Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warton
őstag
válasz
CPT.Pirk #83419 üzenetére
Tudom, hogy lehetséges a dolog tisztában vagyok vele. Csak valami lépés nekem kimarad, valami kapcsoló, ami mindenkinek fullalap, hogy be vagy ki kell kapcsolni vagy hiányzik egy csomag, vagy valami ilyesmi és ezért már le se írják sehova se. Viszont nem vagyok a tudás birtokában. Sokszor tapasztalom azt, hogy a leírások elnagyoltak és olyanoknak készül, akiknek nincs is szükségük rá, viszont, akik meg ez alapján próbálkoznak túl kevés.
Egyik pl. a dhewm3 How to install leírása:
"If you bought the game on CDs/DVD, base/pak000.pk4 - pak004.pk4 and d3xp/pak000.pk4 can be copied from the disks, the other files are from the patch."
Csak a kezdők számára az az elhanyagolható, ámde létfontosságú info maradt le, hogy hova a tökbe másold, miközben a honnan még számomra is evidens.
A végére rájöttem, de nem érzem magamnak többnek azáltal, hogy nekem kellett kitalálni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Teszt Már csak két hónap van hátra a Windows 10 nyugdíjazásáig, ideje előrelépni
- Teszt [Linux] Vanilla OS, egy Debian alapú immutable operációs rendszer
- Teszt [Linux] Aeon Desktop, egy immutable operációs rendszer az OpenSUSE-tól
- Teszt [Linux] A Flatpak
- Bejegyzés MS Office365 Linuxon
- Bejegyzés [Linux] Futtassunk bármely disztrót a terminálunkban
- Bejegyzés Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest