- Magisk
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Fritz Teufel
addikt
Íme: "A Fedora a Red Hat által, a világ legmegbízhatóbb nyílt forrású technológia szolgáltatója által támogatott. Red Hat a Fedorába fektet be, hogy ösztönözze az együttműködést és kifejlesszen új innovatív szabad szoftver technológiákat." Vagyis a Fedora olyan, mint az Ubuntu a Debiannál vagy az OpenSuse a Novellnél (Suse).
-
Fritz Teufel
addikt
Én tegnap váltottam 13.10-ről 14.04-re és azt mondom, megérte. Ha másért nem is, az érezhető gyorsulásért mindenképpen. A fagyások is mintha ritkábbak lennének, eddig egyszer fordult elő. Azt kell mondanom, hogy a 13.10-hez viszonyítva jóval stabilabb. Persze, vannak még javításra váró feladatok, például a Szoftverközpont hibái (nem tud third-party alkalmazásokat telepíteni, legalább is nálam nem futottak le a telepítések csak kézzel vagy Synaptic-ból). A fentebb linkelt fícsörök is kényelmesebbé teszik a használatot.
-
BoB
veterán
Gondolom újabb kernel, programok valamint továbbfejlesztett unity, ilyesmik. Én biztos váltanék ha Ubuntu-t használnék, na dehát én amúgyis rolling disztrót nyúzok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged