom .D Vannak gyengébb és erősebb i7-ek is, sőt van olyan i3 is talán ami erősebb mint egy régebbi i7. Aztán lehet hogy ez ökörség.
Én egyébként az U végű notesz procikra izgulok, a legjobbak azok, amik ugyanúgy elviszik a rendszert, mégis bolhafingnyi energiával.
Egyébként ezt a gigás netet már nem is igazán lehet kihasználni. Torrentre max, és az is fix hogy a Debian sem települ fel gyorsabban
Esetleg még ha vagyunk 14-en a családban, 14 géppel, akkor arra lehet osztogatni a netet és jut mindenkinek sávszél.
-
Vladi
nagyúr
válasz
ubyegon2 #527 üzenetére
kde alatt mivel? nm-el? Ott lehet a gubanc.
Ha cpu melegszik, akkor vagy koszos, vagy nem jó a paszta, vagy kevés a hűtés. Elromlani nem nagyon szoktak.
Igaz, táp is lehet. Kap elég áramot a gép? Milyen táp.
Amikor én gépet építek 2 dologra figyelek nagyon: alaplap, és táp. A többi csak kacat.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
ubyegon2 #416 üzenetére
Sokkal több dolgot kell kézzel megadni a telepítés során mint a többi disztrónál. Talán fel tudnám tenni, de most tényleg gondolkodóba estem: Debian vagy Fedora... A Fedora sokkal hamarabb felmenne, de lenne tanulnivaló az rpm miatt. A Debian ilyen szempontól meg nem probléma, mindent csinálhatnék úgy, mint az Ubuntu-n. Ehhh...
-
mzx
senior tag
válasz
ubyegon2 #317 üzenetére
"Azt tudjuk, hogy egy adott tömeg intelligenciáját mindíg a legalacsnyabbhoz kell belőni. elég elolvasni néhány hozzászólást filmekhez"
Hsz a filmeknél...
Háháháhá ez nagy vóóólt.
(Tanúúhatnyányak tűlem, péddúú aSZt íítam mutkkkó ho gyüccsünk Izajurának! Na ugyi, tudokénha akkkkarok.)
Norton Commander, besz*rok.
Ha a nas-t nem ismered, akkor az enyém.
Megyek is NASsolni....
"Előre sajnálom a routres topic népét! "
Ezt viszont nem vágom... homályosits fel errol, pliz.Nézem a privit...
(#321) Syl:
" 500-as vinyóvan együtt volt 27 mátyás."
HáháhááhháááEz kb olyan volt, mint a Hatodik Lenin.
-
mzx
senior tag
válasz
ubyegon2 #236 üzenetére
Cherchez la femme? Áááááá ééééértem... Femme FataLe!
-
mzx
senior tag
válasz
ubyegon2 #233 üzenetére
nomen est omen? Fura, gyakrabban szoktam elírni, mint te... az inkább
nomen est Women, nem?A viccet meg én se értem. Pfúj viccek! Brrr... Inkább az ak47-es, ha már azt ajánlottad....
Ismered a reggae slágert? "Nóóóó Men est óóómen krááááj..."
Na megyek is a másikba , mert ki vagyok akadva... nem másra, hanem senkire sem... arra h vmi balul sült el, és a másik Bob lehet h tudja a választ... Engedelmével megkérdem őt, bár lehet h a torrentkliens kísérletemmel akasztottam be magamnak kis híján az imént...
-
mzx
senior tag
válasz
ubyegon2 #227 üzenetére
Mások nevében nem?
Elnézést! Korrogálok! Uraságod vérkomoly echte germán gentleman (ghhcchhchhhte mááán? ), aki többnyire nem érti a humort (se pedig -ettől függetlenül- a jószándékot)
"Ciccolinát? 40 évvel ezelőtti felvételen, juj. "
Viccelsz?? Ejjjnye...
Én a mostanira gondoltam! Felvállalt gerontofil vagyok
, tekintélyes gerontoszaurusz DNS gyűjteménnyel! (Pszt! A (szám)TEK-nek egy szót se erről!!
)
(#229) bob.zxr :
"Miért használsz Firefox-ot? Olyan böngészők vannak terminálos használatra, pl. elinks ami elég fejlett már
"
Így van! Már Mr.Sherlock is a NAgyító nevű böngészőt használta.
-
mzx
senior tag
válasz
ubyegon2 #224 üzenetére
"majd kiüti a TEK"
...azt kötve hiszem!(kötve: értsd gipszkötés
)
"...Joshibarat..."
Joshibarat? Akkormár inkább Mubara(t)k...Syl:
"Nem idegenkedem a termináltól, de az már a perverzitás magasiskolája ha onnan nézel filmet."Hm... megnézném , mondjuk, Ciccolinát 60x24 -es karakteres üzemmódban... Aztán lehet, hogy nem "kocka"...
-
https://www.youtube.com/watch?v=mzSPGkOyzW8
Vagy az új elementary-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Nintendo Switch 2
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest